Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem byla v pátek v poradně a jsem sledována pro velkou hmotnost plodu
v pátek jsem byla 34+5tt malej odpovídal na 37+3tt a váha 3030g
tak mě pro jistotu poslal na kontrolní test těhu cukrovky, tak zítra se dozvim výsledky… Jinaak prý když do té doby neporosim, tak se uvidíme 14.3 na převážení malého, když bude odhad max něco málo přes 4kg tak mě nechaj rodit normálně, ale né přenášet a když bude větší, tak plánovaný císař.. A vzhledem k tomu, že začínám 36tt, tak vyhledávám babské rady abych porodila,,dřív" než CS ![]()
Takže od nás asi taak ![]()
@Marketa S No to je docela cvalík, pokud se nesekli
Ale ty odhady se můžou od skutečnosti lišit klidně o půl kila… Už víš, jak dopadly testy?
A první jsi přenášela? Druhé se prý většinou rodí dřív, třeba to půjde samo ![]()
@Marketa S ty jo, no já byla 33+5 a taky mi odhadoval 3kg a řekl mi, že prostě bude větší, tak teď mám strach, aby něco nezanedbal…
@Suzuveverka @NikaKaa tak i kontrolni test na cukr negativni, takze bude proste,,jen"" vetsi
prvni jsem neprenasela mela jsem ho vyvolavanej kuli tehu cukrovce a rodila jsem 39+3tt a ted sice nemam tehu cukrovku, ale dr rikal ze kuli te vaze me taky nenecha prenaset
Ahojky holky,
tak se po delší době hlásím. 5.2. se nám narodil Matýsek ve 36 tt. 47 cm a 3,2 kg. Rodila jsme u Apolináře a musím říct, že jsme nadmíru spokojená, jak s personálem u porodu, tak na oddělení šestinedělí. Porod byl fofr. V pátek mi ceý den nebylo dobře, tak jsme jen polehávala, ale odpoledne se to trošku zlepšilo a normálně jsme fungovala. Večer jsme uložila staršího syna a šla si lehnout. Trochu mě začali bolet záda a břicho a začala jsme chodit na záchod. Ve 21:15 mi praskla voda, ve 21:45 jsme dojeli do porodnice, což cesta autem byla utrpení, myslela jsem, že tam porodím, že to prostě nemůžeme stihnout. měla jsem strašnou potřebu tlačit. No a ve 22:25 se narodil Matýsek. Přála bych Vám taky takovou rychlovku:-) Zatím je matýsek moc hodné miminko, jen spí a baští. Skoro o něm nevím:-))
@kacenka1007 Moc gratulujeme ![]()
To byl teda fofr, taky bych to takhle brala ![]()
Fíha, tak to už je druhý porod v naší skupině, už se lavina porodů spouští a sranda končí
. Moc gratuluji ke zdravému chlapečkovi ![]()
@kacenka1007 teda moc gratuluji. A krasne miry- tak uz mimco bylo akorat tak velky tak uz proste chtelo ven ![]()
@kacenka1007 gratuluju, hlavně hodně zdraví!
docela závist, taky už bych to ráda měla za sebou ![]()
@kacenka1007 Také se připojuji je gratulaci. Ať vám dělá miminko jen radost
. Už za pár hodin se také přidám mezi vás odrozene.
@hedus86 Co? Ty už taky? Holky neblbněte! Bojim bojim
Držím palce, at vše dobře dopadne!
@Samantha9 Mám gestacni hypertenzi a hrozí preeklamsie. Proto tak brzy. Zítra jsem 37+3. Budu mít císaře.