Zvláštní chování lékárnice

10048
24.2.11 10:04

Pozor na lékárnice

Ahojky,
tak Vám musím sdělit věc, která mě včera pěkně znepokojila. Šla jsem do lékarny si vyzvednout antiko na recept, typ- na dvakrát, tzn. recept mi vráti.
Madam za pokladnou, neskutečně nepříjemná, ale ok to jsem zvyklá…furt dělala zmatky a pak se mě ptala jakože jedno balení nebo obě naráz, říkám že jedno a ona zmizela s tim receptem kamsi dozadu a fakt tam byla snad hodinu. Pak mi teda milostive dala ty prasky, zaplatila jsem litr, a ona najednou jako vratila drobny a odesla :zed: tak rikam jako at mi ale vrati ten recept! a ona nic proste nevylezla…tak jsem okamzite uz tvrdeji rekla te vedle na kase(mela zakazniky, ale na me stla zlost) jako at mi to okamzite donese…tak na me civi…sla dozadu za tou starou…a vratili se fakt za dlouho…jako to byla scena jak :cert: :zed: …lidi nechápali a já sem byla naštvana co to ma byt…pak mě ale napadlo, že prostě chtěla normálně ztopit ten recept, vybrat si na mě to další balení a pak to někde „střelit“…jinak to fakt nevypadalo… Říkala sem si že sem paronoik ale když si to tak přemítám tak si myslím že ne…
Do té lékarny už nejdu a ostatní chci fakt varovat ať si na tohle davaj pozor… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20647
24.2.11 10:12

To jsi fakt paranoik :lol: :lol: :lol: .Nevím, v čem byla chyba, ale máš trochu zkreslené představy o tom, jak to v lékárnách chodí, lékárnice roozhodně „netopí“ recepty a nevybírají si to jinde, co by z toho měly, když antikoncepci si hradíš ty sama(pojišťovna nic nehradí) :lol: .
pozn. jsem lékárnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.2.11 10:13

Jo a nejspíš si kopírovala recept, aby ti ten originál mohla vrátit :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.2.11 10:15

Já právě vím jak to v lékárně chodí…a tam to normálně kopirojou hned tak že na ně vidiš. Je fakt ze ja sem dost spechala a ona si proste myslela ze jak me vrati ty penize, tak ja povalim, je fakt ze sem malem zapomela, ale ten recept by me proste podle te situace nevratila, pokud bych fakt neurgovala tu druhou, a fakt sem tam byla dost dlouho za mnou fronta a tem lidem to taky bylo divny, rozhodne nesla kopirovat to fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.2.11 10:17

Je fakt že od příště si budu dávat sakra pozor. Nikdy jsem takto problem nemela, ale je fakt ze v teto lekarne uz po druhy za posledni dobu, tudiz uz tam nejdu :lol: a byla to pokazdy tahle zenska, ty ostatní jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
24.2.11 10:18
bramburka81 píše:
To jsi fakt paranoik :lol: :lol: :lol: .Nevím, v čem byla chyba, ale máš trochu zkreslené představy o tom, jak to v lékárnách chodí, lékárnice roozhodně „netopí“ recepty a nevybírají si to jinde, co by z toho měly, když antikoncepci si hradíš ty sama(pojišťovna nic nehradí) :lol: .
pozn. jsem lékárnice :-)

Něco podobného řešila maminka u pdiatra- nejednalo se o HA.Pediatr pěkně naštvaný, portože dala méně lék, říkal, že jsou lékarn ypěkně vyčůrané, portože peníze dostanou za to, co je na receptu.Nevím jestli jsem to podala srozumitelně

• Citovat
  • Upravit
ditrych
24.2.11 10:19

Ale at to bylo jak bylo, pokud to byla nepříjemná ženská, už bych tam nechodila.

• Citovat
  • Upravit
ditrych
24.2.11 10:21

A ještě jeden příklad, jak se chovají v některých lékárnách- magistra normálně stopila tetě recept, že takové silné prášky jí nedá!!!!!!!!!Tenkrát ot teta ještě dlouho řešila, tak jen pro příklad, že někde se fakt chovají hrozně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10048
24.2.11 10:22

Tak mě napadla varianta, že to vybere zaplati, ale proda to za vic…jako na netu tolik „holcin“ kupuje anti, pže jim je doktor nenapise a berou prakticky na cerno. Nedavno sem o tom cetla a proto me to napadlo ve spojitosti s timhle.
kdybych na netu nasla ten clanek tak ho sem hodim, ale uz nevim kde to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.2.11 10:39

To snad nemyslis vazne!!! To je teda velka paranoia, ze topime recepty a kseftujem s praskama??? :pocitac:
Pro tvoji informaci, jako lekarnice si antikoncepci muzu v obstarat i bez receptu, kterej „ukradnu“ zakaznici.. :jazyk:
pozn. jsem lekarnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.2.11 10:42

tak to paranoidní jsi,protože když bude chtít tak si obstará cokoliv a bez receptu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.11 10:49

jak už psala brambůrka,lékárnice nepotřebuje na antikoncepci recept!!!! Já když potřebuji antiko, tak si řeknu manželovi a bez receptu mi jí přinese a opravdu žádný recept topit nemusí, proč by to dělal? Spíš toho prostě měla dost a byla nepozorná a neuvědomila si to! Každej děláme chyby!!! Tak jí to odpusť, taky nejsi paní dokonalá!!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
20647
24.2.11 10:51
ditrych píše:
bramburka81 píše:
pozn. jsem lékárnice :-)
Něco podobného řešila maminka u pdiatra- nejednalo se o HA.Pediatr pěkně naštvaný, portože dala méně lék, říkal, že jsou lékarn ypěkně vyčůrané, portože peníze dostanou za to, co je na receptu.Nevím jestli jsem to podala srozumitelně

Peníze dostanou za to, co je na receptu, pokud to dají k úhradě pojišťovně. Standartní je, že pokud si něco pacient nevybere, tak to na receptu škrtám a pojišťovna lék neproplácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.2.11 10:54

Nebo ten recept proklela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.2.11 11:05

Já bych to viděla na roztržitost lékárnice, že je nepříjemná je prostě „bonus“, možná jsi byla prostě poslední zákazník a chtěla už zůstat vzadu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák