Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Klurynka25 píše:
Dobrý večer všem, potřebuji poradit zda nemáte někdo zkušenosti. Jsem mladá matka dvou dětí a v poslední době mám časté brnění a těžké ruce když s rukou hnu přijde mi že mě snad ani neposlouchátrvá to pár vteřin také se mi často motá hlava kolikrat mám strach tak si ráči sednu nikdy sem neměla problém s tlakem ani žádné jiné závažné zdrav. problémy nemáte někdo zkušenosti čím by to mohlo byt? Také mám problemy se schody zadychavam se kdyz vyjdu tak si musim dat pauzu ja starý člověk a rozdychat to podotýkám jsem nekuracka
K lékaři se kopu už týden
Děkuji za jakekoliv příspěvky [/citace
Možna neurologický problem nebo anemie. Za doktorkou bych šla hned.
Mě napadla páteř -někde něco skříplé a dělá to neplechu i s motáním, i rukama, i zadýcháváním. Běž určitě k doktorovi, ať tě prohlídne pořádně, ale fakt bych to u sebe sváděla na záda
![]()
Holka, okamžitě běž k doktorům! Důvodů může být víc a jeden z nich i menší mozková mrtvička a to není žádná sranda. Samozřejmě netvrdím, že to je ono, ale jedna z variant, kterou však nesmíš už ani minutu odkládat a raději co nejdřív vyloučit!
Raději vyloučit nejhorší a pátrat po menším problému.
Držím palce, ať to dobře dopadne
Mám občas velmi podobný stav. Mám to z nízkého tlaku a taky hlavně od páteře. Zpusobovalo to, ze jsem měla pocit, ze když jdu do schodů, ze mi někdo stahuje hrudník a dychalo se mi hrozně ztezka.
Viděla bych to taky na tu páteř, ale samo nejsem doktor, takže určitě navštívit praktickou a dostaneš doporučení k neurologovi. Určitě to podstup, tělo máme jen jedno!!!
Ja myslim, ze nema cenu poustet se tady do nejakych rozboru, ke kterym by byly treba daleko presnejsi poskytnute udaje. Stejne bez obketivniho vysetreni by zaver byl nevalidni. Nez cekat u praktika pro zadanku a pak se objecnavat na neurologii bude ucelnejsi jit do ambulance nejakeho spitalu s neurologii, vezmou te hned, indikovane to je.
Může to být z únavy, vyčerpání, od změny tlaku, málo jídla, málo pití…opravdu těžko říct. Je třeba více údajů a my to nevyřešíme. Určitě bych spěchala k dr. - osobně mám vždy hrůzu z RS (brnění, když „neposlouchají“ končetiny…), ale věřím, že vše dopadne dobře.
@Klurynka25 píše:
Dobrý večer všem, potřebuji poradit zda nemáte někdo zkušenosti. Jsem mladá matka dvou dětí a v poslední době mám časté brnění a těžké ruce když s rukou hnu přijde mi že mě snad ani neposlouchátrvá to pár vteřin také se mi často motá hlava kolikrat mám strach tak si ráči sednu nikdy sem neměla problém s tlakem ani žádné jiné závažné zdrav. problémy nemáte někdo zkušenosti čím by to mohlo byt? Také mám problemy se schody zadychavam se kdyz vyjdu tak si musim dat pauzu ja starý člověk a rozdychat to podotýkám jsem nekuracka
Děkuji za jakekoliv příspěvky
a šup k lékaři…
potíže mohou být naprosto od čehokoliv, je potřeba zjistit co se děje..
Dobrý večer všem, potřebuji poradit zda nemáte někdo zkušenosti. Jsem mladá matka dvou dětí a v poslední době mám časté brnění a těžké ruce když s rukou hnu přijde mi že mě snad ani neposlouchá
trvá to pár vteřin také se mi často motá hlava kolikrat mám strach tak si ráči sednu nikdy sem neměla problém s tlakem ani žádné jiné závažné zdrav. problémy nemáte někdo zkušenosti čím by to mohlo byt? Také mám problemy se schody zadychavam se kdyz vyjdu tak si musim dat pauzu ja starý člověk a rozdychat to podotýkám jsem nekuracka
Děkuji za jakekoliv příspěvky