Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2289
9.2.16 10:02

Tak jsem to vcera asi zakrikla a zdravim opet z cekarny v nemocnici :( Vecer mi vyskocil tlak, rano to bylo porad hraniční, tak i ma dr. rekla, at radeji jedu driv, nez pozde.
Co se tyka kresilka, tak u prvniho jsme ho vyuzili dost-nejdriv v te lezici pozici, pres den jen na to rychle nejnutnější odlozeni, s hrazdickou byl chvilku v klidu, ale meli jsme noci, kdy uz jsme byli zoufali z neustáleho place a pomahalo ho v tom houpat (rukou nebo nohou z postele :) ).. Vibrace jsme teda nepouzili nikdy, ale hodne jsme ho pouzivali i pri krmeni, nez jsme dostali zidlicku, co se.dala polohovat. Pak bylo chvilku schovane a zase jsme ho vytahli, kdyz uz byl větší a sám se v něm houpal.
Nemyslím, ze by to melo nejake negativní dopady, kdyz se to neprehani.
A nas malej spinkal na brisku dost, trpel na koliky a tohle mu asi trochu pomahalo. Ale mela jsem monitor dechu, jinak bych se bala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.2.16 10:12

@Ellabela mam uplne stejny lehatko a je naprosto vyborny! NA UVARENI (I NEKOLOKRAT DENNE) IDEALNI:-) :D :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
9.2.16 10:13

@Suzuveverka o tomhle sem slyšela ale u nas sem nic takoveho nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.2.16 10:13

@cecil7 ahojky, tak koukam, ze mame stejny termin a chystam se taky na Bulovku, asi se tam uvidime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.2.16 10:17

@Lucie0123 ja uz ho mam starsi, ale je to neco takovyho http://m.heureka.cz/…8kg/.Vyhodny je v tom, ze v nem sem tam sedi i muj druhy trilety syn:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
9.2.16 12:25

Holky mě taaak strašně bolí ta stydká kost (nebo spona mebo co toje) až to pálí :,( máte nějaky rady co na to?? To že chodim jak nakopanej kacer uz jsem si zvykla, ale tohle je mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
9.2.16 13:22

@Marketa S Zkus si stáhnout boky šátkem, někdy mi to pomůže. Jinak se s tím bohužel nic moc dělat nedá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
9.2.16 13:48

@Lucie0123 My máme přímo houpačku, kt má vibrační lehátko - takže buď to houpe x rychlostmi, nebo sundáš to lehátko a houpeš ručně, nebo zapneš vibrace…Užili jsme ho hodně na synka, když plakal a byli jsme už naprosto hotoví, tak ve vibračce se vždy uklidnil a usnul…Ne všechny děti v něm vydrží - takže jako u všeho - záleží na prckovi, jestli se mu bude v lehátku líbit. My ho využili tak cca 4 měs, víc určitě ne…
@Lucie0123 Na bříško jsme dávali cca od 14dnů, po dohodě s mudr, spát jsme tak nechávali pouze, když tak prostě usnul (tedy ne cíleně dávat spát na břicho) a pouze pod dohledem, byť jsme měli monitor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
9.2.16 15:08

@terezz12 @kuklisek tak sem nakonec objednala do 18kg a je polohovací navic je to jak houpaci tak jeste ma vzadu nožky na zabrzdeni je i vibrační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.2.16 15:50

Holky, jak je to s tou uzavřenou skupinou? Musím si poslat žádost o přidání? A kde se ted vůbec teda komunikuje? Část zůstává tady a část se přesunula tam a sem už nepíše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.2.16 16:07

@Samantha9 a to ja tomu tady vubec nerozumim:-).Nevim ani co to je citovat zmjnit a nahlasit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.2.16 16:07

@Lucie0123 tak snad Ti bude lehatko dobre slouzit!:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
9.2.16 16:37
@terezz12 Já uz do skupinky dostala pozvánku, tak ty asi taky dostaneš. Citovat znamená, že když na to klikneš a pak někomu odpovídáš na příspěvek, tak se zobrazí, na který konkrétní příspěvek odpovídáš. Viz tvůj příspěvek níže a zmínit použiješ, když chceš příspěvek určit někomu konkrétnímu viz začátek mého příspěvku, kde se zobrazilo tvoje jméno - čili je určený tento můj příspěvek tobě..snad to není moc zmatené :)
@terezz12 píše:
Citovat - @Samantha9 a to ja tomu tady vubec nerozumim:-).Nevim ani co to je citovat zmjnit a nahlasit:-)

zmínit - @terezz12
a nahlásit - to používají některé uživatelky, když chtějí napráskat jiné uživatelky třeba za to, že se jim nelíbí, že píší anonymně, tak je napráskají adminům a ten anonym odkryje..zatím jsem to nepoužila, ale myslím, že to slouží k tomuto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
9.2.16 17:11

@terezz12 myslím že to byla dobrá koupě :) teď už může dojít :D teda ne hned protože mám hroznou rýmu a teploty tak snad si bude ještě chvilku česat vlásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.2.16 17:42

@Samantha9 jee dekuju za dokonale vysvetleni, uz chapu vse a pozvanka uz taky prisla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí