Brno - prenatální centrum doktorka Drábková

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
28.6.13 08:02

Brno prenatalní centrum dr. Drábková

Dobrý den, moc prosím o dojmy. Má prosím někdo zkušenosti s dr. Drábkovou v prenatálním centru v Brně? Jsme k ní objednaní ve 20. týdnu a chtěla bych vědět, jaká byla. Děkuji, Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
459
28.6.13 08:17

Já jsem byla u dr. Drábkové taky kolem 20. týdne. (ve 13. tt jsem byla u dr. Čuprové, ta je takovej studenej čumák…)
Dr. Drábková byla skvělá - velice milá paní, vstřícná, hezky si s námi povídala a při určování pohlaví neváhala ani sekundu :-D (a trefila se :-D)
Určitě se není čeho obávat, skutečně je to jedna z nejsympatičtějších doktorek, se kterými jsem se setkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.6.13 08:23

To ráda slyším, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.6.13 08:56

Souhlasím s názorem Fircon. MUDr. Drapkova je velka sympatanda a vyšetření NT+ bylo diky ni pro me i partnera velkým zážitkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
28.6.13 09:01

Také mám s Dr. Drábkovou jen dobré zkušenosti, mohu doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.6.13 09:04

:dance: jsem moc rada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.6.13 09:10

Jenom me tak napada jestli vam MUDr. Drapkova určila dobre pohlaví na NT+? Mne řekla, ze to vidi asi na holčičku a ted cekam na velky ultrazvuk a jsem zvědavá jestli se trefila. Ma nekdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.6.13 11:02

Já byla u dr. Drábkové ve 13tt a na mě teda působila v pohodě. Ale teď na velkým UTZ jsem byla u dr. Doubkové a ta mi byla příjemnější. Ale možná to bylo tím, že je mladší a taky těhu :lol: Jen by mě zajímalo, holky, určila Vám dr. Doubková správně pohlaví? Pořád se bojím, že z toho bude nakonec kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.6.13 23:10

MUDr. Drábková je určitě standardně profesionální, Mudr. Doubková je příjemnější a pohlaví správně určila už v 16tt, přestože jsem trochu zvukotěsnější z důvodu většího množství špeků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.6.13 23:38

Jo jo, s MUDr. Drábkovou, Doubkovou a Vlašínem máme výborné zkušenosti, horší je to s Vondráčkovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka56
30.6.13 08:23

Jste skvele, dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1003
21.11.13 21:25

@LauJak muzu se zeptat jestli se pani mudr. drabkova trefila v pohlavi u prvniho utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
21.11.13 21:26

@LauJak muzu se zeptat jestli se pani mudr. drabkova trefila v pohlavi u prvniho utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.11.13 23:14
@Itany píše:
@LauJak muzu se zeptat jestli se pani mudr. drabkova trefila v pohlavi u prvniho utz?

Ahoj, MUDr. Drábková mně řekla, že čekám holčičku na NT+, poté mně řekl to samé MUDr. Vlašín na velkém ultrazvuku a moje gyndařka to později cca ve 25 týdnu potvrdila také. Za 3 týdny mám rodit, tak uvidíme, ale snad by se tolik kapacit nespletlo, na pohlaví mně samozřejmě nezáleželo, hlavně zdraví, ale už mám holčičí výbavičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
22.11.13 04:54

@LauJak tak velka gratulace a preji krasny a rychly porod a dekuji za odpoved :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty