Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Mony, jaké sis koupila plenky? ![]()
Příspěvek upraven 02.05.11 v 14:46
Na ty malé děti se v bazárku nakupuje parádně, horší je to na ty starší, protože mají větší spotřebu a málokdy se mi podaří natrefit na něco neponičeného
.
Jani to určitě přejde, hezky si dáchni, dej si mlsku a pohoduj
.
Monny89 píše:
nikil - hezký kočárekale já bych za to ty prachy teda nedala
Já mám obyč. Deltim Fokus 3kombinaci (korba, sporťák, autosedačka) za 2tisíce
Bohužel je to malá fotka…
taky krásný…super cena
no já dost dlouho koukala na kočárky hlavně přes mimibazar a bazoš ale pak se mi naskytla od kámošky nabídka a vím ja ona stím kočárkem zacházela hluboká korba vůbec nepoužívaná nejvíce používala vajíčko a sporták vše je jak nové…taky se mi zdálo za 10000 moc ale přítel byl hnedky rozhudnytý že ho berem
![]()
ZSissi píše:
Tak Omniaka chodili jste jíst tam nebo někam jinam?
Většinou tam, protože nám tam moc chutnalo. Jen když jsme byli nahoře, tak jsme si dávali polívku v Černé boudě, ale pak jsme šli na mňamku dolů
.
Bylo to tam úžasné, pokoje nádherné, vybavení pro děti taky šlo a bazén super. Prostě jsme si to moc užili. Ten můj chlap nemá moc příležitostí si vzít volno, ale když už ho má, tak se snažíme si to pořádně užít a sem jsme říkali, že se určitě budeme vracet.
Příspěvek upraven 02.05.11 v 14:48
nikil píše:
no takto je též dobýý..ale dnes to je fakt divné..počkám na přítele a pak uvidíme možná že to brzy přejde..
určitě to přejde, pokud máš ještě CS 0, tak je to nepravděpodobné, nejspíš to budou jenom ty poslíčci… jenže já dneska začala 38tt, ale podle UTZ mám termín už 16.5. a to je za pár…
![]()
kubap píše:
Na ty malé děti se v bazárku nakupuje parádně, horší je to na ty starší, protože mají větší spotřebu a málokdy se mi podaří natrefit na něco neponičeného.
Jani to určitě přejde, hezky si dáchni, dej si mlsku a pohoduj.
jj pravda..na ty starší je to pak šílené ale na mimísky je vše super
![]()
Monny89 píše:nikil píše:určitě to přejde, pokud máš ještě CS 0, tak je to nepravděpodobné, nejspíš to budou jenom ty poslíčci… jenže já dneska začala 38tt, ale podle UTZ mám termín už 16.5. a to je za pár…
no takto je též dobýý..ale dnes to je fakt divné..počkám na přítele a pak uvidíme možná že to brzy přejde..![]()
no má pořád CS 0 ..J JEN POSLÍČCI..no pane jo máš t za pár…no jsem zvědavá která z nás dříve porodí ![]()
ZSissi píše:
Ahoj Mony, jaké sis koupila plenky?Příspěvek upraven 02.05.11 v 14:46
Já jsem plenky nekupovala, mám ty starý látkovky čtvercový balvněný
Co jsem pokoupila na mimibazárku a modrýmkoníkovi ![]()
Monny89 píše:
Ahojky![]()
Tak holky už je mi lépe, o dost lépe ale mám bolesti hlavy, tak nevím nu
Jinak látkování - já chci látkovat za každou cenu… nelíbí se mi ty rizika jednorázovekparalen si brát nechci…
Mony, boleni hlavy znam, bud rada ze pri tom nezvracis…(to byvaly moje migreny), tak si lehni a ono to prejde
.
Co se tyka latkovek - u jednorazovek mi vadi hlavne ta financni stranka protoze polopaticky (koupis to za tolik penez, mimi se ti do toho pokadi a zase to vyhodis). Potom mi vadi proste je to takove…neosobni. Ja vim ze to miminko do toho kaka, ale ja mam radsi i latkove kapesniky, vlozky, proste vsechno svoje…nevim proc ale proste mi to vadi, asi jsem divna, ale kazdy ma neco
. Dale mi na nich vadi to ze je treba porad sledovat kde je jaka akce na plinky a letet pres pul mesta do marketu, tesca nebo kaufu, lidlu podle toho kde jsou levnejsi. ![]()
A latkovky jak jsem objevila a videla jsem ze jsou jemnoucke(ja s jednou plinkou vydrzela az pul hodiny poprve ji osahavat jak je jemnoucka), je to pro miminka setrnejsi, mam svoje plinecky, jsou krasne a nejlepsi jsou stejne pro novorozenatka ctvercovky. No a kdyz jsem videla financni bilanci…pro me uz nic jineho neexistuje. Dost se setkavam s nazorama ze to lidi odsuzuji, tak se tim nikde ani moc nechvalim. Ale myslim ze je moje vec ze budu prat plinecky…no a co…tedka mi jich tu visi tricet ctvercovych za zady a mam z toho radost ![]()
kubap píše:ZSissi píše:
Většinou tam, protože nám tam moc chutnalo. Jen když jsme byli nahoře, tak jsme si dávali polívku v Černé boudě, ale pak jsme šli na mňamku dolů
Příspěvek upraven 02.05.11 v 14:48.
Bylo to tam úžasné, pokoje nádherné, vybavení pro děti taky šlo a bazén super. Prostě jsme si to moc užili. Ten můj chlap nemá moc příležitostí si vzít volno, ale když už ho má, tak se snažíme si to pořádně užít a sem jsme říkali, že se určitě budeme vracet.
Tak až příště přijedete do Janek, stavte se u nás na jídlo, máme dobré hotovky a večer minutky
na Lesňák…
nikil - tak kdybysme měli ty penízky tak to taky beru,… ale hold byla jiná situace… ![]()
Jinak si myslím, že první porodím jáááá
![]()
Monny89 píše:
Bohužel je to malá fotka…
Jeeeten kocarek je moc hezky, a za ty penize…byla by jsi hloupa kdyby jsi ho neporidila
![]()
Lend.u píše:Monny89 píše:
Ahojky![]()
Tak holky už je mi lépe, o dost lépe ale mám bolesti hlavy, tak nevím nu
Jinak látkování - já chci látkovat za každou cenu… nelíbí se mi ty rizika jednorázovekparalen si brát nechci…
Mony, boleni hlavy znam, bud rada ze pri tom nezvracis…(to byvaly moje migreny), tak si lehni a ono to prejde
.
Co se tyka latkovek - u jednorazovek mi vadi hlavne ta financni stranka protoze polopaticky (koupis to za tolik penez, mimi se ti do toho pokadi a zase to vyhodis). Potom mi vadi proste je to takove…neosobni. Ja vim ze to miminko do toho kaka, ale ja mam radsi i latkove kapesniky, vlozky, proste vsechno svoje…nevim proc ale proste mi to vadi, asi jsem divna, ale kazdy ma neco
A latkovky jak jsem objevila a videla jsem ze jsou jemnoucke(ja s jednou plinkou vydrzela az pul hodiny poprve ji osahavat jak je jemnoucka), je to pro miminka setrnejsi, mam svoje plinecky, jsou krasne a nejlepsi jsou stejne pro novorozenatka ctvercovky. No a kdyz jsem videla financni bilanci…pro me uz nic jineho neexistuje. Dost se setkavam s nazorama ze to lidi odsuzuji, tak se tim nikde ani moc nechvalim. Ale myslim ze je moje vec ze budu prat plinecky…no a co…tedka mi jich tu visi tricet ctvercovych za zady a mam z toho radost. Dale mi na nich vadi to ze je treba porad sledovat kde je jaka akce na plinky a letet pres pul mesta do marketu, tesca nebo kaufu, lidlu podle toho kde jsou levnejsi.
to jsme na tom stejně
Nehledě na to jak jsou jednorázovky škodlivé pro chlapečky… ![]()
ZSissi píše:kubap píše:Tak až příště přijedete do Janek, stavte se u nás na jídlo, máme dobré hotovky a večer minutkyZSissi píše:
Příspěvek upraven 02.05.11 v 14:48.
Bylo to tam úžasné, pokoje nádherné, vybavení pro děti taky šlo a bazén super. Prostě jsme si to moc užili. Ten můj chlap nemá moc příležitostí si vzít volno, ale když už ho má, tak se snažíme si to pořádně užít a sem jsme říkali, že se určitě budeme vracet.na Lesňák…
Tak to se určitě stavíme, nám se v Jánkách líbí, takže tam určitě zase v zimě vyrazíme, teda pokud nebude Bára super nespavec, aby nerušila celý hotel
.
Lend.u píše:Monny89 píše:Jeeeten kocarek je moc hezky, a za ty penize…byla by jsi hloupa kdyby jsi ho neporidila
Bohužel je to malá fotka…![]()
Děkuju, no právě, za ty penízky, luxusní trojkombinačka, no neber to ![]()