Brigáda Tesco, Penny market, Lidl atd., je flexibilní?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda Tesco, Penny market, Lidl atd. Prosím radu.
Ahoj všem,
ráda bych poprosila o radu, kdo v těchto řetězcích dělá či dělal… Chtěla bych se od půlky srpna pokusit si hledat brigádu k RD. Problém je ale ten, že můžu vždy dva dny a po té jeden den ne. Manžel dělá 24 hodin a pak 48 volno.
Je vůbec možnost se s nimi takhle domluvit? Nebo mě odpálkují hned? Má to jasně dané na celý rok, takže bych nic neměnila a chodila dělat ty dva dny, pokud to půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kopretinkaobecna ahoj. Mne se jeste za dob studii na vs v tescu prizpusobili. Dala jsem dny kdy muzu chodit a podle toho mi psali smeny. Proste se poptej a uvidis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne tesco take jak kdysi pri studiu, tak vloni behem vanocni a pak jeste skoro pulrocni brigady, vyslo vstric, jak jsem potrebovala, jak pise @Schara
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kopretinkaobecna
Domluvit se dá, třeba TESCO je v tomhle hodně vstřícné. Opravdu bych se šla do obchodu zeptat. Máš možnost odpracovat docela dost, takže proč ne. Nicméně možná někde řeknou, že takto budeš mít „úvazek“, jinde, že OK, budeš si moci vybrat s volných směn, co se ti hodí, takže třeba nebudeš dělat oba dny, ale jen jeden.
Hodně záleží na vedení daného marketu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo, jak rychle jste nastoupili po té době, co jste se ucházeli o práci? Já bych mohla od půlky srpna, ideálně od září, kdy začne školka a starší budou tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I v Kauflandu není problém se domluvit, sestra tam teď měla brigádu při VŠ, mohla jen některé dny v týdnu a nebyl problém se domluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kopretinkaobecna V pohodě, jen mě to napadlo, že tam taky vycházejí vstříc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kopretinkaobecna píše:
Ještě mě napadlo, jak rychle jste nastoupili po té době, co jste se ucházeli o práci? Já bych mohla od půlky srpna, ideálně od září, kdy začne školka a starší budou tam.
Pokud myslis dobu mezi tím, co jsem se o praci prihlasila a kdy jsem poprve nastoupila, tak u me to treba byla rychlovka, do tydne tusim, jen jsem zaridila potrebne dokumenty (prohlidka - vystaveni ZP, rejstrik). Ale zase je to na domluve. Pujdes se zeptat a reknes, ze muzes od 1. zari a uvidis, jak se oni k tomu postavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si privydelavam pri RD v Tescu a vzdycky mi zavolaji nebo se domlouvam, kdyz jsem tam. Kdyz mi to nevyhovuje, tak reknu, ze zrovna nemuzu a nic se nedeje. Nastup je po zaskoleni a vyrizeni formalit tak cca do tydne az 14dni. Kazde Tesco ma svoje vedeni, ne vsude funguji stejne.
- Citovat
- Upravit
Pracovala jsem jak v Lidlu, Tescu, Albertu, tak v Penny a nejl.je Lidl, alespon, co vím, doporučuji ten u Libuše, skvělý vedoucí, ochotní a rychlí, ale neznám špatný Lidl, oproti tomu Norma je někdy zatuchlá a to mi vadí, jinak mám ráda Coop a vesnické trhy či malé stánky
, nejvíc mě baví čisté a vstřícné prostředí a Tesco či Albert nemá, v Penny dělají probl. s nesch., Albert Hůrka na brigádu supr, i na Hradč., Můstek taky pohoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obrat se rovnou na stránky, tady se málo lidí dívá, určitě najdeš, Kaufland a Penny stále hl. i vedoucí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit