Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych koupila třeba pěknou kašmirovou šálu
na zimu krasne užije
A co takhle poukázka na masáž, nebo pedikuru a k tomu klidně ten župan ![]()
kvalitní pleťový krém a třeba tělové mléko, když se maluje, určitě si i pěstí pleť
pekny satek, sala, kabelka, klidne ten zupan, kozena hezka manikura, mozna novy fen…
ja jednou udelala tchyni desnou radost kdyz jsem ji koupila takove to priblizovaci zvetsovaci zrcatko k pridelani do koupelny, konecne na sebe dobre videla pri malovani ![]()
Já koupila tchýni obrácený deštník, velmi praktické například při nastupování do auta a je opravdu krásně zpracovaný a elegantní, pořídím i pro sebe, když jsem ho viděla ![]()
@Yarisek píše:
Ahoj,prosím dejte mi nějaké tipy na dárky pro tchýni, cca do 1 tis. Kč. Je jí 70.
Ráda cestuje, hodně jezdí do lázní apod. Rovnou ale píšu, že poukázku na zájezd kupovat nebudu, protože manželova majetnější sestra vždy kupuje poukázky za 5 tis., což mi si dovolit nemůžeme.
Co napadlo mě:
- Župan: Nedávno jsem si všimla, že má příšerný saténový župan. Myslela jsem si, že bych jí koupila nějaký pěkný froté, ale nevím, jestli by pro ni kvůli objemu nebyl třeba nepraktický na cestování do tašky.
- Hodinky: Jednou obdivovala takové módní hodinky. Jenže nevím, jestli jí kupovat stříbrné (jako nerez), protože nosí samé žluté zlato a zlaté se mi kupovat nechce, protože se většinou to zlaté ošoupe.
Bydlí v baráku, ale domácnost ji moc nebere. Spíš je takový typ jít si někam sednout s kámoškou na kafe. Pořád se ráda obléká, namaluje, nalakuje nehty, k holiči chodí, ale barví ji sousedka. Ale nevím, jestli by ji třeba poukázka na kosmetiku nebo ke kadeřnici udělala radost. Úplně jistá si nejsem.
Z elektroniky nevím co.
Předplatné časopisu jsme jí kdysi dávali (četla tehdy Pestrý svět) a nijak zvlášť jí to neudělalo radost.
Vitamíny nebo doplňky z lékárny se mi kupovat nechce - nevím, co. A jen tak někomu kupovat wobenzym nebo něco podobnýho, mi přijde hloupý.
Parfém už jsme jí taky kdysi kupovali…
Prosím poraďte. Díky.
Ahoj.
A co takhle najít třeba nějaký adventní zájezd. Nevím, odkud jste, ale volit dle vzdálenosti - Vídeň, Praha, Drážďany.
Ony ty jednodenní zájezdy se do 1.000 Kč vlezou.
Slevomat může být inspirací. ![]()
Prodávají se takové jakoby „shellaky“,že to vydrží týden. Jeden kolem 200 stovek… Tak koupit třeba 3 oblíbené barvy, kvalitní pilník, odlakovač…
@odlaska píše:
Já koupila tchýni obrácený deštník, velmi praktické například při nastupování do auta a je opravdu krásně zpracovaný a elegantní, pořídím i pro sebe, když jsem ho vidělahttps://www.originalnidarecky.cz/…nik-cerveny/
Tak to je úplně boží
Mají krásné dizajny.
Co třebas nějakou poukázku do solné jeskyně, pokud má ráda ty lázně a podobné. Jinak taky urcitě doporučím Slevomat, my kupujeme zažitky/večeře, jako dárky velice často.
a přímo se zeptat,proč ne? Pokud do lázní cestuje veř.dopravou,tak určitě sebou nebude láčet froté župan,je opravdu hodně objemný.
S poukázkami na masaže,do kadeřnitví,na nehty, do lekárny by si třebas nesáhla až tak vedle - ale fakt bych se jí narovinu zeptala
Nebo třebas pěkný lehký deštník samovystřelovací+balíček dobrot+dobrého vína či co má ráda…
Neco z babickarstvi? Nebo zkusit sehnat zupan tenky?Kupovala jsem tusim v H&M takovy jakoby teplakovy
@Yarisek a co voucher na vylet na adventni trhy nekam do Nemecka, Rakouska? Byla by jsi trochu pres, ale mohla by jet i s kamoskou nebo s tebou..
To kupuji vzdycky ja moji 75 lete (hodne kulturni) babicce, podle popisu je podobna tve tchyni.
Nebo voucher do pekne restaurace, na masaz, listky do divadla, na konzert..
Tohle vsechno tesi u nas
c
Příspěvek upraven 10.12.22 v 07:00
Tak letos jsem bezradná já a čas rychle utíká.
Potřebuji něco vymyslet tchýni
57let, bydlí až v Aši (my v Praze), takže bude dárek cestovat. Letos si našla po 9letech, co umřel tchán přítele a docela spolu jezdí na výlety..
Mám pro ni jako každý rok kalendář s vnoučaty, Yankee svíčku a koupila jsem i turistický deník
chci ji dát ještě něco, ale jsem úplně dutá ![]()
Třeba někoho něco zajímavého napadne
díky