Dárek pro tchýni do 1000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22817
10.12.22 07:03

Tak letos jsem bezradná já a čas rychle utíká.
Potřebuji něco vymyslet tchýni :think: 57let, bydlí až v Aši (my v Praze), takže bude dárek cestovat. Letos si našla po 9letech, co umřel tchán přítele a docela spolu jezdí na výlety..
Mám pro ni jako každý rok kalendář s vnoučaty, Yankee svíčku a koupila jsem i turistický deník :D chci ji dát ještě něco, ale jsem úplně dutá :roll:
Třeba někoho něco zajímavého napadne :kytka: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
10.12.22 07:22

@lucynka25 - co kvalitní termo? Třeba merino tričko na ty výlety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
10.12.22 07:24

Jinak já mám tchýni, co má všechno - je hraboš, nic nevyhazuje, ale vše má jak nové.. Takže fotokniha a zdravé mlsání - ořechy a sušené ovoce tak za 600 :D. Nic lepšího mě (ani jejího syna) nenapadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
10.12.22 07:31

@lucynka25 Co třeba kvalitní zrnková káva a mlynek na kafe? Nebo nějaké opravdu teplé nepromokavé rukavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.22 08:06

@lucynka25 termosku na čaj na výlety :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.12.22 08:38

Co nějaký pěkný batůžek na výlety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
10.12.22 08:48

Super nápady ;) jdu projet Google :lol: já věděla, že mě zachráníte :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.12.22 09:15

Pokud zvládneš odhadnout velikost, tak bych přemýšlela i o nepromokavé bundě. Nám už se podařilo na pár výletech zmoknout a vždy neni kam se hned schovat. Jinak mi kdysi jeden učitel psychologie řekl, že vztah se nejlépe otestuje třeba v létě na vodě a obzvlášť pokud nějaký den jen leje, jiný den se někdo cvakne apod..Tak pokud je na tom fyzicky stále dobře, tak bych s ní hodila řeč, aby zkusila v létě vytáhnout přítele na týden na vodu. A pokud nemá zkušenosti, tak by se třeba mohli připojit k nějakým vodákům, to by se dalo možná najít přes internet.My na vodu jezdíme, jednou lilo a nebylo kam utéct, byli jsme v tu chvíli na lodích a museli jsme se dostat alespoň k nejbližšímu vhudnému místu. Nikdo se necvaknul, ale jeden člověk utopil telefon, když chtěl fotit. Mně to jednou při nastupování uklouzlo a ležela jsem hned pod lodí. Jeden člověk tam měl silnou alergickou reakci po píchnutí včelou apod..Ale všichni jsme si to ve finále užili, protože jsme dobrá parta.Na jedné lodi je vždy velká lékárnička s člověkem, který v tom pracuje ač u zvířat, ale takový rozdíl v tom neni. Pomoci umí každému. Děti nad 7 let se učí pádlovat(ty menší tím spíš jen míchají vodu a neumí zabrat).A nad 10 může být dítě samo v kajaku(to ale vydrží chvíli a pak ho někdo dospělý vystřídá) a od 14 se trénuje i na kormidelníka, který může mít v lodi porcelán. Ale užili jsme si během toho týdne i dva výlety, kdy jsme ráno nevyrazili na vodu, ale zůstali v kempu a vyrazili na výlet. A všichni se těší na další léto(i děti).Prostě první den dorazit do jednoho kempu, postavit stana jít opéct buřty k večeři a pak ulehnout do stanu je fajn a pak ráno dostat vesty, vše zabalit, hodit do auta, které jede napřed k dalšímu kempu(jede jich víc a jedním autem se vrací do prvního kempu a večer se pak vrací jiným autem pro auto).A dvakrát zůstat v kempu a užít si výlet, plavání v řece apod.To je super. A musim říct, že ty vztahy těm lidem fungují. A že jeden muž tam měl zatěžkávací zkoušku, když tam nebyla jeho žena, ale jen on a jeho děti a syn se u ohně houpal na piknikové židli a spadnul do žhavého(naštěstí ne přímo do ohně),on rychle vylezl, někdo jiný ho rychle polil vodou, kterou měl v lahvi, otec ho radši svléknul a pak mu dal něco jiného, ale nic se mu nestalo. Neměl jedinou popáleninu, odneslo to jen oblečení. Ale jeho žena to vzala celkem dobře. Bylo vidět, že hned všichni reagovali, dokonce i ti, kteří byli ve stanu už. Prostě i na otestování vztahu je něco takového super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
10.12.22 09:42

Ja bych jim dala neco na ty vylety. Batoh, ledvinku, celenku, atd. Nemaluje treba kaminky, kdyz tak cestuji? Nebo predplatne nejakeho turistickeho casopisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
10.12.22 22:07

Objednala jsem průvodce Karlovarský kraj k tomu cestovnímu deníku a vtipnou termosku s kávou a čajem :) tak snad bude dobrá odezva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák