Bříško 12týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2834
29.6.12 22:39

Holky, právě je u Krause Jiřina Prekopová, moje oblíbená dětský psycholožka, její knížky moc pomohly při výchově mého synovce s ADHD. Díky ní jsem přesvědčenýá, že budu dítko pevně balit a zvykáme si doma fungovat bez TV, ať nemáme doma malýho hyperaktiváčka :) zkuste si její knížky půjčit třeba v knihovně, opravdu zná zajímavý fígle, jak na živější děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
30.6.12 06:45

Díky za tip, hned jak pojedu do města, přihlásím se v DM, chystáme se do jihlavy ještě omrknout kočárky tam, tak bych se třeba zastavila i v tom CA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
30.6.12 08:26

Danit určitě se po nějaké knížce podívám. Vím že spousta věcí jde řešit v klidu. Jarda je cholerik a když se rozčílí jsou děti v pozoru. Já se snažím spíše obejmout a vysvětlit, ale nervy mi taky občas prasknou. Tak si aspoň poštu co dělám špatně. Danit užij si víkend u bráchy.
Dandysku dostaneš slevovou knížku se spoustou kuponků na plíny, ubrousky, na vložky do podprsenky. A jednou za čas přijde nová. Ale to CaA se vyplatí. Já nekupuju rozhodně vše nové, mám ráda i anglické sekáče. Ale jak jsou výprodeje třeba v Tesku bývá až 70 proc, tak vždycky Máťovi koupím nějaké lepší věci do školy a mrňous půjde do školky zak taky něco vyberu. Jinak jak jsem psala tak ségra má taky dva kluky a další už neplánují, tak klučičí věci se mi hrnou i od ní. Pěkné kousky nechám doma a horší beru na zahradu na chalupu :mrgreen:

Už aby bylo pondělí odpoledne a já měla za sebou ten ultrazvuk!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
30.6.12 09:33

Lidu, m to uteče :)
Já na Davida kupuju u vietnamců, před rokem u nás ve městě otevřeli noví vietnamčíci a musím říct, že ceny mají teda bezkonkurenční. Teď jsem dala všem příkaz, aby mu k narozeninám nekupovali žádný blbosti, ale koupili mu teplákovky a případně nový trička, abych toho v září zase neměla kupu. My mu k tomu dáme kolo a dort a bude to vyřešený :) Navíc..on už je v tom věku, kdy začíná cenit hezký oblečení, až se sama kolikrát divím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
30.6.12 13:10

Liduš. Hádej kde jsem byla včera odopoledne. :D My tam byli tak okolo 15 tak jsme se možná potklali. :D
Já jsem zatím nic nevybrala- chtěla jsem body s dlouhým a modrou čepičku. Ale kouknu ještě jinde.
S tou cukrovkou- ta se dělá všem od 24 let +-.Já jsem myslela že jí odmítnu když by bylo vše oko. Ale takhle radči půjdu. Dělali mi jí před rokem. A měla jsem to v pořádku.
Ale samozřejmě bych se tomu hnusnénmu pití nejraději vyhla. :twisted:
Liduš tak hlavně at jste v pondělí v pořádku. Ty uz -hodně mamin to má jako super zážitek. Já se vždy jen bojím. Lepší byl ten 3d když jsem věděla že se jdeme jen juknout. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
30.6.12 14:16

Kralicinko a ve kterým týdnu se dělá ta cukrovka? 8o protože mě je 26 a doktorka se zatím teda o cukrovce ani nezmínila. Akorát mi vždycky sestřičky zkontrolují moč, ale to je celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
30.6.12 18:18

Kralicinko fakt jo? Já tam byla mezi druhou a třetí :mrgreen: A i jsem si na Tebe vzpoměla, jsem říkala jak tam bude těhotná maminka se třemi blonďatými andílky, tak je to jasný :P Ještě jsem procházela ty slevy v Tescu ale nic mě tam necvnklo do nosu. Tak jsem v CaA pořídila jen tu kombinézku :mrgreen:
A náš doktor normálně testy nedělá, u Ondry mi bylo už skoro 29 a nedělal mi nic a pak se narodil Otesánek :mrgreen: Teď se na to chci zeptat. Mě to připadá tady na malým městě jak sto let za opicema. Jinak dnes je hrozně, dnes jsem u tchýně otrhala zbytek rybízu, pustili jsme se do marmelády. Ondra mi v pět usnul tak nevím co budeme dělat v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
30.6.12 20:26

Já jsem z těch testů taky celá paf, takový novoty, co za Davči nebyly,..přestávám se v tom orientovat.
Ráno jsme uklízeli, jak mourovatí, po obědě si lehli a pak zajeli k rybníku, bylo strašný dusno, nedalo se vlbec dýchat, až jsem klukům záviděla, že se můžou vykoupat. Odpoledne jsem chtěla posekat zahradu, ale nějakým záhasným způsobem se mi podařilo zablokovat si záda, holky, to byla bolest, až mi tekly slzy, nemohla jsem se vůbec narovnat.
Kluci si udělali vodn válku, stříkaloi po sobě pistolema, to byl zase jednou řev.. :) a teď si půjdeme s Jardou zapinkat bedminton, když už tam není takový vedro, aspoň budu mít nějakej pohyb (a Jardovi to taky neuškodí) :D
zítra ráno posekáme tu zahradu a vyčistíme auto a chystám se vyplet okurky, ale jinak se hodlám celej den válet, nejradši bych vypadla někam na koupaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
1.7.12 08:08

Ahoj holky, tak máme uzavřenou diskusi. Když si dáte skupiny - uzavřené, tak jsem tak založila skupinu Bříško 12.tt (abyste věděly že je to ta naše. Ale v té skupině jsem založila nové téma bříško 20.tt. Tak se přihlašte o vstup a můžeme diskutovat soukromě. Pokud nebudete chtět, tak to nevadí a já tu uzavřenou zruším. Jak chcete :mrgreen: Hezkou neděli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
1.7.12 10:12

Ju to zkusit, snad tam trefím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.7.12 14:00

Tak jsem dala přihlášku:-)Jinak já tam šla jen s Honzíkem- přímo ze školky. Máme to kousek. V tesku mě taky nic nenadchlo. Samé tílečka a krátké což pro nás nebude aktuální. Liduš na zítra držím palečky at jste v pořádku. Ono se ti bude vybírat ještě líp až budeš vědět pro koho vybíráš.:-)
S tím cukrem uvidíme. U nás se právě dělá všem. Minule už jsem musela. A ted jsem to plánovala odmítnout. Ale když se jim nezdá ta voda tak půjdu ráda.
Zatím se držím bez sladkého. Ale je to těžké. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
1.7.12 14:38

Kralicinko, já teď sladký celkově moc nemusím a jak jsou tyhle vedra, tak obzvlášť ne.
Holky, tam je vedro, co děláte, takhle odpoledne? Malýho si dneska vzala mamka, jeli na kole na Velký Dářko, vykoupat se, tak doufám, že se malej nevrátí s úpalem :/
My jsme teď byli s Jardou chvilku u nás u rybníka, ale dneska mi je venku fakt hrozně, 31° ve stínu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
1.7.12 18:19

Ahoj holky, tak jsem doma. Poslala jsem Vám přihlášku. Snad to dojde - já jsem trochu antitalent. Kralicinko, děkuji za držení palečků. Jdu zítra až v jednu, tak snad to do té doby vydržím :mrgreen: Holky jestli Vám to půjde tak přesuneme diskusi tam, jo? Ještě se musí přihlásit Danit. až se vrátí z víkendu :P a budeme komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
1.7.12 19:01

Jsem zpět, holky, poslala jsem žádost o přístup do uzavřené skupiny, tak mě snad pustíte :) Zítra mě taky čeká ten utz, taky mám nervy, navíc Martin se mnou nemůže, musí být v práci… tak si musíme držet palce, Liduš :) Zítra napíšu víc, dneska už jdu snad radši spát, byl to náročný a pěkně horký víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
1.7.12 22:09

Zkušené mamky, nemáte některá zkušenost s tímhle typem hrací deky? lamaze-otocna-laguna (nejde mi vložit odkaz :()
určitě budeme kupovat i klasickou hrazdičku, ale tohle se mi moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí