Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18584
20.6.11 20:35
X-333 píše:
miru ..já si myslím, že u nás bude na celém porodu nejhorší uklidnit příbuzenstvo :D
:palec: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.6.11 20:42

jani-za mnou nikdo nelezl-malyhomi odvezli,a ja nikoho nezajimala :mrgreen: jen Ondru,moje mami za mnou byla teda ten prvni den-tchyne dvakrat a kamoska jednou-tot vse :mrgreen: takze tak.no ja telefonovala s mami a sykalaji do telefonu,pac mi doktorka akorat stupovala , a u tohopanidoktorka prohlasovala,maminko ja to musim udelat poradne,by mi tatinek dal,kdybych vam ji neupravila do puvodni podoby :mrgreen: ,musim rict,ze to zasila hezky,tatinek si libuje :-P

• Citovat
  • Upravit
1230
20.6.11 20:47

find - tak když je spokojenej tatínek, tak alespoň víš, že je vše v naprostém pořádku :D :palec: To já se snažím aby byl spokojenej náš „tatínek“ i teď (i když mávnu rukou nad nepraktičností pupku při těchto „manévrech“:) ), ale už mě to nějako bolí…to musí být už jó romantika, abych svolila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.6.11 20:51

:cert: :cert: :cert: jeste ze uz muzu,by si mi nakrkla jinak,protoze ja cekala 13tydnu :-P

• Citovat
  • Upravit
1230
20.6.11 20:56

find - to bych nerada… :) Já už to spíš teďka „provozuju“ jen kvůli tomu mýmu chlapákovi, co se týče mě..už bych si to klidně odpustila…už z toho v těchto týdnech nemám až takovej požitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.6.11 20:58

jati mam pocit,ze jsem na tom s chuti lip nrez kdy driv :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1230
20.6.11 21:04

find ..ale tak to já zase věřím, že až pak „zase“ budu smět, tak budu při chuti taky..já bych byla i teď, ale jen do chvíle, kdy se u toho musím pohnout :)a kdyby to už teď tak nebolelo no.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
20.6.11 21:13

find - vadilo by ti, kdyby jsi mi třeba SZ poslala telefoní číslo? né, že bych odjížděla za 10 minut do porodnice, ale kdyby třebas náhodou někdy něco ať mám na někoho spojení?…a tebe tu znám s Ivuš snad nejdýl..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
20.6.11 21:15

find - pokud teda ovšem někdo stojíte o to být informováni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.6.11 21:20

a u nás se už konečně spí :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.6.11 21:26

Holky zatím jsem ještě celá…kontrakce zeslábly ,ale pořád je mám.Do zítřka snad vydržím.Omlouvám se že jsem se neozvala.Usnula jsem a pak jsem s přítelem vezla k našim děti…no to bylo loučení…Myslete na mě zítra.Dám hned vedět,až se Vašík narodí.To bude noc,jsem tak nervozní..mám strach a aji se těším.Hezky se vyspinkejte s miminkama.dobrou noc všem :kytka: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.6.11 21:47

Peti, drž se, a kdyby něco, tak dej vědět :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.6.11 21:58

Určitě dám Moni díky… :hug: Mám číslo na Janču tak ji pisnu a kdyžtak vám sem pošlu i foto malého. Hezky se vyspinkej s Davídkem.Pohlad ho za mě. :hug: :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.6.11 22:00

Díky Peti, taky dobrou :mavam: :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
20.6.11 22:23

holky dobrou noc… :hug: