Poradna duly
Jana Čurdová
Holky poradily byste mi někdo, jak vypadá plodovka? Už dvakrát ze mě něco odešlo během včerejška, že jsem byla mokrá. nebylo toho teda ani tolik, aby mi to steklo na vložku, utřela jsem si to kapesníkem a bylo to vodový hodně, ale lepkavý…tak to asi plodovka není, ne?
Tak při dnešní kontrole mi doktor řekl, že se malý konečně otočil hlavou dolů
Otevřená jsem na prst ale hlava je ještě vysoko. Do termínu mám 20 dní a odhad váhy 3100g
@frozendarkness Tak huráá!
si to jen potřeboval pořádně rozmyslet. ![]()
Ahoj holky…tak nakonec se nám to úplně všechno překopalo. Když jsem psala, že jdeme toho 3.3. na císaře, tak malý si prostě vzal do hlavy, že ne, že je to na něj ještě možná moc brzo a na poslední chvíli se otočil hlavičkou dolů
Takže císař se nakonec zrušil a ted už jen čekám a čekám, kdy se ten náš malý rozhodne na svět sám…zkoušíme už všechny metody babských rad na vyvolání porodu, protože někdy už mám opravdu pocit, že už ani den s tím břichem nezvládnu, ale malému se ještě nějak nechce
Ale mám ohromnou radost, že budu (snad) moct rodit normálně
![]()
Ahoj holky, jak jste na tom?
Já od včerejšího večera hrůza. Nejdřív šílené pálení žáhy až návaly na zvracení. Do toho jsem cítila takové menstruační bolesti ale trvaly pořád, ne že by se vracely v nějakých intervalech.
Ráno dobrý a pak kolem desáté hodiny to začalo zase. S vypětím sil jsem uvařila oběd, ten jsem ani nejedla protože jsem lítala na záchod (průjem). Do toho zase ty bolesti jako při ms. Tak nevím co to je, vůbec se necítím dobře ![]()
@Baruss008 první termín mám 23.3 a druhý 29.3 ale malý je větší minulý týden měl odhad 3100g tak si řikám, že už by klidně mohl ven. No doufám, že dnešní noc bude lepší, abych se vyspala.
@frozendarkness Já měla minulý týden taky odhad 3150g… ale už mám 5dní po termínu a pořád se nic neděje..
Uvidím, co mi řeknou zítra…
Ahojky holky. Tak uz se mi to blizi. 29.3. ovsem v poradne mi rekli ze se terminu nedockame, ze to bude driv, takze cekame kazdym dnem vyjezd do porodnice ![]()
@sakalpredator Ahoj, no nechci ti brát naděje, ale já mám termín 26.3. a v poradně 1.3 mi říkala, jak jsem už otevřená a že se asi za týden neuvidíme. Minulý týden na kontrole mi řekla, že už hlavička naléhá a porod bude brzy. No každopádně zatím nic, tak jsem zvědavá, co mi zase zítra řeknou.
Abych nakonec nepřenášela až do dubna…
![]()
@Saffiraa no vidim ze predpovidat to nejde… Kazdopadne mam cukrovku a vysoky krevni tlak takze si opravdu myslim ze prijde driv… Jinak tedy preju zitra dobre zpravy ![]()
Taky mám termín 29.3. a mám pocit, že to musí být každým dnem. Ve středu jdu na KO tak jsem zvědavá.
No me doktor taky rikal ze budu rodit o dost driv a nakonec to dopadlo tak, ze zitra nastupuji do nemocnice termin sem mela 5.3. ![]()
@frozendarkness ja taky ve stredu…tak to preju taky at vam to dobre dopadne
@Lucie0123 no taky by me rozesmalo kdyby uz byl duben a malej porad v brisku ![]()