Bříško 12týden těhotenství

259
6.5.12 13:55

bříško 12tt

ahoj maminky, tak se mi už trochu rýsuje bříško, ale zatím nic moc .. :-/
jsem pořád nějaká nervózní, mám strach, jestli je miminko v pořádku, když ho ještě ani necítím. Už abych byla aspoň 18tt :)
Teď bych měla být cca 12+0 . Na screening jdu 14.5. , tak snad vše dopadne dobře, protože ta moje nervozita neprosívá mě a ani určitě miminku :-/
A jak se máte vy, těhulky? Já jsem furt unavená, pořád bych spala, jenže to s tím mým skoro 3letým uličníkem vážně nejde :)
přeji všem pěkné těhulkování a ať vám pěkně rostou bříška, mě už snad taky trochu víc povyroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5331
6.5.12 14:04

Ahoj.Já už bříško mám dost,ale je to tím že jsem ho měla ještě před těhu.Já se dozvím výsledky skriningu tenthle čtvrtek.Mám už 3 děti.(4, dva a půl a 8 měsíců takže odpočívat je s nimi náročné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.12 14:10
@kralicinka1 píše:
Ahoj.Já už bříško mám dost,ale je to tím že jsem ho měla ještě před těhu.Já se dozvím výsledky skriningu tenthle čtvrtek.Mám už 3 děti.(4, dva a půl a 8 měsíců takže odpočívat je s nimi náročné. :D

no teda, to máte doma veselo :-) Taky bych si přála mít početnou rodinku, ale manžel toho není příznivce a pak ty finance .. v dnešní době je těžké mít velkou rodinu, nechci aby strádali ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.5.12 14:14

No to mi povídej.My chtěli děti tři.Jenže nám praskl kondom- a zadařilo se.Ještě ted tomu nevěřím. :? S penězi- aby se měli dobře musím o to víc pracovat - naštětsí děláme z domu takže si to uspořádáme tak aby děti měli zábavu a my se nějak vystřídali. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.5.12 14:31

a co děláte za práci? Já jsem zdr.sestra a až se vrátím do práce, budu dojíždět 12km, a manžel je řezník, takže máme takové jakš takš průměrné platy, nemůžeme si nijak vyskakovat. Kdybych sehnala něco lepšího, byla bych ráda .. ale to je někde ve hvězdách a asi i nereálný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danitschkak
6.5.12 19:26

Ahoj, jsem podle UTZ 13 + 2tt, podle MS 13, bříško ráno nemám skoro žádné, ale večer už se mi muž směje, že jsem, jako bych spolkla pecku :) každopádně veškeré džíny už mě tlačí :) jinak s pocity jsem na tom úplně stejně jako ty… těším se na každou kontrolu k Dr., abych veděla, že je vše OK. Teď ve čtvrtek jedeme do Genetu na 4D UTZ, aby nám udělali kontrolu šíjového projasnění a nosní kůstky. Ještě do 12. tt jsem si dělala pravidelně tt test, abych věděla, že je vše tak, jak má. Krom větší únavy (ani to už teď vlastně ne) jsem totiž neměla vůbec žádné příznaky - co bych dala za zvracení :D Navíc jsem prvomamina a o těhu jsme zatím radši nikomu neřekli, tak to se mnou snáší jen polovička - chudák :) Tak uvidíme, co bude ve čtvrtek… no a jsem učitelka a muž osvč, takže zatím celkem dobré, ale víc jak jednoho potomka zatím v plánu nemáme… :/

• Citovat
  • Upravit
5331
6.5.12 19:40

Podnikáme.:-)Jsme taky sestra.Dělala jsem na Orl asi 3 roky, a 3 roky na Diabetologii smíšenou s gerontologiíí.:-)Ale vracet se asi nebudu.Hrozně moc mě odrazují ty buzerace a akreditace…Není pak čas na lidi, jen na papíry.Registarci jsem si tedy prodlužovala ale spíše zůstanu při nynějším podnikání jestli to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
6.5.12 19:44

Danitschk tak já to vykecala hned jak jsem našla //.Ale asi spíš proto že jsem z toho byla špatná.M8m za sebou 2 císaře a od posledního začlo toto těhu 5 a půl měsíců takže to pro nás je neplánované těhu a chvíli mi trvalo než jsem se s tím srovnala.I kvůli těm, dětem je s nimi dost práce.Každý potřebuje čas a tak mi to přišlo líto že bude další s kým se budou děti dělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduš+kluci
6.5.12 20:10

