Slevomat a podobné servery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2873
27.11.15 17:09

@WaIl ne na váš email. Nemůže vám to vytisknout kolega v práci? Soused?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.11.15 17:12
@WaIl píše:
Takže poštou přijde papírový voucher?

Ne, nepřijde, musí se vytisknout.
Ještě před zaplacením je tam možnost objednat dárkový voucher, kde si vyberete dizajn a to vám pak po zaplacení přijde do mailu.
Teda alespoň ještě nedávno to tak bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.11.15 17:33

Děkuji za odpovědi. :kytka: To jsem trochu zklamaná. A jak ten voucher vypadá? Aspon trochu pekně, jako dárek? Tisk bude možný jen černobílý na A4, pak se vystříhne, tak si říkám, že to není asi úplně ono. (Nejde o mně, vyřizuji to za někoho jiného). :think:

Dárkový voucher jsem tam jako možnost při výběru nikdě neviděla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
27.11.15 18:06

Žádné terno to není a pokud máš možnost tisku jen nekvalitně nebo černobíle, tak je snad lepší si to udělat ve wordu nebo jako ručně dělané přání s vloženým voucherem.

• Citovat
  • Upravit
13782
27.11.15 18:13

@WaIl papírový voucher nikdy nepřijde, vždycky na email. U některých bývá možnost dárkového voucheru, to pak je na něm třeba mašle nebo tak něco… Každopádně na černobílý tisk to není nic moc, ale zas jde o tu věc, ne o ten papír, ne? Není ani možnost to nechat vytisknout někde v copy centru?
Jinak to můžeš třeba sama nakreslit… Já to někdy dělám v grafickém programu, zkopíruju třeba fotku a udělám vlastní text atd., ale to se taky musí vytisknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danča92
28.11.15 21:48

Nevšiml si někdo na nějakém slevovebu nebo celkově za dobrou cenu poukázky na klasické fotodárky? nějaké hezké fotokalendáře, obrazy nebo něco podobného? :) děkuju za rady

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
29.11.15 06:07
@Danča92 píše:
Nevšiml si někdo na nějakém slevovebu nebo celkově za dobrou cenu poukázky na klasické fotodárky? nějaké hezké fotokalendáře, obrazy nebo něco podobného? :) děkuju za rady

Nedávno jsem kupovala, je toho hafo teď před Vánoci. Zkus si to zadat třeba na skrz.cz

• Citovat
  • Upravit
25.10.18 19:14

no když nekomunikují nemůžete reklamovat

většinou, když s nějakým slevovým serverem, začínají být problémy, tak to končí u policie, jako u nebeslev a hyperslevy. Slevomat už jde taky do kopru, nejlepší, jak se dovíte od někoho, že nastal problém, rychle od toho serveru pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.18 19:19

slevomat byl dobrý

ale zhoršil se, služby jako pedikůra, kadeřnictví apod. raději neberte, má neověřené salony většinou z ukrajiny nebo vietnamu a opravdu je oříšek tu službu dostat, potom když je problém tak se můžete se svými penězi rozloučit, to samé u zboží, taky nabízejí zboží, které až zaplatíte není k dispozici, takže já se slevomatem skončila, za žaludeční vředy mi to nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.18 19:24

bývávalo

ted vám dají kredity, ještě omezené časem a nutí vás koupit další volovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.26 00:19

Slevomat si ponechal finance neposkytl služby

Slevomat v mém případě selhal v ochraně spotřebitele a podobných referencí jsem našla na letu celou řadu.

Po uplatnění oprávněné stížnosti na poskytovatele služby vacushape pana Kazimira Ondřeje https://www.solariaergoline.eu, došlo k situaci, kdy služba nebyla poskytnuta a současně nebyly vráceny uhrazené finanční prostředky, přičemž Slevomat tento postup fakticky považoval za standardní. Stížnost vyřizovala Kristýna Maryskova.

Namísto zajištění nápravy bylo z jednání Slevomatu zřejmé, že podání stížnosti je považováno za důvod k odmítnutí řešení, což považuji za rozpor se zásadami ochrany spotřebitele a dobrými mravy v obchodním styku. Stížnost jsem opakovaně podala na recepční, která je partnerkou spolumajitele vacushape.

Závažné je rovněž to, že Slevomat odmítl zveřejnit negativní recenzi na Kazimira Ondřeje, který poskytuje vacushape, a to i přesto, že byla věcná, konkrétní a podložená důkazy. Tento postup ve mně zakládá důvodné podezření na selektivní moderaci či manipulaci s referencemi, čímž může být vytvářen zkreslený obraz o kvalitě nabízených služeb.

Závěr: ponechali si finance a neposkytli služby a odůvodnili to tím, že jsem podala stížnost na jednání recepční a tak se pan Kazimír Ondřej rozhodl ponechat si finance a neposkytnout zaplacené služby. Měla jsem tam kredit převyšující 1000Kč. Stížnost jsem podložila důkazy.

Dříve byl cen Tomáš Cupr, který by situaci nenechal dopustit. Nyní je Ceo pan Braveman, který je o situaci také informován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.26 00:52

Slevomat v mém případě selhal v ochraně spotřebitele.

Velice negativní zkušenosti s Kristýnou Marykosovu, která podporuje jednání Ondřeje Kazmira, který si přeje ponechat peníze bez poskytnutí služeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.26 00:54

Slevomat v mém případě selhal v ochraně spotřebitele a podobných referencí jsem našla na letu celou řadu.

Po uplatnění oprávněné stížnosti na poskytovatele služby vacushape pana Kazimira Ondřeje https://www.solariaergoline.eu, došlo k situaci, kdy služba nebyla poskytnuta a současně nebyly vráceny uhrazené finanční prostředky, přičemž Slevomat tento postup fakticky považoval za standardní. Stížnost vyřizovala Kristýna Maryskova.

Namísto zajištění nápravy bylo z jednání Slevomatu zřejmé, že podání stížnosti je považováno za důvod k odmítnutí řešení, což považuji za rozpor se zásadami ochrany spotřebitele a dobrými mravy v obchodním styku. Stížnost jsem opakovaně podala na recepční, která je partnerkou spolumajitele vacushape.

Závažné je rovněž to, že Slevomat odmítl zveřejnit negativní recenzi na Kazimira Ondřeje, který poskytuje vacushape, a to i přesto, že byla věcná, konkrétní a podložená důkazy. Tento postup ve mně zakládá důvodné podezření na selektivní moderaci či manipulaci s referencemi, čímž může být vytvářen zkreslený obraz o kvalitě nabízených služeb.

Závěr: ponechali si finance a neposkytli služby a odůvodnili to tím, že jsem podala stížnost na jednání recepční a tak se pan Kazimír Ondřej rozhodl ponechat si finance a neposkytnout zaplacené služby. Měla jsem tam kredit převyšující 1000Kč. Stížnost jsem podložila důkazy.

Dříve byl cen Tomáš Cupr, který by situaci nenechal dopustit. Nyní je Ceo pan Braveman, který je o situaci také informován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.26 00:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie