Bříško 12týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
9.5.12 12:22

Já na holčičce netrvala.Hrozně mi vadilo když mi každej říkal - ted už musíte holčičku …Ale jsem za ní moc ráda.Ale jde i o její povahu.Každé dítko je úplně jiné.Třeba nejstarší je hodně chytrej,ale vše musí být podle něj.Dává nám zabrat víc než ti zbylý dva a to i když je Marta ve vzdoru. :mrgreen: Kdyby byl sáma měl všechnu pozornost pro sebe tak už by s ním byla pohoda,ale takhle pěkně zlobí.Ve školce prej musí učitelka sedět u něj na posteli celé odpoledne. :twisted:

Já jsem zvědaví taky a to mi to je fakt jedno.Třeba se to zítra dozvíma,ale spíše až později.

Katuško manželova maminka si taky holčišku užívá- měla dva kluky.Mě strašně baví jí kupovat krásné věcičky.U toho bych vydržela. :D

Mít kluky je zase jiné.Věřím že ideální je mít obě pohlaví když se zadaří.

Danýsku mě termín určí zítra.Prej to bude rozhodující.No když máš takový rozdíl taky bych taky nechtěla aby mi mimi vyvolávali dřív.Ono to vyvolávání není žádné štětsí ani tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
9.5.12 12:48

přesně tak, myslím, že vyvolávání bolí o hodně víc, nehledě na to, že tělo ani mimčo asi prostě na porod ještě připraveni nejsou.
já bych holčičku radši, než kluka, protože doma už jednoho mám, ale asamozřejmě bych milovala i jeho :) včera jsme se s manželem domluvili, že pokud to bude druhej kluk, půjdeme do toho ještě potřetí :lol:
budu na tebe zítra myslet, tak dej potom vědět, co ses dozvěděla :) Mimochodem, už jsi byla na vyšetření NT+?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
9.5.12 13:08

Mám odebranou už několik dní krev.Asi od 11tt a zítra jdu právě na to Nt.Tak vidíš at tak nebo tak z toho vjdeš dobře.Dětičky spinkaj tak si jdu taky lehnout.A za chvíli pro Nejstašího do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduš+kluci
9.5.12 14:04

Ahoj holky, teď jsem přijela z Pardubic z toho vyšetření. Vše vypadá naštěstí v pořádku, dokonce mám i 3D fotku - miminko tam je jak mimozemšťánek. Spadl mi balvan ze srdce. Ptala jsem se na pohlaví,ale pan doktor mi narovinu řekl že v tomto týdnu je to jak sázka do loterie, že to mají holčičky i kluci podobné. A že to říká,jen když si je jistý na 100 procent. A víte že mi je to už jedno? Teď tu vedle mě spinká Ondrášek a vypadá jako zlatíčko největší :P
Kralicinko,zítra budu myslet na Tebe,ať dopadneš stejně dobře jako já.

• Citovat
  • Upravit
5331
9.5.12 18:02

Jé Liduš.Moc gratuluju.To je perfektní že jste zdraví.U nás taky pohlavíčko určitě nebude.Taky to říkají až okolo 20tt.Zítra dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
9.5.12 18:58

Liduš, mám radost za tebe, že je všecho v pořádku :) nemohla bys dít fotečku z toho 3D ultrazvuku? Já si to nějak neumím představit, jak to miminko vypadá.. :)
Kralicinko, tak mi pak prosím napiš, jak to NT+ probíhá, jestli je to jen krev nebo i něco navíc, já to hledala na netu a nemohla jsem nic najít. :(
zítra hodně zdaru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduš+kluci
9.5.12 19:11

Holky moc děkuju. Nemám doma manžu,aby mi pomohl sem dát fotku - já jsem na techniku tele. Ale mimisek vypadá fakt jak mimozemšťan, je tam krásně vidět tělíčko, nožičky, ručičky, ale hlavička je ještě taková šišule,ale už byla vidět bradička, očička, uši. Ta normální fotka byla taková nijaká, ale ta 3D je moc pěkná (těch 250 Kč stálo za to) Ale mrňouskoj se fotit nechtělo, pořád si krylo obličej a otáčelo se zády. Já se taky nerada fotím :P
Zítra na vás budu myslet

• Citovat
  • Upravit
danitschkak
9.5.12 19:15

Tak velký UTZ mě čeká zítra, takže nervy na pochodu, ještěže muž jede se mnou :)příznaky jsem neměla ani na začátku skoro žádné - jen z prsou nulek už mám slušné jedničky :D Ale už jsem přibrala skoro 4 kila, ovšem nevim, kde to mám :) uvidíme, jak to půjde dál… děkuju vynálezci legín a kalhot na gumu - jinak bych neměla v čem chodit, na těhu kalhoty se ještě necítim, navíc je to stále naše malé tajemství - vyzradit ho chceme až zítra, pokud bude vše OK. Muž už má velikou dceru, tak bych ráda syna, aby se udržel rod, ale nepopírám, že holčička by taky potěšila :) Pro chlapečka už tedy vymyslel jméno - Hynek - po dědečkovi - napřed jsem si myslela, že si dělá srandu, ale už si na tu možnost pomalu zvykám :D Bříško se pracovně jmenuje Artur, tak myslím, že mu/jí to zůstane i po porodu :) u holčičky stále tápu… já bych ráda Emmu, ale už v rodině jednu máme… pak je ve hře Terézie, Amálie, Karla - ách jo :) k našemu příjmení se toho moc nehodí :/

• Citovat
  • Upravit
3831
9.5.12 19:59

Liduš, tak až bude manža doma, tak to zkuste spolu, prosím, ráda bych tu fotečku viděla, kdyby to jen trošku šlo a nevadilo to :)
Danitschkak, určitě bde všechno v pohodě, budu držet pěsti :) Já jsem dneska v 12+1 a mám nahoře 5kg. Jde mi to hodně do takových špíčků, co jsou na bokách :D Emmu jsme taky chtěli, ze začátku :) Jinak u nás se mímo prozatémně jmenuje „buňka“ :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
9.5.12 20:13

Danýsku.JJ.U nás se odebírá krev asi okolo 11tt a pka okolo 13 dělá podrobný genetický uz.Koukne a spočítá rizika na základní vady(rozštěpy, eggarsův syndrom, dawna..)Když je vše ok tak se u nás dělá až velký uz.Když ne tak odběr plodové vody.
Já kinu taky jak blázen.Tohle těhu naberu snad nejvíc a to denně cvičím. :twisted: Já už dobu nosím těhu věci.Je mi tak líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.5.12 07:25

Kralicinko, u nás se odebírá krev mezi 12-13 týdnem a dělají se testy na vývojový vady a všechny věci okolo. Mě doktorka objednala až na 21.května, tak se těším, už aby to bylo za mnou. Jinak každej měsíc chodím na kontrolní ultrazvuky a prohlídky do poradny (každá mamina u nás). Slyšela jsem, že všude to tak není, že někde chodí maminy na ultrazvuk až později,..? Pak se chodí na velký ultrazvuk a během postupujícího těhotenství se dělají další testy, ale teď z hlavy už nevím v jakým týdnu. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.5.12 12:19

Danýsku u nás se chodí mezi 19-21tt na velký uz a pak další velký okolo 30tt.
Jinak se už pak uz nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.5.12 12:21

jinak hlasím že skrining máme v pořádku.Pohlaví jsem ukecávala at typnout ale netrofl si.Tak si počkáme. :D

Jinak mi termín napsal na 15.11.Jsem podle toho 13tt-13+1.Tak nevím jak to sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduš+kluci
10.5.12 16:03

Kralicinko , to je super,že Ti to taky vyšlo v pořádku. Mě taky podle ultrazvuku odhadl termín na 15.11 :D

• Citovat
  • Upravit
danitschkak
10.5.12 19:04

Holky, tak hlásím, že screening díkybohu OK :) mimi má 65 mm a mlelo se tam - asi tanečník po tatínkovi :) pak ale usnulo s pupeční šňurou v ruce a ne a ne se otočit, aby byla vidět šíje, tak mi doktor šťouchal do břicha, dokud ho nevzbudil :) termín máme podle UTZ na 17. 11. - bude to sváteční dítě :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky