Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
21.2.16 23:40

@sakalpredator @Saffiraa Tak super :palec: A jak to jde, holky? Já mám koťátko furt KP, tak se modlím… občas poslíčky, ale na každý kontrole zavřená až po bradu, takže se asi ještě nic nechystá. :nevim: Na jednu stranu jsem ráda, že je tam prckovi dobře, ale popravdě bych to už klidně měla za sebou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
21.2.16 23:46

@EscapistV Já musím zaklepat, že mám malou ukázkově hlavou dolů, je prý už hodně natlačená dole a já mám měkký čípek, tak uvidíme, kdy bude pospíchat na svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 09:08

@EscapistV taky uz jsem mela poslicky, ale ve n se jeste taky nechysta. Hlavicku ma dole uz dyl tak snad to tak uz zustane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.2.16 13:03

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole v porodnici a prcek se nám stále neotočil. Takže v neděli mám příjem v porodnici a v pondělí jdeme na císaře 8) takže fakt nejspíš bude mít narozky 29.2., pokud se teda nerozmyslí sám dříve :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.2.16 13:50

No tak doufám, že se mi to moje kůtě taky umoudří. :D

My jsme o víkendu dostavěli přebalovák, příští týden jdeme pro kočárek a pak už by to mělo být všechno připraveno. :) Zítra jedeme k příbuzným pro mojžíšův koš, co máme slíbený, a pak už se budu asi jen nudit u seriálů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
22.2.16 14:19

@EscapistV vždycky si říkám, že mam hotovo a pak mi někdo donese další oblečení, nebo se rozhodnu to doma předělat a taaak :lol: ale serialy stíhám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
22.2.16 14:49

@Dana V To bych si snad domluvila toho císaře radši na úterý :lol: Proč zrovna pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
22.2.16 15:26
@Suzuveverka píše:
@Dana V To bych si snad domluvila toho císaře radši na úterý :lol: Proč zrovna pondělí?

Taky bych je ukecavala na 1.3. to mi prijde i hezci a ten jeden den… ;-)) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.2.16 15:52

@Suzuveverka @aktak81 No ptala jsem se, jestli by to nešlo 1.3., ale prej plánovaný císaře dělají hlavně v pondělí :D tak holt to bude 29., aspoň to bude mít zajímavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
22.2.16 16:08
@Dana V píše:
@Suzuveverka @aktak81 No ptala jsem se, jestli by to nešlo 1.3., ale prej plánovaný císaře dělají hlavně v pondělí :D tak holt to bude 29., aspoň to bude mít zajímavý :mrgreen:

A pisou ten datum? Nekde jsem cetla, ze pry uz ne. Ze bud 28. nebo 1. podle casu…ale nevim co je na tom pravdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
@Dana V píše:
@Suzuveverka @aktak81 No ptala jsem se, jestli by to nešlo 1.3., ale prej plánovaný císaře dělají hlavně v pondělí :D tak holt to bude 29., aspoň to bude mít zajímavý :mrgreen:

A pisou ten datum? Nekde jsem cetla, ze pry uz ne. Ze bud 28. nebo 1. podle casu…ale nevim co je na tom pravdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
@Dana V píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
@Dana V píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
@Dana V píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
@Dana V píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí