Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Danit, už diskutujeme v té uzavřené diskusi, tak to zkus jsi naše ![]()
Ahoj:-)
je to asi hloupá otázka, ale myslíte, že ve 12tt už může být vidět bříško?
@nicknezobrazen I to se může stát, že bříško roste takhle rychle. Ale v podstatě chudák ženská, obvykle je konec těhotenství utrpení a k porodu jde jako velryba ![]()
@nicknezobrazen píše:
Ahoj:-)
je to asi hloupá otázka, ale myslíte, že ve 12tt už může být vidět bříško?
No, pokud si od začátku těhotenství dopřáváš, pak když se to spojí… asi trošičku jo ![]()
@nicknezobrazen Hloupá otázka to není
Ono docela záleží na tom, kolikáté je to těhotenství, jak a kde je uložena děloha a taky na postavě. Takže ve 12tt nemusí být vidět bříško vůbec a nebo může být už takové, že žena vypadá jak v pátém měsíci (můj případ
). Takže opravdu se to nedá napat nijak jednoduše, jestli je to tak a nebo onak.
@poppaea
no skvěle:-) dneska mě slečna pustila v autobuse sednout
uklidnovala jsem se tím že je to bundou a kdoví čím ještě
mám termín v létě tak už se těším ![]()
Díky:-)
@Rashina No vidíš, já se nepřecpávám, až donedávna jsem blila jak amina a břicho mám obrovské, tak čím to asi tak bude
(neber to ve zlém, já jen, že je to takové obecně rozšířené, že je to nějakým přežíráním, ale fakt na tom zas až tak nezáleží).
@Rashina no já ještě do minulého týdne nejedla nic, ranní nevolnosti mi končily večer, takže jsem shodila asi 2 kila
@Amys já se tady dočetla jak roste ve 20tt a já ani nezapnu bundu
@nicknezobrazen Já nosím těhotenské kalhoty vpodstatě od začátku - mám dělohu nízko a hodně vepředu, takže mě prostě škrtily kalhoty a měla jsem docela bolesti. Ale co už, důležité je, že se prťatům daří dobře, ne ![]()
Zdravím:-) já zítra začínám 12tt a mám teda už břicho taky vidět:-)
@Amys píše:
@Rashina No vidíš, já se nepřecpávám, až donedávna jsem blila jak amina a břicho mám obrovské, tak čím to asi tak bude(neber to ve zlém, já jen, že je to takové obecně rozšířené, že je to nějakým přežíráním, ale fakt na tom zas až tak nezáleží).
Já to neberu zle, měla jsem těhu cukrovku a píchala jsem si dokonce i inzulín. V celým těhotenství jsem připrala jen 1 kilo a rodit jsem šla taky s obřím pupkem…někomu to roste a někomu ne
. Když se nad tím ale opravdu zamyslím, tak pokud je někdo hodně štíhlej, pak mu to břicho asi je vidět už tak brzo. Mě ale v tu dobu ještě pořádně nebylo ![]()
@nicknezobrazen Buď ráda, že tě pustili
Mně poprvé pustili ve 21tt, a to jsem si musela vzít šaty, který vypadaly těhotensky i bez těhotenství
Nejhorší je, když by v 1.trim. nebylo dobře, nikdo mě nepouštěl, a já se styděla si říct ![]()
Ale promiň, jestli jsem tě postrašila
To bude dobrý ![]()
@Rashina píše:
Když se nad tím ale opravdu zamyslím, tak pokud je někdo hodně štíhlej, pak mu to břicho asi je vidět už tak brzo. Mě ale v tu dobu ještě pořádně nebylo
Tak tohle nemůžu potvrdit
Asi záleží na spoustě okolností ![]()