Bříško 12týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
24.5.12 20:21

C and A.měli tam akci tak jsem koupila hedn zkraje těhu džíny.A pak na aukru jsem koupila dvě tuniky.Zbytek mám z minula(z aukr a C and A).

kalhoty jsem tedy zkracovala,ale jinak tam mají pěkný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
25.5.12 07:30

v C and A mají těhu oblečení??? Nikdy jsem si nevšimla.? To bych si teda v neděli mohla sjet do Jihlavy..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.5.12 07:53

Dobré ráno holky,taky už se budu muset poohlédnout po těhotenských kalhotech. :mrgreen: Těď je krásně,tak jsem vytáhla i sukni a kraťasy mám volnějšího střihu. Ale džíny, to už bych mrńouska asi přiškrtila :( . My tu CAčko nemáme. V sobotu ale pojedu s Matějem na hokej do Prahy do Letňan,tam je obr obchoďák tak se juknu tam. Jinak také ráda chodím na Aukro a mimibazar. Vršky trefím, i věcičky na děti ale obávám se že kalhoty bez zkoušení ne. A taky mě čeká nákup vršků spodního prádla, nevím kam to roste !!!! Už se děsím jak budou vypadat po porodu melouny :mrgreen: Taková prsa jsem u předešlích těhotenství neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
25.5.12 19:32

Do C - áčka se chystáme - jezdíme do Německa, vychází to pořád levněji než u nás… zatím tahám legíny, ty mají ještě vůli, dneska jsem ale vytáhla džíny, protože bylo ráno chladno a trochu mě pobolívají ledviny, ale byla jsem ráda, když jsem je v půl druhý po práci sundala :) Se spodním prádlem stejný problém - z nulek slušný dvojky, na to nejsem zvyklá, vadí mi při spaní :D takže podprsenky už jsem nakoupila, vyhovuje mi wonderbra, takže po netu a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
25.5.12 20:14

U nás mají.U nás ho mají za dětskými věcičkami. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
25.5.12 21:17

díky za tip, určitě se zkusím podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
25.5.12 21:20

holky, taky tak lítáte na wc na malou? to je hrozný, já za noc vstávám 2×. ¨
navíc se mi na zádech a v obličeji objevují uhry, ale jaký!! :zed:
nic na to nepomáhá, když se drbu pleťovou vodou proti nim, tak jsem zase vysušená, tak se namažu krémem a jsem mastná a uhry přibývaj.. jsem zralá na odstřel :pocitac: dneska ráno se mi udělal na horním rtu opar, takže mám krásnej zaječí pysk, celkově si přijdu stará, hnusná a vhodná tak do šrotu. asi hormony nebo co.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
26.5.12 18:28

Danýsku- to jsem měla asi před týdnem hrozno plet jako v pubertě. :twisted: Čurání- děs běs.Piju málo a chodím pořád. :twisted: Opar jsem měla taky ja měli děti neštovice.Člověk vypadá hrozně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
26.5.12 19:02

holky, také si připadám hrozně - pleť hrůza, kynu přes zadek, stehna a prsa :jazyk: Před chvílí jsme dojeli z té Prahy a jsem akorát naštvaná. v CaA sice mají těhotenské oblečení, ale ani jedny džíny mi neseděly, jsem asi nějaká asymetrycká či co. Tak jsem se celý den škrtila ve starých džínách :,( Ale jinak jsme se tam měli hezky-Matýskům hokej jsem si užila.Chci mu to teď trochu vynahradit, protože s miminkem to moc dobře přes tu zimu nepůjde.
Kralicinko já zase piju fakt hodně a čůrám málo - ani v noci nemusím. Takže v tomhle jsem taky divná. A momentálně mě hrozně bolí křečáky na nožkách, asi z té cesty, mám je pořád nahoře.Nemáte nějakou babskou radu na křečové žíly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
26.5.12 20:28

na křečáky jedině punčochy, nebo lioton… my dneska byli na synovcově oslavě a strašně jsem se přeplácala, takže teď skučim na gauči a piju heřmánek s mátou. Pořád mě bolí v ledvinách, holky, myslíte, že to může být tím, jak se roztahuje děloha? Někde jsem to četla… bojím se zánětu, to by byl průšvih, ale moč zakalenou nemám a teplotu taky ne. V úterý v poradně uvidím, ale mám strach :/ Čůrám pořád hodně, ale je fakt, že piju tak 3 litry a víc - dneska mě to vzbudilo v půl šestý ráno :) Ošklivá si taky připadám, do ničeho se pomalu nevejdu, pleť mam šílenou, uhry i na zádech a v dekoltu, vlasy mě neposlouchaj… to je stav tohle :D zrovna jsem muži říkala, jak by to bylo fajn, kdybych si jen tak seděla na vajíčku a netahala pět kilo navíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
26.5.12 20:50

Liduš křečáky nemám.Poradila bych se s doktorkou.Ale doporučují se nějaké cviky někde jsem je jednou viděla.Možná třeba i punčochy,ale nevím jak v těhotensví.

Liduš- já si je upravila- koupila větší a zkrátila. :D

Danish - ledviny mě nebolely.To spíš bříško .Nezažila jsem tak nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.5.12 20:45

mě bolely ledviny v prvním těhu a byl to zánět jako blázen, ale uvidíš u doktora. Na křečáky jsem se ptala doktorky a poradila mi punčochy, lioton a podobně prý nepomáhá,max na dobbrej pocit, aspoň teda mě ne a jinak..pobavila mě věta „sedět na vajíčku“ :pankac:

jinak mám nějakou depresi, asi se mi vrací hormony nebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danitschkak
28.5.12 10:05

Tos mě moc nepotěšila s tím zánětem, mám z toho strach :( Dneska už je to trochu lepší, ale stejně to tam pořád je… piju jak blázen, teploty naštěstí nemám. Muselas být v nemocnici, nebo ti dal jen ATB na doma? Chtěla bych to tady ten měsíc ještě doklepat :) Uvidíme zítra, jak dopadne moč, jdu do poradny… Depku mám taky, ale to není nic novýho - od tý doby, co jsem na testu měla dvě čárky jsem se ještě nepřestala bát, jestli bude všechno OK :(

• Citovat
  • Upravit
3831
28.5.12 13:40

neboj se, myslím, že to nebude nic vážnýho, já u toho měla bolesti skoro ak porodní, horečky a byla jsem tenkrát dva týdny v nemocnici, ATB v kapačce. ale ty říkáš, že teplotu nemáš, tak to bude určitě dobrý.
zítra dej vědět, budu čekat, jak jsi dopadla.
Jinak deprese se mě poslední týden drží jak vši, ne a ne se pustit, nevím čím to, chvilku jsem v pohodě a pak m rozbrečí každá pitomost, doma se hádáme, jsem na nervy, fakt. oproti tomu přešel 13 tt, jsem ve 14 a jako když utne, nevolnosti zmizely. aspoň něco :)
Dej vědět, držím pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
28.5.12 16:22

Děkuju moc za podporu, Dandysku! Piju fenykl s anýzem a koupu se v přesličce, je to trochu lepší, ale cítí je pořád. Jak se neustále prolejvám vodou, tak i moč vypadá OK. Uvidím zítra v poradně, jestli bude bílkovina. Dostanu i výsledky z cytologie a triplu, tak jsem jako na trní…Co čert nechtěl - prasklo nám v baráku potrubí (novostavba, instalatéři, co nám to dělali, jsou asi opravdu machři :() Takže voda sice teče, ale do odpadu nesmí nic přijít, takže jsme vlastně bez vody… a lítat teď na záchod dolů ke tchánovcům je fakt parádní - už se vidím v noci :/ Navíc nám nikdo nebyl schopnej říct, jak dlouho to potrvá - asi se odstěhuju k našim nebo do práce :D My se taky včera doma chytli - asi něco ve vzduchu - muž šel na kolo a já za kamarádkou, aspoň jsem měla neděli pro sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí