Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mela jsem jednou na noze rostouci brusle. V miste, kde se to rozsiruje to tlaci jako prase, je to neprijemny.
kupovali jsme je pro syna (velikost 29-32). Loni je měl na nejmenší velikosti, letos jsme je už zvětšovali. Na pohled je to uvnitř příjemné, ani syn si neztěžuje, že by ho něco tlačilo. Zatím jsme používali jen v lední variantě, ale i kolečka vypadají bytelně. Máme WORKER Nolan 2v1 a zatím tedy velká spokojenost.
Obecně s rostoucíma neám dobou zkušenost. Mění se těžiště, špstně jsou utahovat. KOupila bych z druhé ruky, prodáš za to, co jsi koupila a hotovo.
Nekupovala bych, koupila bych radši klasické, na každou sezónu nové klidně z bazaru. Ono ty rostoucí nejsou nic moc, navíc třeba v těch zimních plastových se ta noha špatně přitahuje, lepší jsou klasické kožené. Ono to tomu dítěti asi nepříde, já sem bruslila léta pravidelně a musím říct že rozdíl mezi zimní bruslí koženou kterou si obuji a zavážu na nohu a tou plastovou je neskutečný, v tom plastu má člověk nohy jak sádře ![]()
Já myslím, že ty rostoucí jsou zbytečné. Taky jsme je jednou měli, stejně je kluk využil jednu sezonu, od prosince do března, využil jednu velikost a další rok měl stejně jiné. Brusle, lyžáky i inliny už beru jenom z bazaru na jednu sezonu a pak je tam zase hned vrátím. Lyžovat se jede na týden v únoru plus pár víkendů, bruslit chodí dva tři měsíce se školou a 2× týdně s námi, na kolečkových tedy stráví víc času, letos poprvé od dubna do října, ale jinak je to taky max červen až srpen.
@Ella9 za mě také nebrat, přesně jak píše @Ijen lepší koupit kvalitní z bazaru a zase je poslat dál, pokud tedy nemáš 2 děti po sobě dědící věci, ale tam zase nemusíš trefit nohu.
Já loni kupovala brusle na led v bazaru, klasické brusle za 500,–, dcera je měla asi 3× na noze a zase jsem je prodala za 450,– , brzy budu kupovat znovu ![]()