Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
2.5.11 18:07
nikil píše:
BOLESTI přestali huráááá :dance: :dance: udělala jsem přítelvi veřeři a obarvila si vlásky abych zítra na focení byla krásná :mrgreen: :mrgreen:

Ty seš hroznej ďábel, chvilku tu nejsi a z toho máš najednou obarvený vlasy a hotovou večeři :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
MillaL píše:
To je dobře, mě ještě nepolevily, dnes mi davají extra zabrat, uz od rana a do toho to pichani..
nikil píše:
BOLESTI přestali huráááá :dance: :dance: udělala jsem přítelvi veřeři a obarvila si vlásky abych zítra na focení byla krásná :mrgreen: :mrgreen:

ahá…to je mi líto..já jsem ráda že je to za mnou taky jsem moc trpěla :-( :-( myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
nikil píše:
ZSissi píše:
MillaL píše:
Girlie Sage, co ted porodila Tadeáška byla pres 30 nejak myslim, takze nejstarší nejsi :-)
To je dobře :-))
nedělej si s věkem hlavu :lol: :lol: :lol: nezáleží na věku :lol: :lol: :lol:

Nedělám, vypadám a cítím se na 17 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 18:08
ZSissi píše:
nikil píše:
Ty seš hroznej ďábel, chvilku tu nejsi a z toho máš najednou obarvený vlasy a hotovou večeři :lol: :palec:

jj táák tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 18:09
nikil píše:
ZSissi píše:
nikil píše:
Ty seš hroznej ďábel, chvilku tu nejsi a z toho máš najednou obarvený vlasy a hotovou večeři :lol: :palec:

Mám obavu, že s Tvým tryskovým přístupem k věci by si určitě levou zadní zvládla i to plenkování!!! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 18:13
ZSissi píše:
nikil píše:
ZSissi píše:
nikil píše:
Mám obavu, že s Tvým tryskovým přístupem k věci by si určitě levou zadní zvládla i to plenkování!!! :palec: :kytka:

no to já holka právě nevím :nevim: :nevim: :nevim: no radši zůstanu u čeho jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 18:27

hmmm, přemýšlím o večeři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 18:28
ZSissi píše:

já už víím udělám tousty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
2.5.11 18:30
MillaL píše:
Jinak dnesni foto 37+1tt, necelých 9kg nahoře :-)

Juva, mas hezke brisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.5.11 18:30
nikil píše:
ZSissi píše:

já už taky vím…seru na vaření, zajdem si do hospody :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
2.5.11 18:31
Monny89 píše:
Lend.u píše:
nikil píše:
o já jsem vůbec nevěděla že takové plínky jak máš ty vůbec existují jse se dozvěděla až tady..ale přítel mi říkal že budu mít více stím práce a takže jsem kupili jednorázovky..jinak ti to chvaluji…každý má jiný názor jinak máš pravdu že musím pak pořád shánět kdy jsou plínky v akci naštěstí mám tetu a a ta má grogérii tkž ona mi bude hlídat akce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja jsem se o nich dozvedela v casopise a protoze mam vztah i k tem latkovym kapesnikum a vlozkam(plenky byly uz drive ale nijak jsem to nesledovala jake jsou), tak jsem to zacala studovat a rozhodla jsem se. Ale mas vyhodu ze mas nekoho kdo ti hlida slevy, popripade ti nejake akcni schova pod pultikem aby ti je nevyprodali… :palec: .Ja bych to asi nestihala nikdy oblitat a pokoupit :zed:
Já látkovky znám teda odmalička… když mi bylo 13 tak se mi narodil bráška, a máma taky právě jenom látkovala… :palec:

No, to mas vyhodu, ja jsem v zivote nevidela nikoho jak prebaluje mimco, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
2.5.11 18:32
ZSissi píše:
nikil píše:
ZSissi píše:
já už taky vím…seru na vaření, zajdem si do hospody :-))
:palec: :palec: :palec: :palec: to je dobráá volba :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
2.5.11 18:39
Monny89 píše:
jojo, nejsi nejstarší :wink:Ale já jsem tady asi nejmladší že..? :think:

Mony, kolik ti vlastne je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit