Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
C and A.měli tam akci tak jsem koupila hedn zkraje těhu džíny.A pak na aukru jsem koupila dvě tuniky.Zbytek mám z minula(z aukr a C and A).
kalhoty jsem tedy zkracovala,ale jinak tam mají pěkný výběr.
v C and A mají těhu oblečení??? Nikdy jsem si nevšimla.? To bych si teda v neděli mohla sjet do Jihlavy..?
Dobré ráno holky,taky už se budu muset poohlédnout po těhotenských kalhotech.
Těď je krásně,tak jsem vytáhla i sukni a kraťasy mám volnějšího střihu. Ale džíny, to už bych mrńouska asi přiškrtila
. My tu CAčko nemáme. V sobotu ale pojedu s Matějem na hokej do Prahy do Letňan,tam je obr obchoďák tak se juknu tam. Jinak také ráda chodím na Aukro a mimibazar. Vršky trefím, i věcičky na děti ale obávám se že kalhoty bez zkoušení ne. A taky mě čeká nákup vršků spodního prádla, nevím kam to roste !!!! Už se děsím jak budou vypadat po porodu melouny
Taková prsa jsem u předešlích těhotenství neměla.
Do C - áčka se chystáme - jezdíme do Německa, vychází to pořád levněji než u nás… zatím tahám legíny, ty mají ještě vůli, dneska jsem ale vytáhla džíny, protože bylo ráno chladno a trochu mě pobolívají ledviny, ale byla jsem ráda, když jsem je v půl druhý po práci sundala
Se spodním prádlem stejný problém - z nulek slušný dvojky, na to nejsem zvyklá, vadí mi při spaní
takže podprsenky už jsem nakoupila, vyhovuje mi wonderbra, takže po netu a v pohodě ![]()
holky, taky tak lítáte na wc na malou? to je hrozný, já za noc vstávám 2×. ¨
navíc se mi na zádech a v obličeji objevují uhry, ale jaký!! ![]()
nic na to nepomáhá, když se drbu pleťovou vodou proti nim, tak jsem zase vysušená, tak se namažu krémem a jsem mastná a uhry přibývaj.. jsem zralá na odstřel
dneska ráno se mi udělal na horním rtu opar, takže mám krásnej zaječí pysk, celkově si přijdu stará, hnusná a vhodná tak do šrotu. asi hormony nebo co.. ![]()
Danýsku- to jsem měla asi před týdnem hrozno plet jako v pubertě.
Čurání- děs běs.Piju málo a chodím pořád.
Opar jsem měla taky ja měli děti neštovice.Člověk vypadá hrozně. ![]()
holky, také si připadám hrozně - pleť hrůza, kynu přes zadek, stehna a prsa
Před chvílí jsme dojeli z té Prahy a jsem akorát naštvaná. v CaA sice mají těhotenské oblečení, ale ani jedny džíny mi neseděly, jsem asi nějaká asymetrycká či co. Tak jsem se celý den škrtila ve starých džínách
Ale jinak jsme se tam měli hezky-Matýskům hokej jsem si užila.Chci mu to teď trochu vynahradit, protože s miminkem to moc dobře přes tu zimu nepůjde.
Kralicinko já zase piju fakt hodně a čůrám málo - ani v noci nemusím. Takže v tomhle jsem taky divná. A momentálně mě hrozně bolí křečáky na nožkách, asi z té cesty, mám je pořád nahoře.Nemáte nějakou babskou radu na křečové žíly?
na křečáky jedině punčochy, nebo lioton… my dneska byli na synovcově oslavě a strašně jsem se přeplácala, takže teď skučim na gauči a piju heřmánek s mátou. Pořád mě bolí v ledvinách, holky, myslíte, že to může být tím, jak se roztahuje děloha? Někde jsem to četla… bojím se zánětu, to by byl průšvih, ale moč zakalenou nemám a teplotu taky ne. V úterý v poradně uvidím, ale mám strach :/ Čůrám pořád hodně, ale je fakt, že piju tak 3 litry a víc - dneska mě to vzbudilo v půl šestý ráno
Ošklivá si taky připadám, do ničeho se pomalu nevejdu, pleť mam šílenou, uhry i na zádech a v dekoltu, vlasy mě neposlouchaj… to je stav tohle
zrovna jsem muži říkala, jak by to bylo fajn, kdybych si jen tak seděla na vajíčku a netahala pět kilo navíc ![]()
Liduš křečáky nemám.Poradila bych se s doktorkou.Ale doporučují se nějaké cviky někde jsem je jednou viděla.Možná třeba i punčochy,ale nevím jak v těhotensví.
Liduš- já si je upravila- koupila větší a zkrátila. ![]()
Danish - ledviny mě nebolely.To spíš bříško .Nezažila jsem tak nevím. ![]()
mě bolely ledviny v prvním těhu a byl to zánět jako blázen, ale uvidíš u doktora. Na křečáky jsem se ptala doktorky a poradila mi punčochy, lioton a podobně prý nepomáhá,max na dobbrej pocit, aspoň teda mě ne a jinak..pobavila mě věta „sedět na vajíčku“ ![]()
jinak mám nějakou depresi, asi se mi vrací hormony nebo co..
Tos mě moc nepotěšila s tím zánětem, mám z toho strach
Dneska už je to trochu lepší, ale stejně to tam pořád je… piju jak blázen, teploty naštěstí nemám. Muselas být v nemocnici, nebo ti dal jen ATB na doma? Chtěla bych to tady ten měsíc ještě doklepat
Uvidíme zítra, jak dopadne moč, jdu do poradny… Depku mám taky, ale to není nic novýho - od tý doby, co jsem na testu měla dvě čárky jsem se ještě nepřestala bát, jestli bude všechno OK ![]()
neboj se, myslím, že to nebude nic vážnýho, já u toho měla bolesti skoro ak porodní, horečky a byla jsem tenkrát dva týdny v nemocnici, ATB v kapačce. ale ty říkáš, že teplotu nemáš, tak to bude určitě dobrý.
zítra dej vědět, budu čekat, jak jsi dopadla.
Jinak deprese se mě poslední týden drží jak vši, ne a ne se pustit, nevím čím to, chvilku jsem v pohodě a pak m rozbrečí každá pitomost, doma se hádáme, jsem na nervy, fakt. oproti tomu přešel 13 tt, jsem ve 14 a jako když utne, nevolnosti zmizely. aspoň něco ![]()
Dej vědět, držím pěsti!!! ![]()
Děkuju moc za podporu, Dandysku! Piju fenykl s anýzem a koupu se v přesličce, je to trochu lepší, ale cítí je pořád. Jak se neustále prolejvám vodou, tak i moč vypadá OK. Uvidím zítra v poradně, jestli bude bílkovina. Dostanu i výsledky z cytologie a triplu, tak jsem jako na trní…Co čert nechtěl - prasklo nám v baráku potrubí (novostavba, instalatéři, co nám to dělali, jsou asi opravdu machři
) Takže voda sice teče, ale do odpadu nesmí nic přijít, takže jsme vlastně bez vody… a lítat teď na záchod dolů ke tchánovcům je fakt parádní - už se vidím v noci :/ Navíc nám nikdo nebyl schopnej říct, jak dlouho to potrvá - asi se odstěhuju k našim nebo do práce
My se taky včera doma chytli - asi něco ve vzduchu - muž šel na kolo a já za kamarádkou, aspoň jsem měla neděli pro sebe ![]()