Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jééé, 11. bych chtěla taky - nastávající tatínek je Martin, tak by dostal mimi k svátku
no, mně to nikdo nevěří, když už jsem vyšla s pravdou ven - vypadám spíš jen jako víc najedená
, dneska jsem si poprvé v životě koupila kalhoty velikosti L, tak snad mi ještě pár týdnů vydrží ![]()
wow tak to ti závidím… my to ještě tajíme… chcem to říct tak až za měsíc snad se nám to povede ututlat, ale už ted se mě lidi ptají že jsem nejaká kulatounká a já musim řikat, že to že jsem doma mi holt prostě prospívá… zkrátka celkem divný ![]()
ale mimi k svátku je taky pěkný… já pochybuju že drobek se narodí přesně na termín… to vyjde málo komu…
V podstatě je nám to jedno, hlavně ať tam vydrží tak dlouho, jak má, a je to pořád takovej čipera
jsem těhotná poprvé, tak je to asi tím, ale s koncem školního roku bude končit i moje docházka do práce, tak předpokládám, že to asi pěkně vyletí
zatím mám už ale 4 kila nahoře, což taky neni málo
Taky bych to klidně radši řekla až déle, ale poslední roky nebyly u nás v rodině moc šťastné, umřel mi tatínek, strejda, teta… tak už to prostě chtělo něco pozitivního. Teď jen doufám, že jsme to nezakřikli. A když už jsme měli v ruce ta krásná fota… ![]()
Danit.Moc gratuluju.Naše si prej schovávalo obličej rukou.
Jinak já bal u nějakého mladocha - natiskl asi 10fotek tak jsem si říkala že mi je dá a ani jsme se nehlásila a pak mi řekl ž jsou o dokumentace.Takže foto nemám.
Na mě to je vidět hodně,ale je to těma těhotensvíma.To bříško je hend venku jak je povolené.
Samé hezké temínky. ![]()
ja jsm taky tehotna po druhe a prvni tehotenstvi i kdyz zkoncilo predcasne tak na me do posledni chvile nebylo videt…a ted??? cc.. jak rikam kalhoty me skrti, tricka tlaci, podrsenky jsou maly… proste jakmile se mam oblect do veci do mesta jsem nesva a uz bych zase co nejradsi do teplaku…
No mě je taky normálni oblečení už nepříjemné.Tepláky nebo volné šaty jsou super. ![]()
tak holky, k dnešním kontrolám gratuluju
jak j vám závidím, já si dneska zkoušela šaty, že bych si pod ně koupila legíny..hmm, řeknu vám, břicho mě škrtilo a boky..ani nemluvím, nějak ze mě tekly..
poprvý v životě jsem si připadala tlustá a kabince jsem se skoro rozbrečela. holt hormony se mnou cloumají..
No já jsem ještě nestila schodit z minula a ještě nabírám víc než normálně.Takže si přijdu tlustá taky.Do toho děti mají neštovice a jsou protivný až hrůza.Tak ted taky nějak nazářím.Už aby byli zdraví a my mohli nějakou kámoškou ven.
jo tak o tomhle bych mohla vyprávět povídky o tom jak si přijdu tlustá… jsem v obchodě a pořád si něco upravuju jako triko aby mi náhodou neodhalilo boky a tak…
A to jsem ještě relativně na začátku.. Ale zase si řikám že až to bude jednoznačně vidět že je to těhu břicho a ne že vypadá jako tlustý tak si oddechnu… Nic mi neni ani trička který jsem zbožnovala proto že mi byli tak volný jsou mi ted tak tak… Ach jo hrůůůza…
tak já se léčila se svojí hubeností, vdycky jsem byla hubená až skoro vychrtlá, podotýkám, že za to nemůžu, nejsem anorektička, takže mi teď každ kilo navíc přijde děsný
malej je už druhým týdnem doma, mám ho s prominutím plný zuby, je protivnej, drzej, náladovej,..katastrofa, nejradši bych ho někam vypráskala aspoň na dva dny
zítra jde do školky a basta, už s ním doma nezvládnu ani den navíc.
co bych dala za dovolenou..jééééé..
Naše si pořád drželo pupeční šňůru - má to po mně, já taky furt něco žmoulám
Taky se děsím, kolik toho ještě za půl roku naberu, ale jsem vysoká mám něco málo přes 180cm, takže na mně se to rozloží - ale abych pak nebyla jak tlustá Berta
hlavně, ať jsme zdravé ![]()
@dandysek píše:
tak já se léčila se svojí hubeností, vdycky jsem byla hubená až skoro vychrtlá, podotýkám, že za to nemůžu, nejsem anorektička, takže mi teď každ kilo navíc přijde děsnýmalej je už druhým týdnem doma, mám ho s prominutím plný zuby, je protivnej, drzej, náladovej,..katastrofa, nejradši bych ho někam vypráskala aspoň na dva dny
zítra jde do školky a basta, už s ním doma nezvládnu ani den navíc.
co bych dala za dovolenou..jééééé..
s tim prckem tě narosto chápu.. Měla jsem dma svojí neteř je jí 8 let a myslela jsem že jí jednu lupnu… Je drzá, vymýšlí si a nevíc zneužívá toho že jsem jenom její teta tak zkouší… Taky jsem myslela že jí jednu tíhnu už!! jinak já jsem doma doma nejsem v práci ale do měsíce se stěhujem takže mam práci i tak.. a ta je horší… Nepočka ![]()
@danitschkak píše:
Naše si pořád drželo pupeční šňůru - má to po mně, já taky furt něco žmoulámTaky se děsím, kolik toho ještě za půl roku naberu, ale jsem vysoká mám něco málo přes 180cm, takže na mně se to rozloží - ale abych pak nebyla jak tlustá Berta
hlavně, ať jsme zdravé
jinak my když byli na posledním ultrazvuku, tak se nám tam krásně mrnilo drobek jeden a už když jsem řekla že ho chci vyfotit pro sebe a doktorka že už už ho blejskne tak najednou pink a měli jsme tam sedinku… Zase si řikám že ho alespon vidím ze všechn stran
![]()
je to je fajn ze jsem narazila na listopadovy deti!!! ja mam termin 11.11. a ohledne briska… ja uz ho neschovam…