Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky
mate zkušenost- second hand Brit-tex? chtěla bych tam zajet, tak sonduji jestli to má význam.Jaký to tam maj?
děkuji
![]()
Vždycky byli perfektní, velkej výběr,občas i nenošený, pěkný ceny a to oblečení z británie je opravdu odolný, ale řekla bych, že se poslední dobou zhoršili, alespoň tam, kam já chodím… Teď tam maj i spoustu vyloženě hadrů, to dřív nebývalo…
Ale za pokus to určitě stojí…
verusak.berusak píše:
Vždycky byli perfektní, velkej výběr,občas i nenošený, pěkný ceny a to oblečení z británie je opravdu odolný, ale řekla bych, že se poslední dobou zhoršili, alespoň tam, kam já chodím… Teď tam maj i spoustu vyloženě hadrů, to dřív nebývalo…Ale za pokus to určitě stojí…
Chodila jsem v Praze do jednoho do Strašnic, hned vedle vlakáče, to jakoby není přímo britex, ale je to jejich výhradní dodavatel. Výhodou je, že to není hrabárna a všechno je tam pěkně na ramínkách. V Uhříněvsi je klasická hrabárna, ale zas je to o hodně levnější. Ve čtvrtek maj nový zboží, to je myslím 140/kg, pak postupně zlevňujou, v sobotu je myslím 120/kg, od pondělí snad 60/kg… Já byla vždycky v sobotu, jindy to nestíhám, a řekla bych, že v pondělí a dál už to musí být hrozně přebraný…
A nevite prosím jestli se da nakupovat ve velkoobchode bez zivnosteneskeho listu?
Do hrabárny v Uhříněvsi je nejlepší jít ve čtvrtek, to tam mají největší výběr. Druhou hrabárnu mají v Řepích.Tam je nové zboží v sobotu.Je tam vždycky hrozně narváno.
Přímo do velkoobchodu tě pustí i bez živnostenského listu, ale musíš tam nakoupit větší množství.
Ajalena píše:
Do hrabárny v Uhříněvsi je nejlepší jít ve čtvrtek, to tam mají největší výběr. Druhou hrabárnu mají v Řepích.Tam je nové zboží v sobotu.Je tam vždycky hrozně narváno.
Přímo do velkoobchodu tě pustí i bez živnostenského listu, ale musíš tam nakoupit větší množství.
Kdyz se s nima domluvíte, pustí vás i jindy do pytlů. Sice je to dražší ale i lepší a stačí jim říct že nechcete papír a odečtou vám DPH, děláme to takhle všechny. Když to prodáváte na MMB tak kdyz nakoupíte za 12000kč tak 2 tisece bez dokladu doma
![]()
Prosím holky, otvírám second hand a tohle mě ťuklo do nosu ![]()
Máte s tím někdo zkušenosti?
Mají tam od půli měsíce 1kg/125Kč, myslíte že to budou už hrůzy, že se vyplatí jet hned 5.tého v měsíci hned jak tam bude nové 1kg/170Kč? Kolik si myslíte že kilogramů zimního oblečení budu potřebovat aby na prodejně „něco bylo“ do začátku..? ![]()
Moc děkuji ![]()
Ahoj, my jezdíme do Uhrinevse, ve čtvrtek je nové zboží a jindy to ani pak nemá smysl, je to prebrane a už nic nenajdeš. ženské, co si nakupují do sekacu chodí jen ve čtvrtky ![]()
Varuji před velkoobchodem na Praze 4, balíky - lis 40kg zde koupíte za 2.300korun, to je sice skvělá cena, ale pozor přes polovinu vyhodíte a to co vám zbyde je tak na doma. Koupila jsem i tepláky a trička s dlouhým rukávem (170Kč/kg) a tam jsem vyhodila 90%!!! Samé díry a fleky, které už nejdou vyprat, zbylých 10% žmolky.
@erika.du prosím vy co jste nebyly spokojení s Prahou 4 mohly by jste hodit odkaz který sekáč to je? Moc děkuji já zrovna mám jeden vyhlídnutý tak abych nejela zbytečně
Ahojky, co myslíš tím větší množství? Cca za kolik?
Díky Zdenka