Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
paaaaaja
10.2.12 22:28

Dobrý večer, nevíte prosím, kde se ten kočárek dá v Praze vidět v obchodě? byla jsem v eshop baby na Hájích a už mě tam nikdo nedostane. Paní mi málem odmítla vrátit zpátky peníze do pětistovky, kočárků tam měli asi jen 10 golfáčů.. Nebo nejste někdo s tímto kočárkem z Prahy a byly byste ochotní dát si sraz v nějakém nákupním centru, že bych ho omrkla? Potřebuji na konci března ten kočár už mít, tak teď intenzivně hledám. Mám ještě v hledáčku Inglesina Espresso nebo Nuna Pepp.. a pořád váhám. Už bych ale měla nějaký objednat, ať pak nehoním dopravce na poslední chvíli :_)

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
10.2.12 22:50

Dobrý den,já sice nejsem z Prahy,ale co Malvík?Stěhovali se teď do větších prostor a kočárek prodávají.Třeba ho budou mít…Jinak Nunu jsem zrovna dnes viděla naživo poprvé a měla jsem z něj smíšené pocity :roll: Je designově krásný,ale strašně nízký a pro mě má malej nákupní košík a ta rukojeť je divně zahnutá nahoru :nevim:

• Citovat
  • Upravit
paaaaaja
11.2.12 20:59

Děkuju za tip na Malvíka. Zkusím jim zavolat hned v pondělí, jestli ten kočár mají. Holky, co ho máte doma - když se to skládá, tak ta sedací-ležící část je jakoby otočená ven, že? Nezašpiní se vám to v autě nebo na to je nějaká taška? U ostatních kočárků, když se složí, tak je ten vnitřní potah vždy zmáčklý uvnitř, tak se nemá jak zašpinit. Tak nevím, jak je nebo není tohle skládání praktické.

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
11.2.12 21:04

Zkuste to.Já ho kdyžtak objednávala zde http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Manžel taky říkal,jestli to není blbé,že se takhle skládá,ale snad půjde dávat do auta i nesložený jako to děláme s x-lander.No,jsem na něj zvědavá :-)

• Citovat
  • Upravit
paaaaaja
11.2.12 21:14

Děkuju, už jsem si odkaz uložila do oblíbených :-) No snad ho brzo uvidím a taky objednám :-) Asi nejvíc váhám mezi tímhle a tou Inglesinou. tam jde taky právě složit jednou rukou. Ach jo… proč je těch kočárků tolik? :-D

• Citovat
  • Upravit
10
12.2.12 20:42

moc zdravím všechny, mohla bych se zeptat jestli je kočárek odpružený? U nás máme dost dlažebních kostek :,(. moc moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
12.2.12 21:24

Co jsem četla diskuze a popis koárku,tak prý je odpružený…

• Citovat
  • Upravit
10
12.2.12 21:59

vypadá fakt naprosto super. Jen si ho nemá možnost vykoušet na živo, ještě dotaz rukojeť je polohovatelná? to jsem se nikde nedočetla moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlata1
13.2.12 06:23

Rukojeť polohovatelná není…zítra vám napíšu moje dojmy…měl by nám přijít :)

• Citovat
  • Upravit
irisek337
13.2.12 08:10

tak ze uz jsou skladem?pani alexandra mi psala asi pred tydnem,ze by mel byt dnes snad odeslan,ale ze mi to jeste potvrdi.vam uz psala,ze ho odesila?dekuji,irena

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
13.2.12 08:48

No,mně psala,že ho v pondělí odešle a pochopila jsem z toho,že to bude určitě.Nepsala mi ,,snad" :D Tak už ho čekáme,že tedy tento týden dojde.Rozbil se nám ke všemu náš stávající,tak už čekáme jak na smilování :andel: :(

• Citovat
  • Upravit
irisek337
13.2.12 08:55

jejda,tak to verim,ale uz to mate za par.no me psala ze by mel byt dnes odeslan,ze to jeste potvrdi.

• Citovat
  • Upravit
Zlata1
13.2.12 09:03

Tak budeme dneska čekat :D

• Citovat
  • Upravit
irisek337
13.2.12 09:05

jj,ja jsem ji ted psala,jesli ho dnes bude odesilat,tak uvidime :)

• Citovat
  • Upravit
irisek337
13.2.12 14:08

uz vam prisel nejaky email od pani alexandry?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4