Britax Verve, B-mobil

1470
25.2.10 11:59

Britax Verve, B-mobil

Ahojte! Vybírám golfáč jako doplněk k výbornýmu sporťáku. Potřebuju kočárek na přesuny po Praze - to znamená schody do autobusu, eskalátory a taky rozbitý chodníky a dlažební kostky.
Jaké máte s těmito kočárky zkušenost, zvládnou to?
Moc děkuju za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13434
25.2.10 12:15

Verve jsem chtěla a byl mi rozmluvenej…kvůli problémům se stabilitou na nerovném povrchu :think: Prý je to spíš kočárek do nákupních center.
S tím B-mobilem nemám zkušenost, ani nevím, jak vypadá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.2.10 12:42

Britax Verve jsem měla, nic moc stabilita, na nerovný povrch se nehodí vůbec (kostky a pod. se pomalu nedaly zdolat, pořád se zasekávalo přední kolečko, takže jsme po kostkách jezdili skoro pořád po zadních :roll: ), nedá se skoro polohovat - není to ani pololeh. Říkají tomu odpočinková poloha, ale při spaní Agátce padala hlavička dopředu. Jako vypadá hezky, ale musím říct, že spokojená jsem s ním moc nebyla. Kupovala jsem ho, když jsem otěhotněla podruhé, protože jsem chtěla lehoučký kočátek, abych se nemusela tahat s mým X-landerem X1. Ale opravdu já ho tedy nedoporučuju. Jsem ráda, že jsem se ho zbavila.

Ten druhý typ neznám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
25.2.10 12:53

Taky jsem chtěla golfky ,abych se nemusela tahat s x-landrem.Koupila je a nakonec jsou u báby.Do autobusu jsem je zvedla v poho,ale malej se v nich nevyspal na eskalátorech jsem pořád aretovala ,přední kolečka a blbě se to drželo (rukojeti zvlášt)Na vyšší obrubník jsem nevyjela o kostky se to sekalo a taky se do nich nevešel nákup..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
25.2.10 18:16

Moc děkuju! Stabilitu z internetu nepoznám, tak jsem ráda, že to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
25.2.10 20:42

Tak já si pořídila patron vega a jsem spokojená-naše chodníky děs a hrůza,ale poradí si se všemi nerovnostmi.Dokonce jsem jela po našem zasněženém dvorečku bez problémů-to se sporťákem bych to nedala. Dneska jsem je testovala v mhd-a dají se krásně vynést a snést.
Je spousta golfek-viz diskuse níže-např. Jané energy nebo inlesina trip- ty jsem viděla naživo. Chce to se zajet podívat do obchodu a tam si vybrat-každý máme jiné požadavky a jsme jinak nároční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí