Poradna duly
Jana Čurdová
Strašně mě bolí hlava
Nevíte někdo, jaký prášek si můžu vzít?
@Kacenka.Dz jeee to je krásný
my máme postýlku ještě v krabici ![]()
Janikk27 nebesa jsem nechtela je to hezke ale zbytecny lapač prachu ![]()
@Ellabela dlouhodobě lehátko určitě ne, z ortopedického hlediska je to prý moc špatně, mám ho ale taky (neplánuji tam mimčo dávat na moc dlouho, myslím, že na hrací dece mu bude líp), je teda půjčené, asi bych ho nové nekupovala
@Lela13 vzala bych si ibalgin nebo paralen podle toho, co ti pomáhá
@Saffiraa my jdeme v rámci kurzu na prohlídku sálu v neděli navečer, snažila se vyjít vstříc chlapům, aby si nemuseli brát volno a prý je tam v neděli volněji, nejsou plánované výkony
@NikaKaa A není ve Zlíně zákaz vstupu do nemocnice kvůli té chřipkové epidemii?
@Janikk27 plánuji cvičit s balonkem Aniball na roztažení spodku, přečetla jsem spoustu diskusí k tomuto tématu, jsou i diskuse přímo zaměřené na nežádoucí „následky“ a žádná ženská nepsala nic o tom, že by se to nevrátilo do původního stavu, prý ani chlapi nic v tom smyslu neříkali. Takže pouhou masáží hráze si určitě nic neroztáhneš tak, aby se to nevrátilo (taky ale nevím, jestli pouze masáž u porodu pomůže). Pro mě je tedy tohle lepší volba než nástřih, který se mnohdy blbě hojí… No a kdo ví, jak budu rodit, když je prtě pořád blbě otočené…
@Saffiraa to sice je, ale ta první skupinka tam byla i přes zákaz, tak předpokládám, že my půjdeme taky a pokud ne, tak nám domluví jiný termín
@Janikk27 Myslím, že pokud porodíš bez nástřihu nebo potrhání díky masáži hráze nebo cvičení s Aniballem, tak to bude pro sexuální život určitě lepší, než šití a jizvy.
@NikaKaa no ja jsem prave taky na netu nic takoveho nenasla, ze by pak ty svalstva byla rozvolnena a nevratilo by se to zpet. Docela me prave tato informace prekvapila. Neboj prcek se urcite jeste obrati. Dokonce se mimco pry muze obratit treba i jen dve hodky pred porodem.
@Lela13 mne doktor doporucil od druheho trimestru si brat paralen nebo ibalgin a klidne i trikrat denne. A i jak bylo zmineno tak mokry hadr na hlavu moc pomaha.
Holky chybi mi dokoupit chuvicky…nake typy?? libi se mi Philips Avent SCD501 na heurece je TOP 1, akorat se mi nelibi, ze u deti to lze mit pouze na elektriku…
@Suzuveverka je pravda ze si zrovna u sebe jsem jista, ze bez nastrihu by to asi neslo… A cim by pripadne nastrih byl mensi tak jedine lip…A nenasla si nekde nejaky navod jak masirovat? Nebo masirujes spis intuitivne?