Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@WaIl ne na váš email. Nemůže vám to vytisknout kolega v práci? Soused?
@WaIl píše:
Takže poštou přijde papírový voucher?
Ne, nepřijde, musí se vytisknout.
Ještě před zaplacením je tam možnost objednat dárkový voucher, kde si vyberete dizajn a to vám pak po zaplacení přijde do mailu.
Teda alespoň ještě nedávno to tak bylo ![]()
Děkuji za odpovědi.
To jsem trochu zklamaná. A jak ten voucher vypadá? Aspon trochu pekně, jako dárek? Tisk bude možný jen černobílý na A4, pak se vystříhne, tak si říkám, že to není asi úplně ono. (Nejde o mně, vyřizuji to za někoho jiného). ![]()
Dárkový voucher jsem tam jako možnost při výběru nikdě neviděla. ![]()
Žádné terno to není a pokud máš možnost tisku jen nekvalitně nebo černobíle, tak je snad lepší si to udělat ve wordu nebo jako ručně dělané přání s vloženým voucherem.
@WaIl papírový voucher nikdy nepřijde, vždycky na email. U některých bývá možnost dárkového voucheru, to pak je na něm třeba mašle nebo tak něco… Každopádně na černobílý tisk to není nic moc, ale zas jde o tu věc, ne o ten papír, ne? Není ani možnost to nechat vytisknout někde v copy centru?
Jinak to můžeš třeba sama nakreslit… Já to někdy dělám v grafickém programu, zkopíruju třeba fotku a udělám vlastní text atd., ale to se taky musí vytisknout.
Nevšiml si někdo na nějakém slevovebu nebo celkově za dobrou cenu poukázky na klasické fotodárky? nějaké hezké fotokalendáře, obrazy nebo něco podobného?
děkuju za rady
@Danča92 píše:
Nevšiml si někdo na nějakém slevovebu nebo celkově za dobrou cenu poukázky na klasické fotodárky? nějaké hezké fotokalendáře, obrazy nebo něco podobného?děkuju za rady
Nedávno jsem kupovala, je toho hafo teď před Vánoci. Zkus si to zadat třeba na skrz.cz
většinou, když s nějakým slevovým serverem, začínají být problémy, tak to končí u policie, jako u nebeslev a hyperslevy. Slevomat už jde taky do kopru, nejlepší, jak se dovíte od někoho, že nastal problém, rychle od toho serveru pryč.
ale zhoršil se, služby jako pedikůra, kadeřnictví apod. raději neberte, má neověřené salony většinou z ukrajiny nebo vietnamu a opravdu je oříšek tu službu dostat, potom když je problém tak se můžete se svými penězi rozloučit, to samé u zboží, taky nabízejí zboží, které až zaplatíte není k dispozici, takže já se slevomatem skončila, za žaludeční vředy mi to nestojí
ted vám dají kredity, ještě omezené časem a nutí vás koupit další volovinu
Slevomat v mém případě selhal v ochraně spotřebitele a podobných referencí jsem našla na letu celou řadu.
Po uplatnění oprávněné stížnosti na poskytovatele služby vacushape pana Kazimira Ondřeje https://www.solariaergoline.eu, došlo k situaci, kdy služba nebyla poskytnuta a současně nebyly vráceny uhrazené finanční prostředky, přičemž Slevomat tento postup fakticky považoval za standardní. Stížnost vyřizovala Kristýna Maryskova.
Namísto zajištění nápravy bylo z jednání Slevomatu zřejmé, že podání stížnosti je považováno za důvod k odmítnutí řešení, což považuji za rozpor se zásadami ochrany spotřebitele a dobrými mravy v obchodním styku. Stížnost jsem opakovaně podala na recepční, která je partnerkou spolumajitele vacushape.
Závažné je rovněž to, že Slevomat odmítl zveřejnit negativní recenzi na Kazimira Ondřeje, který poskytuje vacushape, a to i přesto, že byla věcná, konkrétní a podložená důkazy. Tento postup ve mně zakládá důvodné podezření na selektivní moderaci či manipulaci s referencemi, čímž může být vytvářen zkreslený obraz o kvalitě nabízených služeb.
Závěr: ponechali si finance a neposkytli služby a odůvodnili to tím, že jsem podala stížnost na jednání recepční a tak se pan Kazimír Ondřej rozhodl ponechat si finance a neposkytnout zaplacené služby. Měla jsem tam kredit převyšující 1000Kč. Stížnost jsem podložila důkazy.
Dříve byl cen Tomáš Cupr, který by situaci nenechal dopustit. Nyní je Ceo pan Braveman, který je o situaci také informován.
Velice negativní zkušenosti s Kristýnou Marykosovu, která podporuje jednání Ondřeje Kazmira, který si přeje ponechat peníze bez poskytnutí služeb.
Slevomat si ponechal finance neposkytl služby
Slevomat v mém případě selhal v ochraně spotřebitele a podobných referencí jsem našla na letu celou řadu.
Po uplatnění oprávněné stížnosti na poskytovatele služby vacushape pana Kazimira Ondřeje https://www.solariaergoline.eu, došlo k situaci, kdy služba nebyla poskytnuta a současně nebyly vráceny uhrazené finanční prostředky, přičemž Slevomat tento postup fakticky považoval za standardní. Stížnost vyřizovala Kristýna Maryskova.
Namísto zajištění nápravy bylo z jednání Slevomatu zřejmé, že podání stížnosti je považováno za důvod k odmítnutí řešení, což považuji za rozpor se zásadami ochrany spotřebitele a dobrými mravy v obchodním styku. Stížnost jsem opakovaně podala na recepční, která je partnerkou spolumajitele vacushape.
Závažné je rovněž to, že Slevomat odmítl zveřejnit negativní recenzi na Kazimira Ondřeje, který poskytuje vacushape, a to i přesto, že byla věcná, konkrétní a podložená důkazy. Tento postup ve mně zakládá důvodné podezření na selektivní moderaci či manipulaci s referencemi, čímž může být vytvářen zkreslený obraz o kvalitě nabízených služeb.
Závěr: ponechali si finance a neposkytli služby a odůvodnili to tím, že jsem podala stížnost na jednání recepční a tak se pan Kazimír Ondřej rozhodl ponechat si finance a neposkytnout zaplacené služby. Měla jsem tam kredit převyšující 1000Kč. Stížnost jsem podložila důkazy.
Dříve byl cen Tomáš Cupr, který by situaci nenechal dopustit. Nyní je Ceo pan Braveman, který je o situaci také informován.