Slevomat a podobné servery

276
24.2.11 08:52

slevomat a podobné servery

Ahojky,dneska jsem náhodně narazila na slevomat.máte někdo zkušenosti s nakupováním přes něj nebo jiný podobný server.vypadá to dost dobře,ale mám strach abych se nějak nenapálila.podějte se prosím se svými zkušenostmi.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5677
24.2.11 09:00

tech serveru je mraky, ja jich v zalozkach mam asi 16, nakupuju pres ne a jsem spokojena, nekolikrat jsme byli na veceri, s malym v muzeu, na vystave, na vikendu v laznich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.2.11 09:06

tak to je super.můžeš mi napsat prosím i názvy některých ostatních.na slevomatu není nic moc v okolí,tak bych mrkla.děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
24.2.11 09:08

Přes slevomat už jsem taky nakupovala a vše OK.
Já chodím na slevin.cz - tam je takový souhrn z více serverů - kliknutím tě to pak přesměruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.2.11 09:12

Tak kolega z práce si přes slevomat (těch serverů roste, je jich už přes 100) tuhle objednal autíčko pro syna s 50%slevou. Samozřejmě tohle se platí dopředu - 1000,–Kč. Bohužel autíčko nedostal a nedostane !!!! Ta firma nereaguje, telefony hluchý… :pocitac:

My s manželem jsme si objednali menu v restauraci a bylo to skvělý ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
24.2.11 09:24
lumáťa píše:
Tak kolega z práce si přes slevomat (těch serverů roste, je jich už přes 100) tuhle objednal autíčko pro syna s 50%slevou. Samozřejmě tohle se platí dopředu - 1000,–Kč. Bohužel autíčko nedostal a nedostane !!!! Ta firma nereaguje, telefony hluchý… :pocitac:My s manželem jsme si objednali menu v restauraci a bylo to skvělý ! :palec:

Tak to musí reklamovat :-( :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.2.11 09:25

já jsem se slevomatem nikdy problémy neměla, teď jsem byla na masáži, a za 3 měsíce jedem přes slevomat do jizerek na víkend, takže doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.2.11 09:29

Není u koho to reklamovat. Ten slevomat nemá za nabídky firem žádnou zodpovědnost !!!!!!!

Navli píše:
lumáťa píše:
Tak kolega z práce si přes slevomat (těch serverů roste, je jich už přes 100) tuhle objednal autíčko pro syna s 50%slevou. Samozřejmě tohle se platí dopředu - 1000,–Kč. Bohužel autíčko nedostal a nedostane !!!! Ta firma nereaguje, telefony hluchý… :pocitac:My s manželem jsme si objednali menu v restauraci a bylo to skvělý ! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
24.2.11 09:30

Tady najdeš slevy sebrané ze všech podobných serverů.

http://skrz.cz/

Nakupujeme tam často a nikdy sme neměli problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.2.11 09:32
lumáťa píše:
Není u koho to reklamovat. Ten slevomat nemá za nabídky firem žádnou zodpovědnost !!!!!!!
Navli píše:
lumáťa píše:

já nakupuji a zatím spokojenost.
kámoška taky něco takle koupila, a firma dělala mrtvýho brouka, slevomat jim vrátil peníze, protože oni ručí za nabídky, koho nabízejí na svém serveru…takže by to měli vrátit i tvým známým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
24.2.11 09:36
pate81 píše:
Tady najdeš slevy sebrané ze všech podobných serverů.

http://skrz.cz/

Nakupujeme tam často a nikdy sme neměli problém :palec:

souhlasim, ja take koukam na tuto adresu, oblibene mam slevomat a vykupto, obcas nakupuji na nebeslev, ale vybiram si. Zatim vzdy vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.2.11 09:42

tak to jsem ráda,že to funguje a je vše ok.ty slevy jsou tam někdy opravdu hodně zajímavé,tak proč toho nevyužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.2.11 09:56

ahojky mi tam nakupujeme porad a zadnej problem nebyl, jen jsem si koupila pedikuru a ta zenska presla jinam takze si tam dojdu. jinak ja se divam na zlateslevy.cz

uz jsem toho nakoupili fakt hodne, ted treba uces a liceni na ples :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.2.11 09:59
To autíčko koupilo víc než tisíc lidí… Kdyby měl slevomat záruku za vše… nevím nevím. Toho by využili nesolidní firmy, vyinkasovali by peníze a zboží (službu) nedodaly…
kubykula píše:
lumáťa píše:
Navli píše:
lumáťa píše:
já nakupuji a zatím spokojenost.
kámoška taky něco takle koupila, a firma dělala mrtvýho brouka, slevomat jim vrátil peníze, protože oni ručí za nabídky, koho nabízejí na svém serveru…takže by to měli vrátit i tvým známým.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.2.11 10:35

a dá se takhle říct kde jsou největší slevy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák