Brigáda, dohoda o provedení prace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.9.18 11:40
@selia píše:
Za prvé ti nikdo neradí, abys to pouštěla, ale abys nebrala nelegální podporu. Sice souhalsím s @eumedon , že to pravidlo není dobře vymyšlené, ale vzhledem k tomu, že by za tebe z titulu péče o dítě ZP stejně platil stát, tak zrovna Tebe se jeho negativa netýkaji.
A zad ruhé, ti nahoře jsou odrazem naším, ne naopak. Co to je za argument, že nevadí, že já kradu trochu, když jiní kradou hodně.

Ok, tak jsem hrozná… Co ještě mám napsat… Ja to stejně ty tri měsíce takhle dám… Bylo mi to umožněno, já to neodmitnu… Když si vydělám 6000 za měsíc za tuhle práci a nebudu mít zaplaceno soc. Tak to bych s tim radeji sekla a budu na pracaku za 4000.. Protože se mi to proste nevyplatí… A co kdyz si takhle omrknu práci a jako mistrova budu lépe pripravena… Zase tak… Jo muzu to delat za sest legalne, Ale mě to prostě nemotivuje… Protože slibeno na 100 % taky nic nemam Ta práce je hrozně nanormovana.. Proto nejspíš tohle prostě dělají důchodkyně co tam sedi nebo lidé co jsou v invalidním…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 11:49
@Anonymní píše:
Ok, tak jsem hrozná… Co ještě mám napsat… Ja to stejně ty tri měsíce takhle dám… Bylo mi to umožněno, já to neodmitnu… Když si vydělám 6000 za měsíc za tuhle práci a nebudu mít zaplaceno soc. Tak to bych s tim radeji sekla a budu na pracaku za 4000.. Protože se mi to proste nevyplatí… A co kdyz si takhle omrknu práci a jako mistrova budu lépe pripravena… Zase tak… Jo muzu to delat za sest legalne, Ale mě to prostě nemotivuje… Protože slibeno na 100 % taky nic nemam Ta práce je hrozně nanormovana.. Proto nejspíš tohle prostě dělají důchodkyně co tam sedi nebo lidé co jsou v invalidním…
Škoda prostě, že majitelé nekterych firem více lidi nemotivuji penezma… Byli by spokojené obě strany… Hned bych i pristoupila na plný úvazek… Bez rozmyslu.. Ale takhle.. To radeji vezmu takhle a budu se poohlizet po praci lepe finančně ohodnocenou… Nebo ještě navíc vyuziji cas vzděláním.. Pri praci co bude lepe ohodnocena si můžu ponechat i tohle s tim že DPP podepíší a privydelam si vikendove… Domácí práce pri praci, proc ne..
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 12:07

A ještě jen, já jsem na tohle pristoupila poprvé v životě.. Pred materskou, odpracovano 11let u jedné firmy… A vse v poradku… Já tohle beru jen přechodně… Vzala jsem to i proto, že pracuji vcelku ráda, a pripadala jsem si zvláštně že sedim jakoby jen doma… Nemame hlídání, manžel neustale v praci..Od noveho roku bude lépe i s hlidanim takže to nude supr.. A když tohle je jen par kroků od domu, a můžu pracovat doma…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 12:10
@Anonymní
  • Citovat
  • Upravit
19790
15.9.18 13:13
@Anonymní píše:
Ok, tak jsem hrozná… Co ještě mám napsat… Ja to stejně ty tri měsíce takhle dám… Bylo mi to umožněno, já to neodmitnu… Když si vydělám 6000 za měsíc za tuhle práci a nebudu mít zaplaceno soc. Tak to bych s tim radeji sekla a budu na pracaku za píše: Více

soc. není povinné a nebudeš je mít zaplaceno ani na pracáku. Povinné je zdr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
15.9.18 13:14
@Anonymní píše:
A ještě jen, já jsem na tohle pristoupila poprvé v životě.. Pred materskou, odpracovano 11let u jedné firmy… A vse v poradku…

11 let u jedné firmy a ta firma zavřela krám, nebo jak to, že jsi teda bez práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.18 13:42
@eumedon píše:
11 let u jedné firmy a ta firma zavřela krám, nebo jak to, že jsi teda bez práce?

Protože firma neumoznuje zkrácený uvazek, tak do konce roku budu doma a popřípadě potom se tam vrátím… Žádný problem s navratem nebude. Pracovala jsem řádně..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 13:49
@eumedon píše:
soc. není povinné a nebudeš je mít zaplaceno ani na pracáku. Povinné je zdr.

Jé no vlastně ano…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 13:56
@eumedon píše:
11 let u jedné firmy a ta firma zavřela krám, nebo jak to, že jsi teda bez práce?

Nebo si myslíte, že tu breptam?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 14:16

A navic, zpstky jsem se nevratila, protoze mateřská mi skoncila v cervnu… Deti jsem vážně pres prszdniny nemela kam upichnout… Tak jsme mluvili se zamestnavatelem, že problém vratit se vážně nebude…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 14:37
@Anonymní píše:
A navic, zpstky jsem se nevratila, protoze mateřská mi skoncila v cervnu… Deti jsem vážně pres prszdniny nemela kam upichnout… Tak jsme mluvili se zamestnavatelem, že problém vratit se vážně nebude…

Ono je trosku rozdíl pracovat ve firme bez děti a pak s detmi bez hlídání… No..

• Citovat
  • Upravit
19790
15.9.18 14:43
@Anonymní píše:
Protože firma neumoznuje zkrácený uvazek, tak do konce roku budu doma a popřípadě potom se tam vrátím… Žádný problem s navratem nebude. Pracovala jsem řádně..
@Anonymní píše:
Nebo si myslíte, že tu breptam?

Ne. Jen nerozumím tomu, jak to máte teď. Zaměstnání nebylo možno skloubit s péčí o dítě, takže jste se tehdy dohodli u ukončení PP a teď jste se dohodli na nové pracovní smlouvě?

Jako osoba pečující byste byla státním pojištěncem zdravotního pojištění. Práci na černo riskujete zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.18 14:49
@eumedon píše:
Ne. Jen nerozumím tomu, jak to máte teď. Zaměstnání nebylo možno skloubit s péčí o dítě, takže jste se tehdy dohodli u ukončení PP a teď jste se dohodli na nové pracovní smlouvě?Jako osoba pečující byste byla státním pojištěncem zdravotního pojištění. Práci na černo riskujete zbytečně.

Urcite, tomu vsemu rozumim a uvedomuji si to… Určitě děkuji za informace… Každopádně jsem poucenejsi… Návrat do práce je mazec. Po materske. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 14:57

Já už to tady někde psala, ale jenom chci napsat, že ti přeju at máš víc štěstí..
Já šla taky po rodičovské, našla si práci, až po 8 měsícch štastná jak něco a to jsem fakt hledala , že jsem se dívala každý den na různé stranky atd… Práce byla , le třísměnný, a nebo dvě, kdy se nám to vůbec nekrylo s mužem..
Našla jsem práci , spokojená, všechno, a když se prodlužovaly smlouvy , tak i když jsem opravdu ! pracovala mírně nad normu, tak jako jediné mi ji neprodloužil a řekl, že at se nezlobím, ale ta docházka, s děti dětmi neni nic moc, a až se to nějak upraví!! že se mám ozvat a třeba za půl roku uvidíme :roll: Co tam dělaly mín tak tak zůstaly..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 14:59
@Anonymní píše:
Urcite, tomu vsemu rozumim a uvedomuji si to… Určitě děkuji za informace… Každopádně jsem poucenejsi… Návrat do práce je mazec. Po materske. :?

Aha, ještě k té smlouvě v praci.. Vy asi myslíte, že je tohle to co mam teď i to původní zaměstnání… Ne ne. Původní zaměstnání jsem ukoncila po mateřské, a jelikož jsem byla bezproblemovy zamestnanec tak není problem vratit se zpatky kdykoliv kdy budu chtit… Tak jsme se s manzelem dohodli, že zustanu s detima do konce roku kdyz uz jsem skoncila doma. I kvuli tomu, že je hlídání zatim komplikovanější.. A me se naskytla tahle kompletace z domu jako takové necekane plus, s tím že by bylo možné i (ale to beru zatim s rezervou) byt mistrovou.. Tak jsem sla do toho… Tady jsem rekla, že ale tak na ty tri měsíce.. Ze bych to raději takhle nelegálně neprotahovala, už kvuli i moznym stavajicim problemum..Takže uvidim co se z toho vyvrbi a popřípadě se vratim zpatky kde jsem byla a tohle si můžu ponechat jako vedlejší privydelek..Tak asi tak… Jinak mam doma prvnacka a zacinajiciho skolkacka a jsem hrozně ráda, ze můžu být s nimi a pomalu je zvykat i na delší skolku, popřípadě na druzinu… Když bude treba..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat