Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dice ať to bylo jak to bylo paní lékarnice ti měla říct, že si potřebuje recept okopírovat, nebo alespoň podat vysvětlení, proč jí to tak dlouho trvá.
…aha, takže ta lékárnice byla vlastně bezva, že se zašila někde vzadu a nepípla ani slovo
To jsem nevěděla, že to má tak chodit. Hmmm, dík za poučení. Kde že je ta lékárna, ať se jí vyhnu?
Vybírala jsem opakovací recept několikrát a rozhodně to trvalo pár minut bez problémů. To jsem nevěděla, že toto výše popsané má být standartní postup
Tak u nás to asi flákají, když jsou hned hotové…
PeBa píše: …aha, takže ta lékárnice byla vlastně bezva, že se zašila někde vzadu a nepípla ani slovoTo jsem nevěděla, že to má tak chodit. Hmmm, dík za poučení. Kde že je ta lékárna, ať se jí vyhnu?
Vybírala jsem opakovací recept několikrát a rozhodně to trvalo pár minut bez problémů. To jsem nevěděla, že toto výše popsané má být standartní postupTak u nás to asi flákají, když jsou hned hotové…
Takhle nějak, už bych do té lékárny nešla, pokud bych si mohla vybrat.
Neni to standardni postup, kopirovani resp vypsani vypisu pro potrebu lekarny je zalezitost na par minut. Pani byla asi nepozorna, neschopna, unavena, cokoliv z toho, tezko soudit, v poradku to nejspis nebylo, ale vymyslet konstrukce, ze za tim byla snaha nekoho osidit, kseftovat s receptama nebo si nejak nekale privydela jsou mimo misu… Vypovida to minimalne o neznalosti chodu lekarny a osobne se me to dotyka…
Kdyby zakladatelka nebyla tak „agresivni“, skonci to u rady, at chodi jinam, protoze tak jako vsude, i v lekarne muzete narazit na mimoradne neochotneho a protivneho zamestnance..
PeBa píše: …aha, takže ta lékárnice byla vlastně bezva, že se zašila někde vzadu a nepípla ani slovoTo jsem nevěděla, že to má tak chodit. Hmmm, dík za poučení. Kde že je ta lékárna, ať se jí vyhnu?
Vybírala jsem opakovací recept několikrát a rozhodně to trvalo pár minut bez problémů. To jsem nevěděla, že toto výše popsané má být standartní postupTak u nás to asi flákají, když jsou hned hotové…
Hele, mi se taky občas stalo, že se mi zasekla tiskárna nebo došel papír, takže mi to trvalo dýl. Chyba byla asi v komunikaci, že to lékárnice neřekla, ale tak to bývá všude, ne, že někteří lidi jsou příjemní, někteří ne
. Prostě mohla být roztržitá, nepříjemná, měla blbý den, chyby děláme přece každý… A že by chtěla „ztopit“ recept na antikoncepci, to mě fakt pobavilo
.
Monika29 píše:
Neni to standardni postup, kopirovani resp vypsani vypisu pro potrebu lekarny je zalezitost na par minut. Pani byla asi nepozorna, neschopna, unavena, cokoliv z toho, tezko soudit, v poradku to nejspis nebylo, ale vymyslet konstrukce, ze za tim byla snaha nekoho osidit, kseftovat s receptama nebo si nejak nekale privydela jsou mimo misu… Vypovida to minimalne o neznalosti chodu lekarny a osobne se me to dotyka…
Kdyby zakladatelka nebyla tak „agresivni“, skonci to u rady, at chodi jinam, protoze tak jako vsude, i v lekarne muzete narazit na mimoradne neochotneho a protivneho zamestnance..
Napsala jsi to dřív
.
Jeee
já se nechci dotknout lékárnic to bych byla sama proti sobě…sama sem psala že ostatní jsou tam super ale tahle je proste divna. Pro představu, je to v jednou velikym nakupni centru u nas. Byly tam dve fronty jako prase, ty prodlevy co trávila „vzadu“ tak byly fakt velky, a na to jak me vratila drobny a zmizela s tim receptem… to bylo teda dobrejch 5minut, ja sem jeste byla v klidu jakoze dojde ale lidi zacli prudit a pak sem se fakt nastavala a ta holcina u vedlejsi kasy nechapala a sla se za ni podivat kdyz se vratila s ona s tim receptem, svihla ho po me, a ani nic nerekla, jako ze pardon ze to trvalo nebo tak. a kopirovat to teda fakt nesla, pze oni to maji u na pultu u sebe.
Jenom sem napsala zkusenost a rozhodne pokud do te lekarny nekdy jeste budu muset, tak se tehle madam vyhnu.
A co se tyka toho potrebuju antiko, a nemusim mit recept a nekdo me ho z lekarny donese…tak to snad asi ne…Jak to pak inventurujou? kdyz k tomu dolozis recept pozdeji nebo tak tak ano, ale tohle se teda sakra hlida aby to sedelo na pocet…
bramburka81 píše:Monika29 píše:Napsala jsi to dřív
Kdyby zakladatelka nebyla tak „agresivni“, skonci to u rady, at chodi jinam, protoze tak jako vsude, i v lekarne muzete narazit na mimoradne neochotneho a protivneho zamestnance...
Mame dneska malo pacientu, takze jsem rychla… ![]()
A holky nezvtahujte to na sebe! A nenapadejte že sem hned agresivní
jako jedna z mnoha jsem tady napsala svoji zkusenost a nazor, a porad mluvim o jedne pani ne o lekarnicich.(vsech)
Jo, pozor na nás, jsme agresivní, chcem vás všechny otrávit a okrást
(nadsázka)
Zakladatelce: to máš jako všude, jednou tě naštve pokladní v supermarketu, jindy třeba pošťačka a teď lékárnice… Nehájím ji, ale holt není všecno ideální…
K dobru přidám jednu hlášku z lékárny od kolegů:
L: „a Panadol sirup jste mu dali ?“
P: „ten vyzvracel“
L: „a zkusili jste Panadol čípky?“
P: „ty taky vyzvracel“
pomeranca píše:K dobru přidám jednu hlášku z lékárny od kolegů:
L: „a Panadol sirup jste mu dali ?“
P: „ten vyzvracel“
L: „a zkusili jste Panadol čípky?“
P: „ty taky vyzvracel“
Dice nejsem lékárnice, ale myslím, že to mají tak, že si můžou něco vzít na sebe bez receptu. Tudíž nepotřebují „topit“ recepty ![]()
taky myslím ,že v lékarně mají potřebu „ztopit recept“ nicméně je neoddiskutovatelné ,že se lékarnice chovala neprofesionálně ,protože se svým klientem nedostatečně komunikovala.Jo jistě může být milion důvodů proč tomu tak bylo -ale zákazník má právo na perfektní servis vždy bez ohledu na to jak se prodavač(poskytovatel servisu )zrovna vyspal.
souhlasím,mohla něco říct.já jsem měla taky zážitek s lékarnicí,ale byla jsem mile překvapená.Na podzim jsem si vyzvedávala nové léky pro syna z alerga.Šla jsem si je vyzvednout.Všechno v pohodě.Po 14 dnech,byla sobota,slavili jsme narozky synů,přišla celá rodina asi 20lidí
.Najednou mě sháněla nějaká paní.Říkám si no skvělý,ještě do toho nějaká pojišťovačka.Ona se představila a říkala,že je z té lékárny,a že mi dala jen jedno balení léků a já že jsmeměli napsaný dvoje.tak nám je přivezla domů,že jsme tam od tý doby nebyla.i takové máme lékarnice
![]()
Ovšem té tvojí lékarnici,bych se vyhýbala.