Bříško 12týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3831
1.6.12 20:31

nebo to bylo na Danisku? :D teď nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.6.12 20:38

Ne tak to jsem si spletla.Já jak nevidím metřík tak jsem mimo. :D Ale stejně jsem tím myslela že když to u vás nedělají tak jsi prostě šikovná že jsi o tom čteš a šla jsi i přes to. :D

Mě to vždy vyvrtali a pak hned zablombovali.Tak nevím. :? Já jsem se minule u zubařky pozvtrcela v těhu to prostě nedám ani tu prohlídku ne natož nějaké vrtání. :? naklušu hned po porodu zase na rtg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
1.6.12 22:58

tak dík teda :oops:
já zubaře nesnáším odjakživa, zvažuju, že bych teď nešla a nechala to až po porodu, ale představa, že bych dostala zánět je pro mě hroná, už jsem to párkrát zažila a myslela jsem, že si snad rozbiju hlavu o zeď, jen aby ty zuby už nebolely..takže nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.6.12 10:03

Tak holky, dneska už je líp, zatím nemám ani teplotu, ale včera jsem si k tomu augmentinu musela dát ještě jeden paralen, protože teplota byla 39, ale naštěstí jsem si toho všimla včas, tak mi muž hned udělal ledový zábaly a do půl hoďky jsme to srazili, tak snad se mimi nic nestalo, už jsem z toho nešťastná :( Nemít takovýho fajn chlapa, co se dokáže postarat nejen o sebe, ale i o mně, tak už bych byla úplně na dně… dneska tady ještě ke všemu máme řemeslníky na stavbu šatny a ani uvařit jsem jim nemohla, tak musel chlap kuchtit v noci, chudák. Má nervy možná ještě větší než já, podle množství čokolády co v noci spořádal :) Ráno jsem se vážila a mam o dvě a půl kila míň, tak se teď snažím jíst skoro v kuse, ale je to těžký, když nemůžu kyselý, ostrý ani moc sladký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.6.12 10:06

A k tomu zubaři! Já teda teď v těhu ještě nebyla, dr. má dlouhou dovo, ale na čištění jsem chodila a není to nic šílenýho, i když já mam asi trochu vyšší práh bolesti :) pokud ti tam dal vložku, tak ji jen vyndá a vypláchne ti to vodou a takovou jakoby dezinfekcí, podle potřeby dá další vložku, dokud to nebude OK, aby ti to mohl zacpat blombou. Určitě na to čištění jdi - jinak bys mohla dostat zánět - ptala jsem se ségry, je zdrav. sestra u zubaře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
2.6.12 10:31

Danit, to je dobře že je Ti dneska líp. A máš úžasnýho chlapa,že se takhle postará o vše včetně vaření pro řemeslníky :lol:
Holky já u zubaře taky ještě nebyla. V lednu jsem byla na stomatochirurgii v Pardubicích, dolovali mi moudrák co rostl do kosti,tak buseli odstranit i kus kosti. Nemohla jsem nic jíst,měla jsem silný ANT a byl to takový zážitek,že zubaře odkládám co to půjde. Ale chci to stihnout do podzimu :mrgreen: pak s miminkem si neumím představit někde běhat po doktorech a čekat dobu v čekárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.6.12 10:42

Jéžišmarjá, Liduš, to já už bych asi nešla k zubaři nikdy :) Jo, lítají mi tady chlapi v montérkách a koukají na mě, jak se tady válím v pyžamu a šílím, že nám určitě nefunguje teploměr, protože mám normální teplotu… Takže muž řídí chlapy, má v podpaží ten teploměr a uklidňuje mě. Jsem na facku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
2.6.12 12:07

Dani, jsem ráda, že se ti ulevilo :)
Liduš, mám podobnej zážitek, na pohotovosti mi jeden mudr doloval moudrák, bolest jako bejk, ale přežila jsem to. Jenže nastalo léto, vedra a bolesti se vrátili. Otekla jsem a nešla mi otevřít pusa, takže následovaly rentgeny atd..no poslali mě do Brna na čištění, zjistilo se, že mi ten doktor sice zub vytrhl, ale nechal mi tam kořeny a ty mi tam začaly hnít. Bomba..!
naštěstí jsem ale pak objevila jinýho mudru tady kousek od nás, dal mi ten Augmentin a doporučil mi jednoho stomatochirurgav Havl Brodě. Super zubař, snad jedinej, kterýho znám. Dostala jsem injekci do žíly a zbytek si nepamatuju. Sice jsem byla mimo, ale úplně jsem nespala. Nic jsem necítila a za 10 minut bylo po všem. Stálo to 500.-
Takže od té doby jsou pro mě zubaři vrazi a patřilo by je věšet. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.6.12 09:09

Ahoj holky, tak jsem byla dnes na Triplech, sice jsem měla jít až zítra,ale včera mě bolelo břicho a vrátila se mi kvasinková infekce. Tak jsem dostala opět Macminor globule na zavádění a mastičku. Vůbec mi nechtěl udělat ultrazvuk a tak jsem ho přemluvila,pro klid duše abych věděla že je miminko v pořádku. Ale zase byl prcek prdelkou do vzduchu,tak pohlaví schovává. :mrgreen: Mám přijít zase za tři týdny :roll: tak zase nic kupovat nebudu. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
4.6.12 12:07

Ahoj holky! Konečně jsem o víkendu byla bez teplot, ale pořád mám špatnej pocit kvůli tý čtvrthodinový horečce 39 :( navíc jsem zhubla skoro 3 kila a fakt nemam vůbec žádný bříško… takže když mě chlap o víkendu viděl, jak jsem v nervech, tak mi včera radši objednal angelsounds, protože do 26. by to se mnou asi nevydržel, ale nezapomněl dodat, že už mi nikdy žádný dítě neudělá :) Machruje, ale sám měl o mě strach… Macmiror taky beru, jsem z něj hotová, protože ze mě pořád teče „kari“ :/ ale jestli pomůže, tak ať si :) Jinak je mi líp, jen mě teď chvilkama píchne jakoby v tříslech - v pravým víc než v levým, tak nevim, jestli je to ještě k tomu zánětu, nebo to může být děloha, nebo je to špatně? Co myslíte, holky? Vim, že se moc pozoruju a přiznam se, že si to teď vůbec neužívám, ale snad mě chápete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
4.6.12 12:27

Liduš tak se to dozvíš asi jako já.Pokud se nám ukážou:-)
Danisko já jsems i jistá že budete v pořádku.Chviková horečka je ok.Blbé by bylo jí nechat.Zánět viditelně polevil tak se netrap a ani si to nepřipouštěj že by něco nemělo být ok.
To píchání máme každá je to dělohou mění velikost tak je to cítit.Hlavěn že je horečka pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.6.12 12:56

souhlasím s Kralicinkou, mě taky píchá jakoby v tříslech, v pravým především, chvilkama se to i posouvá jakoby na slepák,..ale nc to není, opravdu.
Liduš, tak se to dozvíš příště, aspoň se máš pořád na co těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.6.12 14:11

jo holky a ještě. Přibrala jsem už 5 kg !!!!! :roll: Ale nebyla jsem 5 dní na záchodě,tak doufám,že nějaká váha odpadne až se zadaří na záchd jít. Od rána jím švestkový kompot,láduju se ovocem a zeleninou, mám s tím problém od malička, ale teď kor. A to jím bílé jogurty,celozrné pečivo, ovoce, zeleninu. Asi musím víc pít. Doktor se ani nedivil,že mi tvrdne břicho, že to zácpa akorát provokuje. Kdyby ste měly nějaký zaručený tip, tak budu ráda.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
4.6.12 15:04

Opět díky moc za podporu ;) dneska už jsem trochu klidnější, řekla jsem si, že prostě musim bejt pozitivní :) jojo, přesně, jak píšeš, Dandýsku, až jsem se bála, že je to slepák… už mě právě opustily ty typický bolesti jakože před MS a mám jen tohle… jinak nahoře mám teda teď už jen 3 kg, ale to doženu :) A na to vyprazdňování mi pomáhá hooodně lněnýho semínka do jogurtu, pořádně rozžvýkat - nepolykat :) Nebo třeba rozmixovaný avokádo s mlíkem - na to jsme přišli náhodou, někde jsem četla, jaký to neni afrodiziakum, tak jsem udělala koktejl a jak to dopadlo? Místo romantiky jsme se z toho oba pekně po… :D Já se každý ráno startuju dvěma skleničkama vlažný vody před snídaní, to pěkně rozhýbe střeva - taky s tím teď mám problémy po těch ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.6.12 16:52

Danit,díky za radu zkusím tu vlažnou vodu na lačno. Ale na to lněný semínko pozor. To mi dneska říkala zdravotní sestřička u doktora,že lněný semínko uvolńuje porodní cesty a že se doporučuje v závěru těhotenství na pročištění.Právě říkala,ať si ho hlavně nedávám teď abych si nepřivolala komplikace. Jinak před porodem jsem ho užívala a pomáhalo (ale bylo pěkně hnusný :P ) Jinak švestkový kompot na lačno zabral. Ale váha se moc nepohla :mrgreen:
A jak jste tu psaly ty bolesti, mě jak se zvětšuje děloha, tak cítím jizvu po slepáku. Občasné bolesti v podbřišku jsou normální, ale nesmí to bolet jako :cert: Vím,že jedný holčině operovali slepák i v těhotenství - a dopadlo to dobře.Ale nic nepřivolávám !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí