Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikil píše:
BOLESTI přestali huráááá![]()
udělala jsem přítelvi veřeři a obarvila si vlásky abych zítra na focení byla krásná
![]()
Ty seš hroznej ďábel, chvilku tu nejsi a z toho máš najednou obarvený vlasy a hotovou večeři
![]()
MillaL píše:
To je dobře, mě ještě nepolevily, dnes mi davají extra zabrat, uz od rana a do toho to pichani..nikil píše:
udělala jsem přítelvi veřeři a obarvila si vlásky abych zítra na focení byla krásná
![]()
ahá…to je mi líto..já jsem ráda že je to za mnou taky jsem moc trpěla
myslím na tebe
nikil píše:ZSissi píše:nedělej si s věkem hlavuMillaL píše:To je dobře
Girlie Sage, co ted porodila Tadeáška byla pres 30 nejak myslim, takze nejstarší nejsi![]()
![]()
nezáleží na věku
![]()
![]()
Nedělám, vypadám a cítím se na 17 ![]()
ZSissi píše:nikil píše:Ty seš hroznej ďábel, chvilku tu nejsi a z toho máš najednou obarvený vlasy a hotovou večeři
![]()
![]()
jj táák tak
![]()
nikil píše:ZSissi píše:jj táák taknikil píše:Ty seš hroznej ďábel, chvilku tu nejsi a z toho máš najednou obarvený vlasy a hotovou večeři
![]()
![]()
![]()
Mám obavu, že s Tvým tryskovým přístupem k věci by si určitě levou zadní zvládla i to plenkování!!!
![]()
ZSissi píše:nikil píše:Mám obavu, že s Tvým tryskovým přístupem k věci by si určitě levou zadní zvládla i to plenkování!!!ZSissi píše:jj táák taknikil píše:Ty seš hroznej ďábel, chvilku tu nejsi a z toho máš najednou obarvený vlasy a hotovou večeři
![]()
![]()
![]()
![]()
no to já holka právě nevím
no radši zůstanu u čeho jsem ![]()
ZSissi píše:
hmmm, přemýšlím o večeři
já už víím udělám tousty
![]()
MillaL píše:
Jinak dnesni foto 37+1tt, necelých 9kg nahoře
Juva, mas hezke brisko
nikil píše:ZSissi píše:já už víím udělám tousty
hmmm, přemýšlím o večeři![]()
![]()
já už taky vím…seru na vaření, zajdem si do hospody ![]()
Monny89 píše:Lend.u píše:Já látkovky znám teda odmalička… když mi bylo 13 tak se mi narodil bráška, a máma taky právě jenom látkovala…nikil píše:Ja jsem se o nich dozvedela v casopise a protoze mam vztah i k tem latkovym kapesnikum a vlozkam(plenky byly uz drive ale nijak jsem to nesledovala jake jsou), tak jsem to zacala studovat a rozhodla jsem se. Ale mas vyhodu ze mas nekoho kdo ti hlida slevy, popripade ti nejake akcni schova pod pultikem aby ti je nevyprodali…
o já jsem vůbec nevěděla že takové plínky jak máš ty vůbec existují jse se dozvěděla až tady..ale přítel mi říkal že budu mít více stím práce a takže jsem kupili jednorázovky..jinak ti to chvaluji…každý má jiný názor jinak máš pravdu že musím pak pořád shánět kdy jsou plínky v akci naštěstí mám tetu a a ta má grogérii tkž ona mi bude hlídat akce![]()
![]()
.Ja bych to asi nestihala nikdy oblitat a pokoupit
No, to mas vyhodu, ja jsem v zivote nevidela nikoho jak prebaluje mimco, tak jsem zvedava
ZSissi píše:nikil píše:já už taky vím…seru na vaření, zajdem si do hospodyZSissi píše:já už víím udělám tousty
hmmm, přemýšlím o večeři![]()
![]()
Monny89 píše:
jojo, nejsi nejstaršíAle já jsem tady asi nejmladší že..?
Mony, kolik ti vlastne je?
Lend.u píše:Monny89 píše:Mony, kolik ti vlastne je?
jojo, nejsi nejstaršíAle já jsem tady asi nejmladší že..?
já myslím že říkala mi snas jí je 21let ale nejsem si jistá
![]()