Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
asi erupce nebo co ![]()
u nás to v jednu chvilku vypadala snad i na rozvod, no už je to dobrý, ale ty nervy, od rána mám „srajdu“, jestli z těch nervů..tyjo, lítat k tchyni na wc by se mi nechtělo, asi bych radši chodila na mez
ale koukám, že taky bydlíš b jednom baráku s tchánovcama? a jaký to je? jaká je tchyně?
Nebydlíme přímo v jednom, ale na jednom pozemku - oni jsou pod náma na zahradě, my na kopečku
Mez tady nemám - leda další sousedy
Jsou fajn, nemůžu si stěžovat, občas napeče, navaří - ale do ničeho se nemontuje, což je pro mě nejdůležitější
O tchánovi ani nevím, ten je pořád ve skleníku
Spíš mi teď drásá nervy, že k nim neustále jezdí mužova ex, co ví, že čekáme, je tu týden co týden - asi ji to vzalo… ale mě taky bere šlak, když jdu věšet prádlo a ona nám sedí na terase ![]()
tak to věřím, přijet sem manželova ex, tak udělám takovou scénu, .. ![]()
hele, jak už jsem psala, zase se mi asi před hodinou dělo v břiše cosi..nevím co, ale zase se mi hýbe pupík. Nahoru z břicha ven a pak vcuuuc, do břicha. Co to sakra je???
Natočila jsem si to na mobil ve čtvrtek to ukážu doktorce, protože tohle fakt nechápu. Taky jsem se chtěla zeptat, jestli už taky máš (a ostatní maminky taky) trochu vystouplej pupík?
A ty jsi teď taky v 14tt?
Scény nedělám, ale štve mi to :p no co, byli spolu 10 let, projeli svět, ale holce teď už nějak ujel vlak… Mně se teda v bříšku nic neděje
Mám ho pořád stejný jako tady na fotce - to jsem byla 14tt, teď jsem už 16
ale 4 kila hore :/ jsem zvědavá, kam až ta váha půjde, ale pořád to na mě není vidět, nikdo si toho ještě nevšimnul
ten tvůj pupík by mě ale zajímal
mně pořád přijde, že mám pravou stranu břicha větší než levou, nevim ![]()
Holky to asi budou hormony.Já jsem taky náladová až hrůza.Děti pěkně zlobí a to zrovna nepřidá.
Se záchodem tedy nezávidím.á jsem se vrátila tuhle po porodu domů a ejhle malej ucpal záchod takovou tou kuličkovpu desinfekcí.Ted k tomu to krvácení- děti ..no ještě že pán přijel skoro hned. ![]()
Danýsku a není mimi starší.To by pak pohyby mohly být pokud by jsi byla štíhlá. ![]()
Přijdu si, jako bych měla už od února nekončící PMS
Jen se modlím, aby nám to zítra opravili, protože druhý den pendlování už asi nedám - s těma ledvinama bych na míse mohla sedět pořád :/ Ani už mě nezajímá, kolik to bude stát
Ale štve mi, že jsme tady teprve od září a pořád se nám něco děje… jak řemeslníkovi nestojíš za zadkem, tak neudělá nic pořádně :/ jenže když se dělali rozvody a odpady, chlap si odjel fotit do Mongolska, já tady držela stavební dozor a učila se na státnice ![]()
Kralicinko, )jsem chtěla napsat králíčku, ani nevim proč
), taky mě to napadlo, ale my když jsme se snažili o mimčo, tak jsem si psala všechny datumy a u doktorky nebylo nic vidět a HCG odpovídalo až tomu nejposlednějšímu termínu, jinak bych byla asi o 2 týdny výš, to by byl relativně konec 16tt. Tak věřím doktorce, že i podle UTZ jsem v 14 a nijak dál se po tom nepídím. jsem fakt hubená od přírody, tak jestli proto to cítím dřív, fakt netuším.
Zítra nafotím břicho a pošlu, ale nesmíte to brát zas tak vážně, ráno mám bříško, ale menší a večer, po celodením cpaní se ho mám jak v 5 měsíci ![]()
ještě jsem chtěla napsat, že dneska člověk nesmí stát za zadkem jen řemeslníkům, ale i úředníkům. Před měsícem jsem si donesla do práce papír na peníze a hele co..skoro konec měsíce a penízky nikde. Tak pátrám a pátrám, a nakonec mi ženská v ráci řekne, že ho „omylem“ založila a zapomněla na něj. taže jsem bez peněz, dojdou nejspíš příští týden, ale i tak, zvlášť, když je konec školního roku a výdaje, výdaje..děs.. ![]()
Holky zdravím Vás, tak já mám pupík fakt solidní
Dnes 15+1 a okolí si začalo všímat pořádně. Asi tím,že čekám třetího mrňouse. Děti mě taky zlobí, ten mladší začal mít poslední slovo - už bych ho vážně přetrhla jak hada. Včera prohrál s bráchou ve hře a natloukl mu. Už mě totálně vytočili, to jsem si říkala ježíši a to tu budou tři
. Ale když jsem je pak viděla spinkat,tak jsem se uklidnila. Od rána je zlatíčko,tak doufám že mu to vydrží celý den.ťukám.
jéé, tak to já mám doma jen jednoho a nám ho kolikrát taky plný zuby, dneska jsem mu našla klíšťáka, fuj,..tak zas byla scéna při vytahování, nedokážu si představit, co to bude, až tady budou řádit dva..asi se picnu ![]()
tak se snažím přidat foto toho slíbenýho pupíku a nějak nevím jak na to ![]()
jo, omlouvám se za kvalitu, fotila jsem si to sama, manžel mě tak nas…
..škoda slov ![]()