Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
X-333 píše:
miru ..já si myslím, že u nás bude na celém porodu nejhorší uklidnit příbuzenstvo
jani-za mnou nikdo nelezl-malyhomi odvezli,a ja nikoho nezajimala
jen Ondru,moje mami za mnou byla teda ten prvni den-tchyne dvakrat a kamoska jednou-tot vse
takze tak.no ja telefonovala s mami a sykalaji do telefonu,pac mi doktorka akorat stupovala , a u tohopanidoktorka prohlasovala,maminko ja to musim udelat poradne,by mi tatinek dal,kdybych vam ji neupravila do puvodni podoby
,musim rict,ze to zasila hezky,tatinek si libuje ![]()
find - tak když je spokojenej tatínek, tak alespoň víš, že je vše v naprostém pořádku
To já se snažím aby byl spokojenej náš „tatínek“ i teď (i když mávnu rukou nad nepraktičností pupku při těchto „manévrech“:) ), ale už mě to nějako bolí…to musí být už jó romantika, abych svolila ![]()
jeste ze uz muzu,by si mi nakrkla jinak,protoze ja cekala 13tydnu ![]()
find - to bych nerada…
Já už to spíš teďka „provozuju“ jen kvůli tomu mýmu chlapákovi, co se týče mě..už bych si to klidně odpustila…už z toho v těchto týdnech nemám až takovej požitek ![]()
find ..ale tak to já zase věřím, že až pak „zase“ budu smět, tak budu při chuti taky..já bych byla i teď, ale jen do chvíle, kdy se u toho musím pohnout
a kdyby to už teď tak nebolelo no.. ![]()
find - vadilo by ti, kdyby jsi mi třeba SZ poslala telefoní číslo? né, že bych odjížděla za 10 minut do porodnice, ale kdyby třebas náhodou někdy něco ať mám na někoho spojení?…a tebe tu znám s Ivuš snad nejdýl..:)
Holky zatím jsem ještě celá…kontrakce zeslábly ,ale pořád je mám.Do zítřka snad vydržím.Omlouvám se že jsem se neozvala.Usnula jsem a pak jsem s přítelem vezla k našim děti…no to bylo loučení…Myslete na mě zítra.Dám hned vedět,až se Vašík narodí.To bude noc,jsem tak nervozní..mám strach a aji se těším.Hezky se vyspinkejte s miminkama.dobrou noc všem
![]()
Určitě dám Moni díky…
Mám číslo na Janču tak ji pisnu a kdyžtak vám sem pošlu i foto malého. Hezky se vyspinkej s Davídkem.Pohlad ho za mě.
![]()