Bříško 12týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
9.6.12 20:03

Liduš já taky měla odrodíno a ted z manžela leze že chce další…Když to nebude holka tk prý dopovnáme počet příště. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
9.6.12 20:14

Teď jsi mě hrozně rozesmála, to by můj manžel nikdy neřekl :mrgreen: Víš mezi mladšíma budou čtyři roky rozdíl, ale mezi Matějem a miminkem bude rozdíl 9 let. Máťa už bude mít jiné zájmy.Ale teď mě dojímá Ondrášek když třeba nedojí oběd tak říká to jsem nechal miminku tak mu to tam pošli. On víc zlobí,je hrozný paličák a o to víc mě potěší že už teď myslí na mrňouska. Pořád mi pusinkuje pupík a něco mu říká, ukazuje mu hračky. Matýsek se teď už tolik nemazlí a to byl mamák jako hrom :( .Ale večer když ho nevidí spolužáci a hlavně holky ze třídy,tak mi klidně vleze do postele,že se mu něco ošklivého zdálo a přitulí se jako dřív. :P A hlavně on prý bere jenom ségru, protože i před tím chtěl holčičku. Prý bude balit holky na kočárek, to jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
9.6.12 20:21

Liduš já mám pocit že to myslí vážně.Nebo nevím protože to říká často. :D Mě se zase líbí ten váš rozdíl.Zase nebudeš mít barák plný křiklounů.Já budu mít všechny bud mimina nebo ve vzdoru takže to je v u nás v paneláku jak v jeslích. :mrgreen: Jsem zvědavá co budete mít.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
9.6.12 20:30

Já věřím,že to myslel vážně. Já se u toho úplně usmívala,jako rozněžnila, ne že by mě to přišlo směšné. Tý jo já myslela že bydlíte někde v domečku, když jsi psala že s manželem pracujete z domu. My jsme taky v bytě(malém) a momentálně sháníme větší taky byt. Domeček máme zatím vysněný. Fakt bych ho moc chtěla, protože tam nikomu nevadí že si děti hrají,křičí, že brečí miminko. U starším sousedů je to někdy problém :mrgreen: Je to u Vás taty tak? Nebo máte tolerantní lidičky kolem? Tady lidem vadí,že si děti postaví malé branky u garáží a hrají frolball. Ale kam mají jít? Občas kluci hrají i doma,ale byldíme v přízemí tak pod námi nikdo netrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.6.12 10:04

My měli ještě před rokem hrozné lidi pod sebou.Od té doby co se narodil Marta tak nás nesnášeli./ten druhý)Protože byl nespavé miminko tak křičel.Asi druhý den co jsem přišla z porodky tak už bušili na topení a tak vztahy byli mizerné.Ted už tam bydlí od léta nový pár mladých lidí a ty jsou fain.Ví že jsou kluci živí a když je problém že dupou a oni třeba mají navštvu tak zavolají.Jsou fain, byli jsme u nich nedávno na návštěvě a když jsme před 14 dny stěhovali tak se nabídl pán že pomůže.Takže pohoda.I když 3 malý děti riší co si budeme povídat. :? To mě třeba mrzí že lítaj a dupou..A to jsem venku co to jde.
Já moc baráček nechci,ale ráda bych kdyby jsem koupili sousední byt a mohli si tak byt tvětšit.Ted máme 100m,ale hodilo by se víc do budoucna.I ty dva záchody.Za 10let doplatíme hypotéku a uvidíme.
Spíš bych radči jezdila na chaty, nemám takový vztah k práci na baráčku a muž už vůbec ne.Je spíše počítačový typ co se nechá zlákat na výlet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.6.12 10:07

No my jsme si řekli že 3 a dost i když jsme si nechávali tak trochu na rozmyšlenou jestli ještě to jedno.Ale pak už jak to bylo náročné tak jsme to utli, začla jsem rozdávat věci ..A pak tohle těhu.Kouklali jsem na výměnu manželek jak tam jedna měla 8 dětí a všichni hodné…Tak se manžel vzhlédl a od té doby že chce víc dětí.Ale tedy fakt nevím ..já už do dalších řezů nejdu a práce mám často více než dost.A manžel taky by rád měl podle mě víc klidu takže nevím jestli mě a svou mamku zlobí nebo to fakt tak chce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
10.6.12 13:59

Ahoj holky, tak jsem zase u vás :) včera měla naše mami svátek, tak jsme slavili a večer jsme byli na koncertě - ale už ty večerní akce moc nedávám :) Potkali jsme hodně známých a všichni zaváděli řeč na děti, tak jsme taky museli s pravdou ven, ale zatím to na mě nikdo nepoznal, a to jsem měla docela obtáhlé šaty :D Přebalovák jsme nakonec vybrali, vaničku se stojanem dáme do koupelny, takže na konci měsíce po další poradně objednávám :) Na fotbal koukáme spolu, ale já u toho většinou žehlím, čtu, nebo pracuju, ale je to teda katastrofa :D My bydlíme „na půdě“, jak už jsem psala, máme přes 100m, ale je to otevřený byt, takže kuchyň, obývák a naše ložnice jsou oddělený jenom trámama - po poradě s architektem jsme to nechali takhle dejchat… zvlášť je koupelna a ve štítě máme největší pokoj - děcák, plus u něj velkou šatnokomoru. Časem bysme chtěli dodělat ještě úplnou špičku půdy - chtěla bych ložnici tam. Pod náma máme ještě jednu bytovou jednotku, tu doděláváme a buď tam půjde nevlastní dcera (19 - první manželství muže :) ), nebo tchánovci- oboje je pro mě schůdné, protože byt je úplně mimo :) No a časem bysme tam asi na stará kolena šli my, ále to je za dlouho :) My už víc dětí neplánujeme, ale kdo ví… Je to asi blbý, to takhle napsat, ale jsme zvyklý si trochu užívat, hodně jsme cestovali a je mi jasný, že s větším počtem dětí už by to moc reálný nebylo. Žijeme v Karlovarským kraji, tady jsou skoro nejnižší platy, ale zato skoro nejdražší služby a sehnat práci, to je tady kumšt :/ muž byl OSVČ, ale kvůli změnám tarifů se teď radši nechal zaměstnat, takže už tak přijdeme o pár tisíc no a nemluvě o mojí mateřský, to skoro 15 000 dolů, i když chci jít na dvouletou… k tomu hypotéka, a bla bla bla… prostě smekám před váma, že to zvládáte všechno nejen psychicky, ale i finančně :) Ale kdo ví, možná budu za rok mluvit jinak, teď mám v hlavě jen katastrofický scénáře :D A jinak - my jsme doma taky 3 děti - brácha se ségrou jsou od sebe o 14měsíců a já jsem od nich o 11-12 let - takže jsem si užívala to, že o mě pečují v podstatě 4 lidi, ale je pravda, že na hraní jsem k sobě nikoho neměla :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.6.12 16:13

Hezkou neděli, holky :hug:
před chvilkou jsem se probudila z odpolední siesty, přetočím se na záda a cosi mě bolí na pravé straně, říkám si - slepák? Tak vyhrnu tričko a tam taková krásná podlouhlá hrča :srdce: ..zatímco moje levá strana břicha byla „prázdná“

řekla bych, že to jsou skoky jako hrom, jeden den nic, druhej den pohyby a třetí den tohleto..abych zítra neporodila :lol:
taky to máte takhle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
10.6.12 17:09

Kralicinko, to máte supr byt 100 m, my máme momentálně 65 :P , ale taky jsme měli myšlenku vystěhování sousedů a propojit dva byty. Ty dva záchody by se šikli, taky je u vás ráno fronta na čůrání?
Dandysku,taky jsem si chrupla po obědě s malým. Dopoledne jsme měli výlet do Toulovcových maštalů na skály. Původně jsem měla v plánu sběr borůvek, ale jelikož potřebují ještě tak čtrnáct dnů na dozrání,tak jsem štrádila s klukama po skalách a měla jsem toho plný zuby - tedy spíš plíce. Už teď funím, co budu dělat na podzim nevím. :mrgreen: Jojo, prý už nejsem nejmladší - v srpnu 33 !!! !!! Jinak já ten věk narozdíl od mýho muže neřeším. Připadám si docela v pohodě, ale moje kondička nebyla nikdy nic moc.
Danit, já chtěla děti vždycky tři. Ale po mladším drakovi mě to přešlo. Ale znáš to, můžeš mít naplánované co chceš a osud si to zařídí po svém. Asi to tak má být. Třeba Tě to mateřství taky pohltí jako nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.6.12 17:29

jéé, Liduš, toulovcovy maštale znám, byli jsme v Borové na dovolené a udělali jsme si výlet, paráda, fakt, letos se do maštalí chystáme znovu :) pořád ještě tam funguje ta hospůdka, dělali tam výborný kovbojský fazole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
10.6.12 18:45

Ty pohyby vám tak závidím, já ho zatím můžu jenom poslouchat… :/ dneska u nás byla švagrová - má už pátým rokem tělísko, teď sva měsíce nedostala MS, tak se bojí, abysme nevozily spolu… ale dělala si už dva testy a pořád jen jedna čárka, tak jsem zvědavá, s čím přijde od doktora. Nemámte s tím některá z vás zkušenosti? Ani by se třetímu nebránila, ale obě dvě děti má císařem a obě těhotenství od 4. měsíce proležela, protože se otevírala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.6.12 20:42

Liduš to se vám větší byt bude hodit.Danisko u nás padne na útratu na domácnost , oblečení..tak 25 000.+ hypotéka, nájem , pojištění.Hrůza. :twisted:
Jinak tělísko jsem neměla.Testy- u málé mi vyšel + až 3 dny po zmeškané menstruaci a to ještě slabě.U kluků - u prvního nevím.Dělala jsem test až v 8tt a u druhého hned.Ted ms nevím ale vyšel mi + 14 dní po nehodě.Hned silné //.
No na cestovámí, restaurace…S větším počtem může člověk zapomenout.Já plánuju jezdit až budou děti větší.Třeba okolo 3-4 let.Pka už chci k moři aspon jednou za rok určitě na 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.6.12 21:00

dani, mě testy nevyšly nikdy, ani s malým, ani teď. U synátora asi na začátku 2 měsíce a teď nevím, byla jsem u doktorky v 7tt a test negativní, přišlo se na to až z krve. A to jsme zkoušela testy od nejlevnějších, po nejdražší..ani ten vychvalovanej clearblue se nepovedl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
10.6.12 22:47

Tak to ji asi moc nepotěším, uvidíme - stejně přemýšleli o adopci třetího, tak by si ho nakonec udělali sami a náš by měl v rodině kámoše :) mně taky první test nevyšel, a to už jsem byla 6 a něco - sama jsem na sobě ani nic nepoznala, muž byl rychlejší a pozornější :) Asi to bylo tím, že jsme se ani moc nesnažili, díky bohu nám to vyšlo hned ve druhém cyklu od snažení - počali jsme na moje narozeniny :) Dneska jsem dovezla pár bodíček, dupaček, rukaviček, triček - vyskládala to budoucímu otci na hruď a byl chudák celý naměkko :D Kraličinko, to Ti věřím s těma penězma :/ my jsme sami dva a dokážeme jenom projíst přes 13tisíc - a to fakt nejsme tlouštící na fastfoodu, denně vaříme, ale bohužel asi draze… nebo já nevim, kde dělám chybu, až je mi z toho vždycky stydno, když tady třeba čtu, že někdo má 1500 na jídlo pro 3 lidi na měsíc :/ o oblečení, výletech atd. nemluvím… letos jsme teda dovolenou zrušili - měli jsme v plánu Madeiru, ale žádný válení - spíš kvůli mužovu focení a lezení po horách… no a příští rok asi taky nic, když bude prcek - aspoň ušetříme :) Loni jsme byli v Maroku, muž ještě v Mongolsku - to si teda s dětma nedovedu představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.6.12 07:44

My když jsme měli jenom Matýska, tak jsme byli poprvé v Tunisku a pak jednou v Itálii. Co se narodil Ondra,tak jezdíme na Vysočinu na Křižánky a tam je snad líp jak u moře. Manžel plavání v moři miluje, ale já se přiznám nemám ráda dlouhé cesty autem a radši jsem v tom lese, sbírám borůvky, houby. Dětem každý rok vymýšlím nějakou stezku s plněním úkolů. Beru si tam na týden ještě dva kluky od ségry,protože ona je v létě v práci,tak tam máme 4 kluky a přijede babička s dědou. Když jsou kluci hodní, tak předposlední den hledají truhlu s pokladem zakopanou někde na zahradě.To jim tradičně nosí trpaslík.co bydlí za chalupou :mrgreen: a sleduje je celý týden. Manža si narazí soudek :P ,stará se o grilování. Dandysku a na Milovi jezdíme na minigolf a do toho rybníku,jak si psala že se koupeš,tak tam krmíme kapry a kačeny.
Jinak mi projíme tak 8-10 tisíc, bydlení s pojistkama taky tak. Hypotéku si teď vzít nemůžeme, protože manžel platí leasing na dodávku což potřebuje k svojí práci - to je 12,5 tis. No a já na rodičáku 3800 Kč - až se narodí mimi nak 7600 Kč. A protože potřebujeme větší bydlení,tak prodáme tenhle byteček, peníze uložíme zatím někam na stavebko. Půjdeme třeba na dva roky do nájmu,manža zatím splatí dodávku. A pak se uvidí,co s naspořenýma penězma jestli si troufnem na ten domeček. No a do toho ten Maťulův hokej což je u nás největší investice. Letos jme mu ty kempy zkrouhly,ale loňská sezóna vyšla na 50 tis, letos jsem to zkrouhla na 30 tis. U nás místo dovči se platí synův hokej :mrgreen: Ale zatím se to dá. Ale kdyby měly hrát všechny děti,tak to nepůjde. Tak já jsem taková matka pluku a manžel se musí v práci otáčet,aby na to všechno vydělal. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí