Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, moc prosím o dojmy. Má prosím někdo zkušenosti s dr. Drábkovou v prenatálním centru v Brně? Jsme k ní objednaní ve 20. týdnu a chtěla bych vědět, jaká byla. Děkuji, Anna
Já jsem byla u dr. Drábkové taky kolem 20. týdne. (ve 13. tt jsem byla u dr. Čuprové, ta je takovej studenej čumák…)
Dr. Drábková byla skvělá - velice milá paní, vstřícná, hezky si s námi povídala a při určování pohlaví neváhala ani sekundu
(a trefila se
)
Určitě se není čeho obávat, skutečně je to jedna z nejsympatičtějších doktorek, se kterými jsem se setkala.
Souhlasím s názorem Fircon. MUDr. Drapkova je velka sympatanda a vyšetření NT+ bylo diky ni pro me i partnera velkým zážitkem.
Také mám s Dr. Drábkovou jen dobré zkušenosti, mohu doporučit ![]()
Jenom me tak napada jestli vam MUDr. Drapkova určila dobre pohlaví na NT+? Mne řekla, ze to vidi asi na holčičku a ted cekam na velky ultrazvuk a jsem zvědavá jestli se trefila. Ma nekdo zkušenosti?
Já byla u dr. Drábkové ve 13tt a na mě teda působila v pohodě. Ale teď na velkým UTZ jsem byla u dr. Doubkové a ta mi byla příjemnější. Ale možná to bylo tím, že je mladší a taky těhu
Jen by mě zajímalo, holky, určila Vám dr. Doubková správně pohlaví? Pořád se bojím, že z toho bude nakonec kluk.
MUDr. Drábková je určitě standardně profesionální, Mudr. Doubková je příjemnější a pohlaví správně určila už v 16tt, přestože jsem trochu zvukotěsnější z důvodu většího množství špeků ![]()
Jo jo, s MUDr. Drábkovou, Doubkovou a Vlašínem máme výborné zkušenosti, horší je to s Vondráčkovou ![]()
@LauJak muzu se zeptat jestli se pani mudr. drabkova trefila v pohlavi u prvniho utz?
@LauJak muzu se zeptat jestli se pani mudr. drabkova trefila v pohlavi u prvniho utz?
@Itany píše:
Ahoj, MUDr. Drábková mně řekla, že čekám holčičku na NT+, poté mně řekl to samé MUDr. Vlašín na velkém ultrazvuku a moje gyndařka to později cca ve 25 týdnu potvrdila také. Za 3 týdny mám rodit, tak uvidíme, ale snad by se tolik kapacit nespletlo, na pohlaví mně samozřejmě nezáleželo, hlavně zdraví, ale už mám holčičí výbavičku ![]()
@LauJak tak velka gratulace a preji krasny a rychly porod a dekuji za odpoved ![]()