Poradna duly
Jana Čurdová
@terezz12 píše:
@Samantha9 jee dekuju za dokonale vysvetleni, uz chapu vse a pozvanka uz taky prisla![]()
Snažila jsem se
![]()
Ahoj holky
, žádost do uzavřené skupinky jsem taky poslala
Včera jsme byli s manželem na předporodním kurzu v Podolí. Nebyla jste některá? Nám se to líbilo. Paní Mrkvičková je moc příjemná, neměla žádný problém pokud se někdo na něco chtěl zeptat, mile vysvětlila. Byli jsme i na prohlídce porodního boxu. V ceně kurzu byla přednáška o bezpečném cestování - správné připevnění autosedačky v autě. Jinak třeba se to některé z vás bude hodit, já čerpala na ten kurz peníze z oborové zdravotní pojišťovny. Nechci dělat reklamu, nebo nějak doporučovat pojišťovnu, ale třeba některá z vás ji má a neví, že penízky jdou na různé věci čerpat přes vitakonto. Mně to doporučila nedávno kamarádka, která si přes pojišťovnu pořídila třeba i el. chůvičku
jinak k houpátkům a lehátkám, ještě žádné nemáme, ale uvažujeme nad ním také…
Příspěvek „Třeba se tam potkáme“ je pro uživatelku Saffiraa
omlouvám se, neumím reagovat přímo na váš vzkaz ![]()
@kremilek177 tak příště klikni na odkaz Zmínit pod autorčiným příspěvkem..
@kremilek177 A kdy máš přesně termín? Já 26.3. a do první poradny jdu 1.3.
Na předporodním kurzu jsem tam byla během prvního těhotenství a dost mě našvalo, že se nikdy nešlo podívat na sály, protože prý bylo vždy plno… ![]()
@Saffiraa Já 24. 3., třeba to vyjde
já se dnes od rána snažila dovolat do poradny a ani jednou se mi to nepodařilo.
Mám možnost chodit ke své gynekoložce až do porodu, zvažovala jsem, co je pro mě lepší (Podolí mám sice blíž než svou gyn.), ale líp se cítím u své gyn.
tak si to nebudu komplikovat, když je ta možnost… jen musím do Podolí nějak alespoň jednou na administrativu, jestli jsem to dobře pochopila
my měli štěstí, že byl porodní box volný, jinak by nás tam taky nevzali…
@kremilek177 Já jsem se tam objednávala včera a povedlo se mi to na 10pokus
Já mám svého gyndaře mimo Prahu, takže Podolí je mnohem dostupnější… Jinak musíš na matriku, kde odevzdáš papíry kvůli rodnému listu dítěte.
@Saffiraa Ok, doufám, že mě sestra po tel. navede
třeba budu mít zítra víc štěstí a dovolám se ![]()
Ahoj holky, takze tady se uz diskutovat nebude a je to presunute? Mohu poprosit tedy o pozvanku? Jinak jak si uzivate volna na materske? Ja zatim jo ale uz se zacinam trochu nudit. Uz toho moc neujdu tak se spis zdrzuju doma… Pro prcka mam tak nejak vse pripravene… Taky jsem se chtela zeptat na masaz hraze, zda neni nikde nejaky navod jak na to?
jinak mi take porodni asistentka masaz moc nedoporucovala, a to z duvodu, ze pak jsou svalstva vytahana, az moc rozvolnena a pro sexualni zivot po porodu to muze byt pak problem. Slysela jste nektera o tom?
@Kacenka.Dz teda krasny! A budes mit i nebesa? Ja je zatim nemam ale vsichni mi je doporucuji ze to mimco pak spi klidneji… Kdyz mi prijde ze uz jsem nakoupila tolik zbytecnych hovadin… A s nebesy si tedy nejsem jista jestli jsou opravdu tak potreba…