Brýle za volantem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
20.6.20 19:59
@Anonymní píše:
Tak jsem vyzvedla dnes brýle a bolí mě hlavami, neměla jsem je furt jen za volantem. Je tedy pravda že mě kolikrát bolela hlava i že slunečních brýlí a nebo od páteře s tou mám taky problémy. Myslím že když nám jen 0,25 tak to není takový zahul na oči nebo? Možná jde jen o zvyk.. napište mi prosím vaše zkušenosti.

To bude jen o zvyku, když mi změní dioptrie i jen o 0,25, tak mi to taky chvíli trvá. Naposled mě i bolela hlava nad očima.

• Citovat
  • Upravit
Mufina
20.6.20 20:03

Jinak tedy jsem se musela podívat do řidičáku, mám od března nový, a brýle tam nemam. V prvním jsem to měla 100procentně a řekla bych, že i v tom minulém jsem to měla psané. Teď mi to tam nedali, nějak mě nenapadlo to kontrolovat :nevim: Mám tedy +6,5 D takže fakt nehrozí že bych někam vyrazila bez brýlí :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.20 20:15

@Mufina a je pravda tedy že se pak už jen člověku zhoršuje zrak 😒? Že když jednou začne nosit brýle tak uz vidí v dál hůř…?

• Citovat
  • Upravit
Mufina
20.6.20 21:20
@Anonymní píše:
@Mufina a je pravda tedy že se pak už jen člověku zhoršuje zrak 😒? Že když jednou začne nosit brýle tak uz vidí v dál hůř…?

Ne, já mám brýle od 4 let (vada vrozená) a až do 40 jsem měla pořád stejné dioptrie. Až teď po 40 mi trochu přibývá, protože stařecká vetchozrakost.

• Citovat
  • Upravit
42198
20.6.20 21:28

@Mufina Na druhé straně průkazu vlevo dole byste měla mít kód 01.01 pro brýle nebo 01.06 pro brýle a čočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.6.20 08:43
@Petula306 píše:
@martina.se ahaa, takže s dodávkou :)

Jo, náklaďák nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
21.6.20 09:11
@Havlova píše:
@Mufina Na druhé straně průkazu vlevo dole byste měla mít kód 01.01 pro brýle nebo 01.06 pro brýle a čočky.

Tak to tam mám, dik :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí