Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem to vcera asi zakrikla a zdravim opet z cekarny v nemocnici
Vecer mi vyskocil tlak, rano to bylo porad hraniční, tak i ma dr. rekla, at radeji jedu driv, nez pozde.
Co se tyka kresilka, tak u prvniho jsme ho vyuzili dost-nejdriv v te lezici pozici, pres den jen na to rychle nejnutnější odlozeni, s hrazdickou byl chvilku v klidu, ale meli jsme noci, kdy uz jsme byli zoufali z neustáleho place a pomahalo ho v tom houpat (rukou nebo nohou z postele
).. Vibrace jsme teda nepouzili nikdy, ale hodne jsme ho pouzivali i pri krmeni, nez jsme dostali zidlicku, co se.dala polohovat. Pak bylo chvilku schovane a zase jsme ho vytahli, kdyz uz byl větší a sám se v něm houpal.
Nemyslím, ze by to melo nejake negativní dopady, kdyz se to neprehani.
A nas malej spinkal na brisku dost, trpel na koliky a tohle mu asi trochu pomahalo. Ale mela jsem monitor dechu, jinak bych se bala.
@Ellabela mam uplne stejny lehatko a je naprosto vyborny! NA UVARENI (I NEKOLOKRAT DENNE) IDEALNI:-)
![]()
@Suzuveverka o tomhle sem slyšela ale u nas sem nic takoveho nenašla
@cecil7 ahojky, tak koukam, ze mame stejny termin a chystam se taky na Bulovku, asi se tam uvidime ![]()
@Lucie0123 ja uz ho mam starsi, ale je to neco takovyho http://m.heureka.cz/…8kg/.Vyhodny je v tom, ze v nem sem tam sedi i muj druhy trilety syn:-)
Holky mě taaak strašně bolí ta stydká kost (nebo spona mebo co toje) až to pálí
máte nějaky rady co na to?? To že chodim jak nakopanej kacer uz jsem si zvykla, ale tohle je mazec
@Marketa S Zkus si stáhnout boky šátkem, někdy mi to pomůže. Jinak se s tím bohužel nic moc dělat nedá ![]()
@Lucie0123 My máme přímo houpačku, kt má vibrační lehátko - takže buď to houpe x rychlostmi, nebo sundáš to lehátko a houpeš ručně, nebo zapneš vibrace…Užili jsme ho hodně na synka, když plakal a byli jsme už naprosto hotoví, tak ve vibračce se vždy uklidnil a usnul…Ne všechny děti v něm vydrží - takže jako u všeho - záleží na prckovi, jestli se mu bude v lehátku líbit. My ho využili tak cca 4 měs, víc určitě ne…
@Lucie0123 Na bříško jsme dávali cca od 14dnů, po dohodě s mudr, spát jsme tak nechávali pouze, když tak prostě usnul (tedy ne cíleně dávat spát na břicho) a pouze pod dohledem, byť jsme měli monitor…
@terezz12 @kuklisek tak sem nakonec objednala do 18kg a je polohovací navic je to jak houpaci tak jeste ma vzadu nožky na zabrzdeni je i vibrační.
Holky, jak je to s tou uzavřenou skupinou? Musím si poslat žádost o přidání? A kde se ted vůbec teda komunikuje? Část zůstává tady a část se přesunula tam a sem už nepíše?
@Samantha9 a to ja tomu tady vubec nerozumim:-).Nevim ani co to je citovat zmjnit a nahlasit:-)
@terezz12 píše:
Citovat - @Samantha9 a to ja tomu tady vubec nerozumim:-).Nevim ani co to je citovat zmjnit a nahlasit:-)
zmínit - @terezz12
a nahlásit - to používají některé uživatelky, když chtějí napráskat jiné uživatelky třeba za to, že se jim nelíbí, že píší anonymně, tak je napráskají adminům a ten anonym odkryje..zatím jsem to nepoužila, ale myslím, že to slouží k tomuto..
@terezz12 myslím že to byla dobrá koupě
teď už může dojít
teda ne hned protože mám hroznou rýmu a teploty tak snad si bude ještě chvilku česat vlásky
@Samantha9 jee dekuju za dokonale vysvetleni, uz chapu vse a pozvanka uz taky prisla
![]()