Brusle na led pro čtrnáctiletou dceru
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Titty ale mám dítě, na které jsme zkoušely plastové kolečkové ve 2letech a v 5letech už má jiné na led i kolečkové, 14leté už bych je nedávala…my bydlíme na vesnici, ale snad není problém ten kousek do města dojet nebo loni tady i na každé vesnici hasiči dělali kluziště zdarma…
- Citovat
- Upravit
@Titty píše: Více
Taky jsem to loni zkoumala. Myslím, že název se odvíjí od toho kytkového motivu na botě.
Jsou příjemné, měla jsem je jednou na ledě, musím souhlasit s dítětem, že jsou super. Moc si je chválí… mají kožich uvnitř. zrovna včera jsem začala přemýšlet, že je koupím i sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takové v dámském mám já a na moje doporučení i kamarádky…
https://www.sportisimo.cz/…r-jr/248728/
Jeden komentář omylem anonymní, nestydím se, že bruslím od mala a dcera taky…scházíme se každou neděli na školičce bruslení, tak si můžeme referovat
My vedeme děti ke všem sportům od malinka, jsou to parťáci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LednovaLocika píše: Více
Dobrá blbost. Moje dcera se rozhodně učila bruslit až v 11 letech. A víš proč? Protože nesměla. Ve 4 měla jednu vážnou zlomeninu nohy a v sedmi měla druhou naprosto fatální. Doktoři udělali chybu a moje dítě stálo těsně před amputací paty. I přes pozdní učení, bruslí krásně. Takže nechápu k čemu tvůj omezený názor na věk bude zakladatelce. Já se učila jako dítě bruslit taky pozdě. Jelikož jsem závodně tancovala a nesměla jsem se zranit. A hádej jestli umím bruslit. Ano a velmi dobře. Loni jsem na tom stala po 28 letech a děti užasly jak mi to pořád jde.
Ortoped mojí dcery by ti bezpečné řekl, že dítě 2.5 až 3 o kterých píšeš, mám mít na ledě na nohou nejlépe „kačenky“ a ne klasické brusle. Dnešní ujetý trend stavět Tříleté děti na lyže a brusle je fakt zdravotně mimo. Ale co už…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych poridila klasicky hokejovy, v ostatnich me boli kotnik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna dcera má klasiku, druhá chtěla takové ty plastové a bez zoubků. Jsou pohodlnější, mají měkký vnitřek.
Já kupuju, dokud jim roste noha, z druhé ruky nebo měly ty rostoucí, co se dají měnit na kolečkové. Rozdíl ve stylu bruslení jsem nezaznamenala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LednovaLocika Proc se tady tak vytahujes? Tak se zakladatelky dcera uci pozdeji, no a co. Snad to neni soutez, kdo driv
. Ze ty mas neco nejak, tak to neznamena, ze to tak musi mit kazdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Hlavně, že se musíš schovávat za anonym, hrdinko. To, že u vás máte kluziště všude neznamená, že to tak má každý. U nás je nejbližší led na bruslení 25 km
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty pokud dobře chápu, není to dárek, tak at si je vyzkousí. Mně třeba zde doporučovaní Sulov nesedly, mám tyto , pro mě úplné bačkory, ale akždému sedí něco jiného. V každém případě až s těmito jsem si bruslení oblíbila, z dětství jsem si ty bílé pamatovala jako něco, co snad musí tlačit, už aby se neřeklo. Ty K2 s kolečkem mám jako inline, proč ne, jestli se jí budou líbit více. Ono v tomto věku je to stejně to hlavní, výkonnostně se tomu věnovat nebude a úspěch bude, když si občas půjde zabruslit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je tobě do toho, kdo se kdy učí jezdit na čemkoli?? Každý dítě je jiné. Moje starší chtěla brusle až kolem7-8 let. naučila se to během hodiny. Mladší měla kačenky, moc jí to nebavilo a teď přišla, ze chce začít bruslit. Je jí 6. Sice ji to nejde, jak straší ale co. Hlavní je že to obě baví, nikdo je do toho nenutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A opravdu se uci? My jsme meli stadion hned vedle skoly, takze asi ve 2.-3. tride jsme v ramci telocviku chodili. Ale ze by nas to ucitelky ucily (techniku brusleni atd) a bruslily s nama, to ne. Zdatnejsi bruslari bruslili uprostred, mene zdatni polochuze drzic se mantinelu. Ucitelka mene zdatnym nijak nepomahala a neukazala jak na to, maximalne tak poslala zdatnejsiho bruslare at se drzi za ruku. Coz je fakt ‚uceni‘, kdyz zkuseny bruslar brusli rychle a tahne za sebou toho co to neumi. I kdyz to bylo pred nejakymi temer 30 lety, nedelam si iluze, ze nejake skolkove brusleni bude o moc lepsi. Ze se tam fakt uci jak bruslit. Pokud tedy nemaji primo nejakeho instruktora brusleni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ses hezky pochlubila, je ti líp? Nikdo se tě na názor sice neptal, ale to asi nejsi schopná pochopit.
Pro mě je představa, že trávím každou neděli na zimáku, dost hrozná. Jsem s dětmi radši v přírodě. Bruslit chodím nejradši u nás na rybník, když zrovna mrzne, občas ten zimák taky přetrpím, když nejsou venku podmínky.
Bruslení není náš nejoblíbenější sport, tak nevidím jediný důvod, proč bychom se mu měli věnovat nějak pravidelně.
Chováš se strašně namyšleně a ještě plácáš nesmysly. Jasně, že můžeme dojet „kousek“ do nejbližšího města na zimák, konkrétně 40 minut autem jedna cesta.
Mně osobně se ani nelíbí současný trend, kdy už malinké děti jezdí na bruslích, na lyžích, nepřijde mi to dobré pro zdravý vývoj nohou. Fakt je na to čas i později a vůbec nic se nestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše: Více
Díky za tip, taky vypadají pěkně.
To zkoušení bot nás nemine. Ale aspoň budu mít představu, po čem koukat. Vybere si samozřejmě sama, v tomhle věku už jí jen radím, pokud o to stojí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit