Břicho a pas - už rezignuju

1293
20.6.07 21:16

břicho a pas - prosím poraďte, už rezignuju....

Ahoj holky.
Myslim že když „ten nahoře“ tvořil ženu (mě), musel jí přidat i notnou dávku komplexů.
Prosím Vás o radu, případně povzbuzení a posílení vůle!!
Před porodem jsem měla dost symetrickou, normálně štíhlou postavu. Mám spíš silnou kostru, nejsem žádná křehotinka, jsem vysoká, ale tuk mi výrazně nikde nepřibýval.
Musela jsem ale udržovat stehna a zadek - to byly tehdy moje problémové partie, tam jsem musela často cvičit.
Zato břicho - tehdy placaté, a pas jak vosa.

Ovšem teďka při mateřství- všechno jinak!!!

Váha po porodu není nijak hrozná - řekla bych, že mi přesně přebývají ty 3 kila, který jsou zřejmě přesně na tom břiše…
Myslela jsem, že třeba za dva roky to nějak zmizne (vsákne se, příroda to vyluxuje nebo vygumuje hahahaha).
Zkrátka: BŘICHO A PAS. Nejde to dolů.
Tak nějak se mi podařilo zredukovat tu „vytahanou cejchu“ na spodní části břicha.
Ale špeky v pase se nechtějí vzdát. Mám tam prostě pořád tuk a bohužel i celulitidu (krémy nepomohly).
Cvičím - ve fitku na strojích, doma - normální klasické cviky i kalanetiku. Dokonce jsem si poctivě odchodila lymfatickou drenáž kalhotama - 14 sezení (tu s baňkama u nás nedělaj).

A pak, když už se kouknu do zrcadla, a říkám si, že teď už ty kalhoty do pasu prostě DOPNU - tak ne, zase zklamání, nedopnu.
Takže nosím bokovky. Přes stehna jsou mi normálně, přes zadek volně (tam mám vždycky místo). Zato kdyby ten zip sahal až k pasu, tak to sice dopnu, ale jsem doslova skříplá a uškrcená.

Já vím - jsou fakt horší věci,a mnohem mnohem silnější lidi než jsem já. Ale ta disproporce mě štve -a hlavně ta změna (že dřív to tak nebylo) - a PŘEDEVŠÍM: ta pořád a pořád marná snaha!

Mám teda vydržet?? Už poctivě cvičím čtyři měsíce (ty dva roky předtím jsem cvičila spíš nahodile).
Jím normálně. Žádný přejídání. Hladovky nedržím, a ani nebudu - nevydržím to a je mi pak zle a na omdlení.
Ach jo…
prosím prosím - co s tím břichem????
díky pitris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
20.6.07 21:20

Zkusila bych pilates......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
20.6.07 21:33

Ahoj, břicho!!! Nejsem tlustá, břicho mam skoro plochý ale dost pomačkaný je to vidět, taky zatim nevim jak se toho zbavit, takže si taky počkám co poradí holky. Rady tipu abych se s tím smířila mi nepomáhají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
20.6.07 21:45

Ahoj,

jojo, taky bych brala zpět své kdysi vymakané bříško… ta vrstva tuku na břiše i vlastně okolo pasu mne štve… a cvičením si akorát posílím svaly pdo tou vrstvou.. a vrstva je tam vesele dál…
Fakt je, že když jsem nyní shodila 5kg, tak se to trochu zlepšilo, hlavně v přední části břicha ten objem či jak to říct toho tuku… ale abych byla spokojená, to bude ještě dlouhá cesta…
Každopádně vím, že se něco hnulo.. tak cca za 14 dní se chystám na druhou část hubnutí + přidám vyklusávání (nelze to nazvat během) + opět posilování (cvičím doma, cviky z Buď fit s ČT přes Internet - posilovací část na břicho, zadek, stehna).. a je to fajn…
Tak snad už se taky dočkám…

Sice každý říká, že jsem hubená, ale já vím, co bylo před těhu. .jak jsem mohla nosit krátká trička a měla vyrýsované břicho.. tak to nyní fakt nehrozí… a obávám se, že po těhu už hrozit ani nebude.. :evil:
Ale zkusím zabojovat!! Vzdát se to dá vždy… 8)
Tak jsem neporadila, ale aspoň víš (vítě), že v tom kompexu z břicha nejste samy… :wink:

A to tam mám ještě jizvu po císaři.. :twisted:

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
20.6.07 22:02

Mne kamarádka tvrdí a dokonce sem viděla i úspěchy je na to dobrý Rolletic, ale vlastní zkušenost nemám.Stále se nenašli penízky, aby sme je za to mohli vyhodit.Třebas má někdo zkušenost.

http://www.rolleticstudio.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
20.6.07 22:17

Tedy milé kolegyně - děkuji za Vaši solidaritu! :wink: Člověka to fakt trochu mrzí - pokud jde o mě - tak kdysi bylo za málo námahy hodně odměny (co se týče břicha), a teď je za hodně hodně námahy hodně málo úspěchu :roll: Právě jsem poprvé shlédla pořad Dr. Cajthamlové na Primě - Jste to co jíte… (asi jsem exot, určitě to už každý kromě mě viděl :lol: ) a tvrdila tam, že zhubnout centimetr v pase znamená zhubnout kilo tuku.
Asi se začnu měřit. haha.
Hlavně, abych taky ten centimetr v pase vůbec někdy sundala.
Ale nebudu propadat pesimismu.
Jenom doufám, že to s tím břichem nebude horší a horší.
Teď to nemyslím pohoršlivě - ale když pak vidím některé kolemjdoucí starší paní, tak si říkám - že tam to přece nedotáhnu…
já chci mít pneumatiky jen na autě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
20.6.07 22:18

jo NIkkol na ten rolletic jsem koukala, v sousedním městě dokonce je asi studio.
Ale bohužel neuvádějí cenu…
tak nevím ,zda o tom někdo ví něco víc…
já se pořád snažím to nějak „umordovat“ normálním tělesným cvičením…
ach joooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.6.07 06:37

Ahoj holky, jsem rada, ze toto neresim sama. Myslela jsem si, ze jsem prehnane seberiticka, kdyz pomalu chodim v pytli od brambor, jen abych zakryla co nejvic a pak vidim ty nactilete slecny, jak jim pres okraje nacpanych rifli pretikaji nechutne faldiky a ony slecny se jeste nosi jak damy…tak tedy vidim, ze jsem soudna a slecny zrejme nemajidoma zrdcadla :)
Muzu z vlastni zkusenosti rict, ze nejlip zabira pilates. Tak trpelivost a hodne uspechu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
21.6.07 07:14

ahojda, taky mám probém s bříškem, doporučte nějaké cviky z Pilates, mám doma kazetu s Renatou Sabonqui, ale přijde mi to takové o ničem, jen dýchání a zvedání prstů. Doporučte něco lepšího.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
21.6.07 07:56

Ahoj,
já taky doporučuju Pilates.
Chodila jsem v zimě,teď v teple se mi nechce.Ale cítila jsem, jak se mi fakt tvaruje pas,zpevňuje břicho,stehna…
A to jsem chodila jen jednou týdně.
Zkus to.
 Nicki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
21.6.07 08:26

Kiera máš SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.6.07 08:42

Ahoj

tak mám taky ten problém.. právě jsem nakoupiála DVD - Hejbej se a je to super… na procvičení a posílení, ale taky mám pocit, že svaly v břiše už začínají tuhnout a ten sulc nahoře zůstává:o(

Na rolletick jsem taky koukala, ceny tam nejsou, ale když jsem se dívala na ty jejeich výsledky, tak nejlepší výsledky tam mají největší míry… tudíž když někdo začínal a v pase měl 80 cm (jak mám momentálně já) tak výsledek 2 cm v pase není zas až tak úchvatný… to snad zvládnu sama taky…

no a když .. tak ještě je tu kamarádka liposukce… teda nikdy jsem o tom ani ve snu neuvažovala… ale když to jinak nepůjde..... taky začínám pomrkávat po operativním zmenšení prsou… ale to je zatím hudba budoucnosti… mám prostě strach z operace, tak se holt budu muset zatím snažit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.6.07 12:24

Holky tak ja mam doma ZORALATES DVD a je dobre, akorat ted v tehu necvicim

Kdyby nekdo mel zajem.........pisnete SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
21.6.07 19:39

kat-ka - prosímtě - asi už Ti píšu SZ!!!
to Zoralates - to je něco jako pilates??
O pilates jsem se taky poslední dobou zajímala, viděla jsem o tom nějaký rozhovor v Sama doma - byla tam manželka Michala Kocába a hrozně si to chválila.
A ta paní cvičitelka tam tvrdila, že prý to dělá dlouhé štíhlé svaly.
To bych přesně potřebovala!!
I např. na rukou. Ty taky nechtěj moc zhubnout.
Holky fakt to nechápu - jaktože mi teď snadno hubnou moje kejty a zadek - s kterými jsem dřív musela vždy tak bojovat, zatímco ručičky jsem dřív měla jak tyčky - a bříško parádní - ateďka je všechno opačně??? Nechápu!!
A mám taky ten problém, že moje tělo snadno tvoří svaly. Tzn. - když cvičím na ruce, tak se mi ještě zvětšujou. Ach jo. Možná ty pilates by byly pro mě řešení…
Takže kat-ko píšu SZ
a ostatní - pokud máte nějaké zkušenosti s pilates - ještě klidně připište, hlavně konkrétní DVD, kazety nebo knížky - a cvičitele…
díky díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.6.07 10:31

Ahojda,

ja na takovy ty dvdcka se cvicenim moc nedam, ale nedavno jsem objevila Carmen Electra Strip Aerobic :) je to celkem zabava :lol: a jeste je to uzitecny, jinak delam denne kolem 500zkracovcek na brisko a 50ti krizenych (ty me vubec neba) ale po tydnu je brisko jak z kamene :lol: dokonce mam takovy ty buchticky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze