Brzy do sporťáku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
22.8.18 07:42

U nás totální bojkot kočárku od 4 měsíců. V té době putovala do sporťáku, kde jezdila na ležato a převážně jen na spaní, měla v něm rozvěšených spoustu hraček, když byla vzhůru a nechtěla tam být, tak jsem ji šoupla do nosítka. Takže vždycky všude nosítko s sebou a často jsem to kombinovala a střídala. Postupně jsem ji navykla na kočárek i v době bdělosti, to když mě bolely záda a chtěla jsem si odpočinout, vždycky si tam pohrála, když byla vzhůru, pak začala fňukat, šup do nosítka, a když se jí začlo chtít spát, tak zas do kočárku. Jo a změna na sporťák pomohla, protože na hlubokou korbu měla už averzi. A to jsem s hlubokým kočárem jezdívala jak tydýt s puštěnou aplikací vysavače, na který byla zvyklá, aby v něm neřvala. Teď má 9 měsíců a lehce přizvedlá záda a je v něm spokojená. Nosítko s sebou tahám pořád.
Jo a ještě jedna věc. Začala jsem dceru nosit občas, když měla 2 měsíce, záda mě bolela děsně, a to byla lehká. Zkus začít nosit postupně na kratší dobu a pravidelně. Musíš to první naposilovat. Teď má dcera přes 8 kilo a nedělá mi s ní problém vylézt kopec. Držím pěsti, ať se to brzo zlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí