Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smartA co jsou to „plastová kola plněná vzduchem“? To jsem ještě neslyšela a nějak nevím, co si pod tím představit.
no, nejsou to nafukovací kola s ventilkem, kde můžeš odpružení regulovat i mírou nafouknutí.
a nejsou to plastovky, co mají golfáčky.
je to prostě něco mezi tím..
někdy jsou gumové, někdy plastové, ale v zásadě vnitřek kol je rozdělený na komory, které jsou vzduché. kola jsou lehčí a některá mohou i malinko jakoby pružit, stejně jako nafukoavcí, záleží natloušťce materiálu. ale nejvíc u těhle kočárů záleží, jetsli jsou celkově odpružené, jako podvozek. protože pokud ne, jízda je i tak tvrdší..
nevím, třeba se najde někdo, kdo to umí vysvětlit, já moc ne.. ![]()
Ahoj.
Jsem ráda, že už je nás tu víc, koho B-smart zaujal. Když jsem jela do Plzně, do obchodu, kde mi tvrdili, že jim dorazí, v reálu tam nebyl a prodavačka mi sdělila, že Britax již třičtvrtě roku neodebírají ale nedokázala mi říct důvod. A neměli tam ani Römer autosedačky.
Tak nevím.
Taky bych kočárek chtěla zkusit v reálu, než ho koupím.
Určitě budu ráda, když se tu objeví další názory.
Zdravím,tak nevím,jestli pomůžu,ale setra má britax vigour 3 a je s ním max.spokojená.Já s kočárkem taky zkoušela jezdit a je fakt lehoučky,stabilní a super se ovládá.Měla jse kočárek a ten teď prodala a objednala si přes net kočárek z Anglie,britax vigour 4 a jde dát úplně do lehu…tady v Čr se neprodává,ani ta barva…a je to kolekce 2009.Zítra mi má přijít,tak jsem hrozně zvědavá
..Ten B-smart se mi taky hrozně líbí,ale ty kola jsou plastová,tak nevím nevím…ten můj bude mít pryž-guma,takže si myslím,že o proti těm plastovým nebudou tak drncat
..se už na něj moc moc těším
..jinak na aukru prodávají B-Smart i s hl.korbou,taškou a pláštěnkami použitý 2.měs.,v barvě černočervené za 6500kč,tak se koukni ![]()
Sprite a nechceš nám hodit odkaz na ten vigour z anglie? Prosím.
zajděte na youtube com a do vyhledávače dejte britax vigour 4 ice coffe a je tam 16vteřinový spot
…dnes došel,jde dát úplně do lehu a já jsem z něj nadšená ![]()
sprite píše:
Zdravím,tak nevím,jestli pomůžu,ale setra má britax vigour 3 a je s ním max.spokojená.Já s kočárkem taky zkoušela jezdit a je fakt lehoučky,stabilní a super se ovládá.Měla jse kočárek a ten teď prodala a objednala si přes net kočárek z Anglie,britax vigour 4 a jde dát úplně do lehu…tady v Čr se neprodává,ani ta barva…a je to kolekce 2009.Zítra mi má přijít,tak jsem hrozně zvědavá..Ten B-smart se mi taky hrozně líbí,ale ty kola jsou plastová,tak nevím nevím…ten můj bude mít pryž-guma,takže si myslím,že o proti těm plastovým nebudou tak drncat
..se už na něj moc moc těším
..jinak na aukru prodávají B-Smart i s hl.korbou,taškou a pláštěnkami použitý 2.měs.,v barvě černočervené za 6500kč,tak se koukni
Sprite,
ty jsi B-smart viděla v reálu? Opravdu jsou ta kola plastová??? To snad ne…
Doteď mi přišel fakt ideální. Ale chtěla bych alespoň pryž. Plastová kola moc nechci.
Tak pak písni, jaký je ten tvůj zahraniční dovoz. ![]()
Dávala jsem dotaz na Babystar Praha ohledně těch kol. Odpověď dorazila: „Kola tohoto kočárku jsou plastová s měkkou povrchovou úpravou.“ Tak těžko říct, co si pod tím konkrétně představit. A to jsem se ptala konkrétně, jestli jsou celá z tvrdého plastu nebo jestli je na nich vrstva pryže… Doufám, že budete mít možnost kočárek někde okouknout a osahat. Já jsem na nemocenské a s rozpisem vycházek do Prahy ani nestihnu nedojet. ![]()
ahoj holky, tak jsem koukala dnes na Britax, ale se 4-ma kolama…tak kola jsou plasový jak kdyby potažený gumovou vstvičkou, takže se nemůžou propíchnout a kostra je odpružená…takže to není o kolech ale o kostře. dítě tam je jak v bavlnce…ale korbička je menší tak do 5měsíce…a když budete mít zavinovačku tak asi míň…takže pro novorozence přez zimu… ![]()
ahoj holky, tak jsem koukala dnes na Britax, ale se 4-ma kolama…tak kola jsou plasový jak kdyby potažený gumovou vstvičkou, takže se nemůžou propíchnout a kostra je odpružená…takže to není o kolech ale o kostře. dítě tam je jak v bavlnce…ale korbička je menší tak do 5měsíce…a když budete mít zavinovačku tak asi míň…takže pro novorozence přez zimu… ![]()
Tak to je pro mě dobrá zpráva.
Ještě jsem posílala na Britax dotaz paní, která inzerovala na MMB fusak. Ta mi poslala obsažný mail. Má cca 4 měsíce Britax Strider. Původně měla X-landera, ale měnila, protože její malá odmítala sedět po směru jízdy. S kočárkem je maximálně spokojená a nechává si ho na další dítko. Jen sedačka je u tohohle typu kolíbková. B-Smart jde dát do úplného rovného lehu (zvlášť nožky, zvlášť záda). Chválila i protisluneční clonu a velký objem a nosnost košíku. Jen prý se nevejde do těch starých malých výtahů - paní sundavá kolečko. Jinak prý manipulace o 100% lepší než s X-landerem. Abyste měly také přehled. ![]()
Holky, vy jste zlata! Tak já už mám teda rozhodnuto a asi ho hned dneska objednám. Termín mám za necelý 3 měsíce, tak což. Já si do něj koupín vložnou tašku, neb budu kočárek nechávat dole v baráku a pak tři patra bez výtahu nahoru. Tak taška bude asi nejjlepší volba. Oni do toho dělají tu vložnou tašku originál, ale nevím, jak jí sehnat. Neprodávají jí ani nikde na netu, tak asi budu muset koupit nějakou universal.
Holky, tak už je objednaný a příští týden by měl dorazit. Pak Vás budu informovat - tak chystejte otázky ![]()
a kterej jsi si teda objednala?…přidej odkaz, ať můžem závidět ![]()
Ahoj.
Ještě přidávám odkaz na uživatelskou příručku pro B-Smart. http://www.britax-roemer.cz/…rt/instrukce Kdybyste na tyhle stránky třeba ještě nenarazily.