Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1605
21.6.11 09:59

čavec holčice.
mám na vás prosbu,jelikož vás tady je hodně tak by se tu pomoc mohla najít.

Potřebuju napsat slohovou práci o loňském létě.a jelikož se mi to nechce psát,tak hledám na netu a nemůžu nic najít.nevíte kde bych mohla něco sehnat????? :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
21.6.11 10:01

Lend ..jů, to je pupajzník :) :palec:

jj, mlíko to je moje..já jak beru ty tabletky se železem, tak je na ně zakázaný brát léky na žáhu - jako je soda, rennie a tak…takže si musím s mlíkem vystačit. Přes den to třebas ještě jde, nebo si jen loknu, ale jak v noci lehnu, mám tho plnou pusu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.6.11 10:03
Lend.u píše:
Mony, a kdy mas?

leni, jasně nu.. já jsem právě proto čekala doma, jestli se budou zkracovat, nebo co bude… :wink:
Mám narozky 29.6. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.6.11 10:03
X-333 píše:
Dobré ráno všem… ..mě až jednoho krásnýho dne přestane v noci pálit žáha, tak se snad radostí zblázním - do rána jsem vypila 3/4 litru mlíka…pak se divím, že chodím a 30 minut na WC :zed: :zed: :zed:

Zkus Rennie, Gaviscon, citron, hořkou čokoládu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.6.11 10:04
X-333 píše:
a když už jsem v tom, tak vám pošlu ještě fotku kočárku..není nový, je z bazaru, ale co..lepší než nic :)

Hezký bříško i kočárek… Neboj, já mám taky bazarovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.6.11 10:06

Leni, to je pupek 8-o Ale krásnej :huban:
Tikul, slohovky jsou tady - http://www.cesky-jazyk.cz/slohovky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.6.11 10:08
tikule píše: čavec holčice.
mám na vás prosbu,jelikož vás tady je hodně tak by se tu pomoc mohla najít.Potřebuju napsat slohovou práci o loňském létě.a jelikož se mi to nechce psát,tak hledám na netu a nemůžu nic najít.nevíte kde bych mohla něco sehnat????? :think: :think: :think: :think:

www.referaty.cz, tam jsem vzdycky hledala ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.6.11 10:09
tikule píše: čavec holčice.
mám na vás prosbu,jelikož vás tady je hodně tak by se tu pomoc mohla najít.Potřebuju napsat slohovou práci o loňském létě.a jelikož se mi to nechce psát,tak hledám na netu a nemůžu nic najít.nevíte kde bych mohla něco sehnat????? :think: :think: :think: :think:

http://www.cesky-jazyk.cz/…francii.html ale trosku to zmen, treba misto nebo to prepis jinymi vetami at na to nikdo neprijde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
21.6.11 10:10

Monny …rennie a gaviscon nemůžu kvůli železu, které beru, citron a čokoláda - po tom to je ještě horší, už jsem dostala i radu, že prý rozkousat mandli, nebo lísk. ořišek - taky nic…taky mi radili kolečko čerstvé mrkve - seděla jsem jak králík na posteli s mrkví v ruce (jak jsem byla rozespaná, tak se mi s tím nechtělo nic dělat, takže jsem to držela v ruce i tou natí) - Jára když se v noci vzbudil a viděl mě -málem se pos..l smíchy :D - ale ani to mi nepomohlo.....už to snad nějak doklepu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.6.11 10:10
X-333 píše:
Lend ..jů, to je pupajzník :) :palec:jj, mlíko to je moje..já jak beru ty tabletky se železem, tak je na ně zakázaný brát léky na žáhu - jako je soda, rennie a tak…takže si musím s mlíkem vystačit. Přes den to třebas ještě jde, nebo si jen loknu, ale jak v noci lehnu, mám tho plnou pusu :(

Zkus jeste hořčici, nebo cucat hřebíček. Už jsi 36tt tak ti to neublíží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.6.11 10:12
Monny89 píše:
Lend.u píše:
Mony, a kdy mas?
leni, jasně nu.. já jsem právě proto čekala doma, jestli se budou zkracovat, nebo co bude… :wink:
Mám narozky 29.6. :kytka:

Teda ty mi prejes, jeste tyden trapeni :mrgreen: . Ale mohla bych nejpozdeji ten den porodit, tu budu jeden den prenaset v podstate to jeste jde,,, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.6.11 10:13

Mony, dekuji. Uz mam to brisko ale velke, porad do neceho nebo nekoho vrazim…nebo ostatni do me. Neumim si tak nejak urcit kolik mista potrebuju je to hruza… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
21.6.11 10:14

Holky máte krásný pupíčky :dance: :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.6.11 10:15
X-333 píše:
Monny …rennie a gaviscon nemůžu kvůli železu, které beru, citron a čokoláda - po tom to je ještě horší, už jsem dostala i radu, že prý rozkousat mandli, nebo lísk. ořišek - taky nic…taky mi radili kolečko čerstvé mrkve - seděla jsem jak králík na posteli s mrkví v ruce (jak jsem byla rozespaná, tak se mi s tím nechtělo nic dělat, takže jsem to držela v ruce i tou natí) - Jára když se v noci vzbudil a viděl mě -málem se pos..l smíchy :D - ale ani to mi nepomohlo.....už to snad nějak doklepu :)

Aha, tak to mě mrzí, že nic nezabírá.. Já zkoušela i citron s čokoládou zapíjet mlíkem… ve 3 v noci jsem stála u ledničky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.6.11 10:15

Holky, porad mi to neda musim se zeptat. Mam pocit ze jsem se zacala nejak moc cistit. Co jsem zacala brat zelezo jsem sla jednou za dva dny nekdy i dyl a jeste to slo tezko a bolestive. Nezmenila jsem nijak stravovaci navyky, nepiju rano teplou vodu, nejim svestky ani nic jineho ale zacala jsem posledni tri dny chodit vice na zachod. Nemam srajdu ani nic, ale jdu i 5 krat 6 krat za den a v noci 2 krat. Myslite ze se muze telo pripravovat na porod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí