Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám předškolačku, tak si budeme vybírat ze školek nejen na Sředu, ale i blízkého KrPole a Severu.
Zatím se mi líbí díky blízkosti školka Bayerova, i kvůli menšímu počtu dětí. Máte zkušenosti? Kritériem je pro nás hlavně přístup k dětem - přátelský, ideálně i respektující atd., kroužky atd. roli nehrají. Holčička potřebuje hlavně toto.
Zvažuju dál ještě: Kotlářskou, Staňkovu, Tučkovu, Úvoz 57 a úUdolní 9…ale i tipy na něco v Krpoli nebo Severu beru.
Projela jsem tu poctivě vše o školkách do roku 2011, ale lidi se mění ve školkách každý rok a leckteré školky, co jmenuje, tu taky ještš probrány nebyly.
Dík.
To by mě taky zajímalo, počkám si jestli někdo něco napíše. Mě se líbí celkem Staňkova a zatím mívala i dny otevřených dvěří tak letos to snad nebude jinak…
Za sebe raději státní, pro nás už je soukromá finančně náročná, ale i tak děkuji za tip
. Ale ta státní Bayerova taky vypadá dobře, ted jsem se na ni dívala… Holky ty dny otevřených dveří ve školkách nebývají? Zatím jsem na ně narazila jenom na té Staňkove, ale já bych ráda koukla kam své dítě dám
Tak zatím jsem neměla čas důkladně pročesat celý web, kde se co píše o školkách.
Jen v jednom článku v novinách psali, že za dobrou je (prý) považována MŠ Pod Špilberkem…tedy další tip.
Jinak snad ještě něco zjistím, do začátku března -zápisů. je ještě čas.
Ahoj, můj syn chodí na Staňkovu a letos tam jdu na zápis s tím mladším, je to prostě státní školka, ale musím říct, že jsem spokojená..
Letos je ve školce 48 předškoláků, zatím je teda vypsaných 34 míst, takže je možné, že ten zbytek chce odklad…Jen je třeba se připravit na to, že je tam i dost dětí, cizinců, což by někomu třeba mohlo vadit ![]()
Děkuju, tak to už je třetí dobrá reference na Staňkovu. Chodil tam i nevlastní bráška mé holčičky, taky tedy dávám do A týmu ve výběru
. Cizinci za nás v klidu, možná i naopak, jak se teď všecko vyhrocuje, tak ať děcko pozná naživo, třeba i chlapečka z Afgánistánu (to měl zrovna náš -tehdy- malej).
Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s MŠ směr centrum - Černá pole?
Holky fakt nikdo žádné reference o Bayerove? dneska jsme se tam byli projít a nějak nechápu kde je tam vchod - z jedné strany divadlo, z druhé normalní barák
už mě z těch školek hrabe ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.