Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
2.5.11 16:12
ZSissi píše:
já měla palačinku s banánem a karamelem :mrgreen: …když jdu zejtra na tu jogu, tak abych měla energii :mrgreen: :mrgreen:

no dláš mi pěkný chute :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 16:13

většinou, když si nechci připadat úplně blbá, tak skouknu net…naposledy, když jsem se ptala na něco mamky, tak mi odvětila, že už si to nepamatuje :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.5.11 16:14

to je divný, mě se ptá jestli jsem cítila tohle a tohle.. já řeknu že tohle ne, ale že mě to bolí tady, a ona mi to hned řekne.. I mi řekne, co se asi bude dít do další KO s mým tělem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.5.11 16:15

to já teda googluju všechno možný :mrgreen: a mám asi 4 knížky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 16:15
Monny89 píše:
to je divný, mě se ptá jestli jsem cítila tohle a tohle.. já řeknu že tohle ne, ale že mě to bolí tady, a ona mi to hned řekne.. I mi řekne, co se asi bude dít do další KO s mým tělem :think:

no tak to máš super gynekološku ale každý mur je holt jiný no :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.5.11 16:16

a zajímám se vlastně o všechno okolo těhu, protože jsem těhu poprvý a chci vědět i to co neznám :mrgreen: Zajímá mě to jak je ta příroda dokonalá atd. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 16:17
Monny89 píše:
a zajímám se vlastně o všechno okolo těhu, protože jsem těhu poprvý a chci vědět i to co neznám :mrgreen: Zajímá mě to jak je ta příroda dokonalá atd. :wink:

no mě to též zajímá taky pořád jsem na neu a vyhledávám..ale od mudru se holt nedozvím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.5.11 16:17
nikil píše:
Monny89 píše:
to je divný, mě se ptá jestli jsem cítila tohle a tohle.. já řeknu že tohle ne, ale že mě to bolí tady, a ona mi to hned řekne.. I mi řekne, co se asi bude dít do další KO s mým tělem :think:
no tak to máš super gynekološku ale každý mur je holt jiný no :-( :-(

no to teda nemám super gynekoložku, ve všech ostatních ohledech je úplně na hovno :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 16:18
Monny89 píše:
to já teda googluju všechno možný :mrgreen: a mám asi 4 knížky :lol:

já spolíhám na instinkt :mrgreen: …ne, kecám, měsíc před porodem jdeme na nějakou dvou hodinou sešn s manžu(tenhle výraz se mi, Mony, hrozně líbí :lol: ), tak doufám, že mi tam všechno objasní :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 16:18
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
no tak to máš super gynekološku ale každý mur je holt jiný no :-( :-(
no to teda nemám super gynekoložku, ve všech ostatních ohledech je úplně na hovno :oops: :mrgreen:

no …to je tedy pěkný no..ale prostě nechápu jak každý mur jiný a jinak si dělá nároky a tak jinak vyšetřuje a tak..no prostě každý člověk je jiný tak i mudři si dělají co chtějí snámi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 16:19
ZSissi píše:
Monny89 píše:
já spolíhám na instinkt :mrgreen: …ne, kecám, měsíc před porodem jdeme na nějakou dvou hodinou sešn s manžu(tenhle výraz se mi, Mony, hrozně líbí :lol: ), tak doufám, že mi tam všechno objasní :-))

já byla a je to super vše jsem se tam dozvěděla na předporodním kurzu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 16:21
Monny89 píše:
ZSissi píše:
jenom ještě budu muset něke obkouknout, jak se to dítě do toho balí :-))myslím, do těch čtvercových…viděla jsem různé skládanky…na novorozence, pro holky, pro kluky…prostě to vobmotám a bude :-)))
tady máš vše vysvětleno, i skládání :palec: http://www.branakdetem.cz/
:palec: ty jo, supr, díky moc :srdce: zapínám tiskárnu  :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.5.11 16:21

a co se dozvíš na předoporodní kurzu je na internetu… proto já žádný kurzy neabsolvovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 16:22
nikil píše:
ZSissi píše:
Monny89 píše:
já spolíhám na instinkt :mrgreen: …ne, kecám, měsíc před porodem jdeme na nějakou dvou hodinou sešn s manžu(tenhle výraz se mi, Mony, hrozně líbí :lol: ), tak doufám, že mi tam všechno objasní :-))
já byla a je to super vše jsem se tam dozvěděla na předporodním kurzu :palec: :palec:

to si mě potěšila, už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 16:23
Monny89 píše:
a co se dozvíš na předoporodní kurzu je na internetu… proto já žádný kurzy neabsolvovala :mrgreen:

jasný, ale já radši názorné ukázky, pak mi to jde líp do hlavy, když mám tu vizuální vzpomínku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí