Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@poppaea píše:
Tak tohle nemůžu potvrditAsi záleží na spoustě okolností
No to je bez debat ![]()
Může být vidět. poprvý se mi začalo rýsovat až v 16tt, podruhý mi na mou duši gratulovala cizí bábinka přesně v 7+3tt ![]()
Moje břicho v 9. tt a pak ve 14. tt
První těhotenství - tak co, jde vidět nebo ne?
![]()
Od toho 9. týdne už byl problém to tajit, hodně sem musela vymýšlet, že jsem přibrala, a pod. A stejně mi to nevěřili.
@nicknezobrazen jo může
mě vidět je, ale je to třetí těhotenství takže svaly jsou už povolený a jsem celá taková opotřebovaná
z jídla to není - skoro dva měsíce jsem prozvracela, jedla jen suché rohlíky a pila mattonku
Jsem po druhé těhu a bříško mi roste od 10tt
takže jo může jít vidět ![]()
Já se težnemůžu dočkat
Jsem ve 13tt a bříško ještě nejde vidět. Jinak jsem taky spavá a mám rychlejší tep. a na břiše spím, ale už uvažuju o kojícím polštáři že pry se na nem dobře spí. Máte s tím někdo zkušenost? Díky ![]()
@hanczeska Já jsem na něm spala asi dvakrát a víc mi teda vyhovuje stočená přikrývka na délku
mám jí svázanou a přidávám k ní ještě jednu občas
![]()
@hanczeska Asi divný co
ale mě to fakt vyhovuje ale ten polštář se vždycky tak splácnul a nic z toho
jednou jsem normálně přikrytá a druhou mám stočenou jakože na délku a svázanou
někdy mám stočený i dvě ![]()
dík za tip. to zkusím taky. akorát chudáka manžela asi připravím o peřinu, protže se asi u nás tolik peřin nenajde ![]()
@hanczeska Já se zmínila před rodičema že si koupím ještě jednu peřinu a druhý den jsem ji měla připravenou
A podle mě fakt lepší než nějaký polštář a hlavně se dá upravovat tlouštka ![]()
@Kaculina2 jo jo pravda jsem po druhé těhu a ty peřiny jsou takto nejlepší ale ještě tam mám mladýho tak jsou občas boje o místo ![]()