Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ZSissi píše:
já měla palačinku s banánem a karamelem…když jdu zejtra na tu jogu, tak abych měla energii
![]()
no dláš mi pěkný chute ![]()
většinou, když si nechci připadat úplně blbá, tak skouknu net…naposledy, když jsem se ptala na něco mamky, tak mi odvětila, že už si to nepamatuje ![]()
to je divný, mě se ptá jestli jsem cítila tohle a tohle.. já řeknu že tohle ne, ale že mě to bolí tady, a ona mi to hned řekne.. I mi řekne, co se asi bude dít do další KO s mým tělem ![]()
Monny89 píše:
to je divný, mě se ptá jestli jsem cítila tohle a tohle.. já řeknu že tohle ne, ale že mě to bolí tady, a ona mi to hned řekne.. I mi řekne, co se asi bude dít do další KO s mým tělem
no tak to máš super gynekološku ale každý mur je holt jiný no
![]()
a zajímám se vlastně o všechno okolo těhu, protože jsem těhu poprvý a chci vědět i to co neznám
Zajímá mě to jak je ta příroda dokonalá atd. ![]()
Monny89 píše:
a zajímám se vlastně o všechno okolo těhu, protože jsem těhu poprvý a chci vědět i to co neznámZajímá mě to jak je ta příroda dokonalá atd.
no mě to též zajímá taky pořád jsem na neu a vyhledávám..ale od mudru se holt nedozvím no…
nikil píše:Monny89 píše:no tak to máš super gynekološku ale každý mur je holt jiný no
to je divný, mě se ptá jestli jsem cítila tohle a tohle.. já řeknu že tohle ne, ale že mě to bolí tady, a ona mi to hned řekne.. I mi řekne, co se asi bude dít do další KO s mým tělem![]()
no to teda nemám super gynekoložku, ve všech ostatních ohledech je úplně na hovno
![]()
Monny89 píše:
to já teda googluju všechno možnýa mám asi 4 knížky
já spolíhám na instinkt
…ne, kecám, měsíc před porodem jdeme na nějakou dvou hodinou sešn s manžu(tenhle výraz se mi, Mony, hrozně líbí
), tak doufám, že mi tam všechno objasní ![]()
Monny89 píše:nikil píše:no to teda nemám super gynekoložku, ve všech ostatních ohledech je úplně na hovnoMonny89 píše:no tak to máš super gynekološku ale každý mur je holt jiný no
to je divný, mě se ptá jestli jsem cítila tohle a tohle.. já řeknu že tohle ne, ale že mě to bolí tady, a ona mi to hned řekne.. I mi řekne, co se asi bude dít do další KO s mým tělem![]()
![]()
no …to je tedy pěkný no..ale prostě nechápu jak každý mur jiný a jinak si dělá nároky a tak jinak vyšetřuje a tak..no prostě každý člověk je jiný tak i mudři si dělají co chtějí snámi..
ZSissi píše:Monny89 píše:já spolíhám na instinkt
…ne, kecám, měsíc před porodem jdeme na nějakou dvou hodinou sešn s manžu(tenhle výraz se mi, Mony, hrozně líbí
), tak doufám, že mi tam všechno objasní
já byla a je to super vše jsem se tam dozvěděla na předporodním kurzu
![]()
Monny89 píše:ZSissi píše:tady máš vše vysvětleno, i skládání
jenom ještě budu muset něke obkouknout, jak se to dítě do toho balímyslím, do těch čtvercových…viděla jsem různé skládanky…na novorozence, pro holky, pro kluky…prostě to vobmotám a bude
http://www.branakdetem.cz/
a co se dozvíš na předoporodní kurzu je na internetu… proto já žádný kurzy neabsolvovala ![]()
nikil píše:ZSissi píše:já byla a je to super vše jsem se tam dozvěděla na předporodním kurzuMonny89 píše:já spolíhám na instinkt
), tak doufám, že mi tam všechno objasní
![]()
to si mě potěšila, už se těším ![]()
Monny89 píše:
a co se dozvíš na předoporodní kurzu je na internetu… proto já žádný kurzy neabsolvovala
jasný, ale já radši názorné ukázky, pak mi to jde líp do hlavy, když mám tu vizuální vzpomínku ![]()