Poradna duly
Jana Čurdová
@sakalpredator @Saffiraa Tak super
A jak to jde, holky? Já mám koťátko furt KP, tak se modlím… občas poslíčky, ale na každý kontrole zavřená až po bradu, takže se asi ještě nic nechystá.
Na jednu stranu jsem ráda, že je tam prckovi dobře, ale popravdě bych to už klidně měla za sebou. ![]()
@EscapistV Já musím zaklepat, že mám malou ukázkově hlavou dolů, je prý už hodně natlačená dole a já mám měkký čípek, tak uvidíme, kdy bude pospíchat na svět ![]()
@EscapistV taky uz jsem mela poslicky, ale ve n se jeste taky nechysta. Hlavicku ma dole uz dyl tak snad to tak uz zustane…
Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole v porodnici a prcek se nám stále neotočil. Takže v neděli mám příjem v porodnici a v pondělí jdeme na císaře
takže fakt nejspíš bude mít narozky 29.2., pokud se teda nerozmyslí sám dříve
![]()
No tak doufám, že se mi to moje kůtě taky umoudří. ![]()
My jsme o víkendu dostavěli přebalovák, příští týden jdeme pro kočárek a pak už by to mělo být všechno připraveno.
Zítra jedeme k příbuzným pro mojžíšův koš, co máme slíbený, a pak už se budu asi jen nudit u seriálů ![]()
@EscapistV vždycky si říkám, že mam hotovo a pak mi někdo donese další oblečení, nebo se rozhodnu to doma předělat a taaak
ale serialy stíhám ![]()
@Dana V To bych si snad domluvila toho císaře radši na úterý
Proč zrovna pondělí?
@Suzuveverka píše:
@Dana V To bych si snad domluvila toho císaře radši na úterýProč zrovna pondělí?
Taky bych je ukecavala na 1.3. to mi prijde i hezci a ten jeden den…
![]()
@Suzuveverka @aktak81 No ptala jsem se, jestli by to nešlo 1.3., ale prej plánovaný císaře dělají hlavně v pondělí
tak holt to bude 29., aspoň to bude mít zajímavý ![]()
@Dana V píše:
@Suzuveverka @aktak81 No ptala jsem se, jestli by to nešlo 1.3., ale prej plánovaný císaře dělají hlavně v pondělítak holt to bude 29., aspoň to bude mít zajímavý
A pisou ten datum? Nekde jsem cetla, ze pry uz ne. Ze bud 28. nebo 1. podle casu…ale nevim co je na tom pravdy. ![]()
@Dana V píše:
@Suzuveverka @aktak81 No ptala jsem se, jestli by to nešlo 1.3., ale prej plánovaný císaře dělají hlavně v pondělítak holt to bude 29., aspoň to bude mít zajímavý
A pisou ten datum? Nekde jsem cetla, ze pry uz ne. Ze bud 28. nebo 1. podle casu…ale nevim co je na tom pravdy. ![]()
@Dana V píše:
@Dana V píše:
@Dana V píše:
@Dana V píše: