Koloběžka pro dospívající dceru - dospěláka

59
18.11.24 11:40

Koloběžka pro dospívající dceru - dospěláka

Ahoj holky,
chtěli bychom koupit dceři k narozeninám koloběžku. Je vysoká skoro 170 cm, takže už pro dospěláka. Na koloběžce by jezdila zpevněné cesty, ale spíš i lehčí terén, polňačka, chtěla by venčit našeho pejska. Takže primárně do města nebo asfalt by to nebyla. Pořád v tom teď ležím a nevím, co vybrat. Líbí se mi Kostka twenty nebo Yedoo S2020. Dívala jsem se i po bazarech, nechci za ni úplně zaplatit 10 tis., cenově do 6.500,–. Nejlépe kdo nějakou podobnou máte, poradily byste mi prosím? Jde mi o to, aby zvládala i terén, ne úplně lesní cesty, ale právě ty polňačky, ale zase aby to s ní nebyla na asfaltu dřina. Nejlepší jsou osobní zkušenosti.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8142
18.11.24 13:06

Než kupovat něco bazarově, nebo čínskou Yedoo, tak je lepší vzít třeba od Kostky G6. Seženeš ji teď novou kolem pěti tisíc. Když ji dovybavíš zadním blatníkem a dopředu štítkem na rám, aby se jezdilo dobře i v tomto počasí, dokoupíš nějaké doplňky jako držák na flašku a nějakou levnější brašnu na řidítka, tak se pořád můžeš vejít do těch 6500,– a budeš mít novou koloběžku, na které se dobře jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí