Brutální padání vlasů v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2990
11.11.17 14:21

Taky mi v první polovině těhotenství šíleně padaly vlasy. Od dvacátého týdne to nějak ustalo, přestala jsem mýt vlasy denně a snažila jsem se vydržet s mytím co nejdéle, co měsíc ke kadeřnici přistříhnout a vlasy se zlepšily. Teď řeším, víc zobat při kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.11.17 14:43

Ahoj, taky mi ze začátku padaly vlasy, ale okolo 22. týdne to přestalo a naopak se mi zlepšily, jak vlasy tak nehty :palec: Dej tomu čas a nebo zkus Veniru prý je výborná a vhodná pro kojící i těhotné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
12.11.17 18:54

@Kalukap Taky se snazim vydrzet s mytim co nejdele, protoze kdyz si je meju a vidim tech vlasu, chce se mi brecet :roll:
@Emma9697 Tak muzu doufat, ze me to ceka taky :D No koukala jsem tedy i na tu Veniru, ale opet je tam uzivani po konzultaci s lekarem, ono to asi nikde stejne nebude napsane vyslovene pro tehotne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31390
12.11.17 20:43

@Ell-Ell Pri tretim tehotenstvi mi taky padaly hodne vlasy, cca prvni 4 mesice. Coz me moc nepotesilo, protoze pak mi vzdy padaj jeste asi tak rok po porodu. Po prvnim diteti mi vypadala pulka vlasu, dorostly, po druhem to same, pri tretim pulka v tehotenstvi, ted je ditku 6m a porad jeste nejake vlasy mam, ale je to bida a stale padaj po hrstech. Nijak to neresim a doufam, ze zkusenosti nezklamou a dorostou zas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.11.17 13:47

@Hobitka Treba dorostou, ale nechci na to spolehat.. Uz ted si neudelam ani culik, protoze to vypada strasne :roll: Chci to radsi resit ted a podchytit to vcas, nez byt pak plesata a mit sebevedomi -1000.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí