Bříško 12týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
2.7.12 07:27

Danit, už diskutujeme v té uzavřené diskusi, tak to zkus jsi naše :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.13 22:22

Ahoj:-)
je to asi hloupá otázka, ale myslíte, že ve 12tt už může být vidět bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
17.12.13 22:26

@nicknezobrazen I to se může stát, že bříško roste takhle rychle. Ale v podstatě chudák ženská, obvykle je konec těhotenství utrpení a k porodu jde jako velryba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.12.13 22:27
@nicknezobrazen píše:
Ahoj:-)
je to asi hloupá otázka, ale myslíte, že ve 12tt už může být vidět bříško?

No, pokud si od začátku těhotenství dopřáváš, pak když se to spojí… asi trošičku jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.12.13 22:27

@nicknezobrazen Hloupá otázka to není ;) Ono docela záleží na tom, kolikáté je to těhotenství, jak a kde je uložena děloha a taky na postavě. Takže ve 12tt nemusí být vidět bříško vůbec a nebo může být už takové, že žena vypadá jak v pátém měsíci (můj případ :lol: ). Takže opravdu se to nedá napat nijak jednoduše, jestli je to tak a nebo onak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.13 22:28

@poppaea :mrgreen: no skvěle:-) dneska mě slečna pustila v autobuse sednout :-) uklidnovala jsem se tím že je to bundou a kdoví čím ještě :-D mám termín v létě tak už se těším :-))
Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.12.13 22:30

@Rashina No vidíš, já se nepřecpávám, až donedávna jsem blila jak amina a břicho mám obrovské, tak čím to asi tak bude :lol: (neber to ve zlém, já jen, že je to takové obecně rozšířené, že je to nějakým přežíráním, ale fakt na tom zas až tak nezáleží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.13 22:30

@Rashina no já ještě do minulého týdne nejedla nic, ranní nevolnosti mi končily večer, takže jsem shodila asi 2 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.13 22:31

@Amys já se tady dočetla jak roste ve 20tt a já ani nezapnu bundu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.12.13 22:33

@nicknezobrazen Já nosím těhotenské kalhoty vpodstatě od začátku - mám dělohu nízko a hodně vepředu, takže mě prostě škrtily kalhoty a měla jsem docela bolesti. Ale co už, důležité je, že se prťatům daří dobře, ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.12.13 22:35

@nicknezobrazen ano může

• Citovat
  • Upravit
648
17.12.13 22:36

Zdravím:-) já zítra začínám 12tt a mám teda už břicho taky vidět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.12.13 22:43
@Amys píše:
@Rashina No vidíš, já se nepřecpávám, až donedávna jsem blila jak amina a břicho mám obrovské, tak čím to asi tak bude :lol: (neber to ve zlém, já jen, že je to takové obecně rozšířené, že je to nějakým přežíráním, ale fakt na tom zas až tak nezáleží).

Já to neberu zle, měla jsem těhu cukrovku a píchala jsem si dokonce i inzulín. V celým těhotenství jsem připrala jen 1 kilo a rodit jsem šla taky s obřím pupkem…někomu to roste a někomu ne :D. Když se nad tím ale opravdu zamyslím, tak pokud je někdo hodně štíhlej, pak mu to břicho asi je vidět už tak brzo. Mě ale v tu dobu ještě pořádně nebylo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
17.12.13 22:43

@nicknezobrazen Buď ráda, že tě pustili :) Mně poprvé pustili ve 21tt, a to jsem si musela vzít šaty, který vypadaly těhotensky i bez těhotenství :mrgreen: Nejhorší je, když by v 1.trim. nebylo dobře, nikdo mě nepouštěl, a já se styděla si říct :roll:
Ale promiň, jestli jsem tě postrašila :oops: To bude dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
17.12.13 22:45
@Rashina píše:
Když se nad tím ale opravdu zamyslím, tak pokud je někdo hodně štíhlej, pak mu to břicho asi je vidět už tak brzo. Mě ale v tu dobu ještě pořádně nebylo :P

Tak tohle nemůžu potvrdit :nevim: Asi záleží na spoustě okolností :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky