Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@alexxa píše:
Dobry vecer, dnes pocituji chvilema brneni jazyka jakoby zadni části. Muze to byt od krcni patere? Dnes me docela boli a i hlava celkem dost. Mam i zalehlo v uchu. Tlak mam 131/90 tep 106 podarilo se me zmerit az na ponekolikate, tlakomer mi stale hazel err-1 coz nevim co znamena.
Dobrý den já myslím že jazyk s páteří nesouvisí.
@KacanovaIng píše:
Dobrý den já myslím že jazyk napojeny na páteř není.Dobrý den já myslím že jazyk s páteří nesouvisí.
A s cim myslite, ze jazyk souvisí? Jedine, co me napada je mrtvice, ale to snad ne 🙂 to si myslim, ze bych nemohla takto psat
@alexxa píše:
A s cim myslite, ze jazyk souvisí? Jedine, co me napada je mrtvice, ale to snad ne 🙂 to si myslim, ze bych nemohla takto psat
Podle mě by to mohla být nerovnováha minerálů v těle důsledek stresu nebo začátek mrtvice ale to snad ne.
@KacanovaIng píše:
Podle mě by to mohla být nerovnováha minerálů v těle důsledek stresu nebo začátek mrtvice ale to snad ne.
Ja se jinak citim dobre, jedine co, tak ta hlava a krcni pater. Co jsem zazila u klientu a kolegyne, tak jim bylo pri mrtvici zle a mely vysoky tlak. Ja mam ted 133/94 a 101
@alexxa píše:
Ja se jinak citim dobre, jedine co, tak ta hlava a krcni pater. Co jsem zazila u klientu a kolegyne, tak jim bylo pri mrtvici zle a mely vysoky tlak. Ja mam ted 133/94 a píše: Více
Zkuste si dát hořčík každý večer nejlépe šumivý.
@KacanovaIng píše:
Zkuste si dát hořčík každý večer nejlépe šumivý.
Dam si, mam ten bez zapijeni, posledne mi na uvolneni svalu pomohl rychle. Ale ma na mne projimave ucinky 😀 😀
@alexxa píše:
Dam si, mam ten bez zapijeni, posledne mi na uvolneni svalu pomohl rychle. Ale ma na mne projimave ucinky 😀 😀
Tak aspoň přijdete na jiné myšlenky ať pomůže ![]()
@KacanovaIng píše:
Tak aspoň přijdete na jiné myšlenky ať pomůže
S tim to urcite ano 😀Dekuji 🙂
@mojmira píše:
Brněním jazyka mě začínala migréna
Je pravda, ze me opravdu hodne bolela hlava a chvilemi mi bylo na zvraceni. Migreny mivam take, ale ty mi zacinaji nahle velkou bolesti hlavy a precitlivelosti na svetlo a zvuk. Jenze zaroven me brala i krcni páteř. Druhy den se pridala i bederní, takze předpokládám, ze to mam nekde na vice mistech skripnute. Musim vydrzet do konce rijna na neurologii.