Ahoj holky, tak já dnes končím 12. týden. A bříško mám už solidní :) U nás to bude třetí miminko, tak už je to bříško dost povolené. A samozřejmě teď víc papkám, ty chutě jsou příšerný - budu se muset krotit. Ve středu jedu na screening do Pardubic tak také doufám,že bude vše v pořádku.
Kralicinko - u nás také již neplánované a nečekané těhotenství. Mám dva kluky - oba vymodlené a s pomocí lékařů. Ted naprostý šok poprvé těhotná s pomocí přírody, no jo je to mocná čarodějka :P . Manžel už o tom nechtěl ani slyšel, ale co si nadrobil..... Já jsem to vzala sportovně a přeju si konečně holčičku. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
771
6.5.12 20:36

Ahoj, já začínám 14. týden a protože čekám také třetí miminko, bříško mám už velké :lol: . Jen nějak nevím, jestli jsou to ještě moje špeky, nebo už těhotenské bříško. Ale kalhoty už nezapnu, i když na váhu nepřibírám. Přeju všem úspěšné výsledky na screeningu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danitschkak
6.5.12 21:48

Holky, obdivuju vás, bojim se, že ani to jedno nezvládnu :) když vidím ty malý ďábly v práci, tak jsem ráda, že je v půl 1. propustím domů rodičům :) ale s vlastním je to jiný, vím :) My jsme se začali snažit na Vánoce 11 no a v únorovém cyklu to vyšlo… taky to byl šok, že to přišlo tak brzy - měla jsem problémy s cyklem, musela jsem přibrat, aby se mi srovnal, navíc dokončuju druhou vysokou a chtěla jsem ještě aspoň do pololetí zůstat v práci, ale takhle už v žáří nenastoupím, státnice jsem si odložila a taťka halt bude muset trochu víc makat :) hlavně se bojím, jak to vezme vedení v práci, asi jsem si tam tímhle zavřela dveře po MD (mám smlouvu na dobu určitou :/), ale dítě je priorita. Tak si musíme držet palce na screeningy :)

• Citovat
  • Upravit
5331
7.5.12 13:49

Když se kluci rozdivočí nebo rozkřičí tak jsem z toho lehce zoufalá.Začne brečet i jinak hodná Sofinka a je to šílené.
Jinak je myslím docela zvládáme.Ale předevčírem mi každý na motorce ujel na jinou stranu.Byla to hrůza takže mladší už se mnou motorku nedostane.Protože uhlídat je na nich je vždycky o nervy.2 a půl letý si dělá co chce.Neslyšel a neviděl.Jsme udělala kolemdoucím představení protože jsem ho čpala a nelsa i s tou motorkou.
Liduš a od kud jsi?Já jsem z původem u Pardubic.Na první skrining jsem byla u nich v genetu.To jsem o tom ještě nic nevěděla.Vlastně uz mi dělala doktorka a tam mi brali krev.

Ale byla jsem tam na uz ve 20tt,ale to už bylo v roce 2007.Takže to je dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduš+kluci
7.5.12 14:37

Kralicinko, jsem z Vysokého Mýta a u nás ten screening nedělají. Tak mi kamarádka doporučila Pardubice. Já si užiju ultrazvuk a manžel zatím půjde naše mladší zvíře zabavit na Majáček do Hypernovy.Starší už je naštěstí ve škole. A mladší začne v září chodit do školky, doufám teda že ho konečně přijmou. Tak si snad miminko užiju trošku v klídku - když kluci už povyrostli a přeju si konečně holčičku. I když musím podotknout, že nás to zaskočilo. Přišlo to nečekaně a neplánovaně, jak už to bývá příroda je mocná čarodějka. :P Manžel se cukal, že už nechce, ale já viděla na ultrazvuku srdíčko a bylo rozhodnuto. A odkud jsi ty?

• Citovat
  • Upravit
5331
7.5.12 14:44

Já jsem bydlela od 5 do 18 v Pardubicích a ted žiju už skoro 10 let V Hradci Králové.Taky jsem se nemohla miminka vzdát i když mám za sebou dva císaře a otěhu jsem 5 a půl měsíce takže jsem se bála doktorky protože mi další zákazala. :D Ale říkala jsem si že mimino je dar a když bude zdravé tak si ho necháme.

Jsem hrozně zvědavá co čekáme.Nám to s holkou vyšlo napotřetí.Ted bud srovnáme počty holek nebo navýšíme kluky. :mrgreen: Samozřejmě všichni říkají že o musí být holka což mě rozčiluje. :x
Cítím se spíš na kluka.Zatím to vypadá na Daniela.Ale uvidíme. :D

Já jdu na skrining do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
7.5.12 18:03

ahojky, já jsem dneska ve 12tt, bříško se mi zdá, že mám maximálně podbřišek trošku nafouknutej, jinak nic, i když všechny džíny mě tlačí :D
Jinak závidím všem, co můžou v klidu spát, mě to nejde, ani přes den, ani v noci, přitom unavená jsem..když jsme u toho, chtěla jsem se zeptat..spíte na břiše? nebo už ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí