Brigáda při MD a práce na obci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda při MD, Práce na obci
Dobrý den, po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla najít si brigádu a to kvůli nedostatečným financím, jelikož RP je opravdu výsměch.
Nejdřív se chci zeptat zda jste někdo obepisoval třeba obec, školku, školu u Vás zda nemají volné místo? Co jste jim přesně napsali a zda to klaplo?
Nebo jaké brigády maminky děláte?
Nechci přijít o čas s dcerou, chci buď něco kde může být se mnou aspoň občas nebo něco max 2× týdně, nebo nárazovky. Z financí a celé situace jsem opravdu zoufalá a tiše závidím všem kteří finance řešit nemusí a užívají si s dětmi na 100%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Akšil7700 píše:
Dobrý den, po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla najít si brigádu a to kvůli nedostatečným financím, jelikož RP je opravdu výsměch.Nejdřív se chci zeptat zda jste někdo obepisoval třeba obec, školku, školu u Vás zda nemají volné místo? Co jste jim přesně napsali a zda to klaplo?
Nebo jaké brigády maminky děláte?
Nechci přijít o čas s dcerou, chci buď něco kde může být se mnou aspoň občas nebo něco max 2× týdně, nebo nárazovky. Z financí a celé situace jsem opravdu zoufalá a tiše závidím všem kteří finance řešit nemusí a užívají si s dětmi na 100%.
Zašla bych se tam zeptat osobně. Do školy teď teda nevím na konci roku, ale zase budou dělat asi opravy a údržby.
A jako upřímně hledat něco když můžeš jen max 2× týdně, předpokládám že asi ani ne na 8 hodin, s dítětem za zadkem toho moc neuděláš.
Narazovky bych zkusila v sadech, zahradnictví. Ale je to celkem makačka a peníze nic moc.
Co si dělala před mateřskou, nejde dělat něco pro zaměstnavatele?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás loni hledala obec brigádníky na čištění chodníků a sázení stromků v lese, jenže to byly práce, které byly tak na 2 týdny po 8 hodinách, protože to muselo být hotové co nejdříve, takže pro tebe zřejmě nevhodné. Na obci se stav, nebo napiš mail s tím co bys mohla dělat, kolik hodin týdně, třeba se ti ozvou. U nás to teda dělali všechno nakonec studenti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mojara píše:
U nás loni hledala obec brigádníky na čištění chodníků a sázení stromků v lese, jenže to byly práce, které byly tak na 2 týdny po 8 hodinách, protože to muselo být hotové co nejdříve, takže pro tebe zřejmě nevhodné. Na obci se stav, nebo napiš mail s tím co bys mohla dělat, kolik hodin týdně, třeba se ti ozvou. U nás to teda dělali všechno nakonec studenti.
Tk to je teda jedna z mala obci v CR, co si na toto nebere verejnou sluzbu z uradu prace. Ja osobne neznam zadnou obec, co by si takove prace platila z vlastni kapsy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si na RD našla brigádu přes známost - kamarádka odcházela na mateřskou, tak jsem nastoupila místo ní na 2 odpoledne v týdnu. Děti jsem si tam teda nebrala, byli doma s manželem anebo hlídala tchýně.
Pokud jsi z menší obce, obešla bych místní instituce a firmy spíš osobně.
- Citovat
- Upravit
@PaníBovaryová píše:
Tk to je teda jedna z mala obci v CR, co si na toto nebere verejnou sluzbu z uradu prace. Ja osobne neznam zadnou obec, co by si takove prace platila z vlastni kapsy.
Souhlas, ale jsme malá obec a zaměstnanost je u nás vysoká, takže se někdy na takové práce opravdu hledají brigádníci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jste z většího města, nebo jste pojízdná, doporučuju se podívat na Grason - brigády v gastru, nebo Tymbe - práce ve skladu nebo obchodech. V obou najdete směnu jak na pár hodin, tak i na celý den, výplata hned po dané směně. Grason dával hotovost, Tymbe posílá na účet. Pokud se vám práce bude líbit a budou s vámi spokojení, můžou vám pak brigádu nabídnout i na stálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit