BSP - nemoc očí, máte zkušenost?

becky87
28.5.13 19:36

BSP- nemoc oči,mate zkusenost?

Holky rano jsem si vsimla, ze ma moje fenka mirne zarudle ocni belmo.Ale ma jedno oko modre a dela ji to casto, tak jsem si toho moc nevsimala.

Dnes v podvecer jsem sla s ni na prochazku(oci v poradku),prisla jsem a obe oci se ji obraceji, ma je zarudle, dle me spatne vidi. :(

za hodinku se ji oci opet vratili do normalu :nevim: oko, ktere ma normalni, bylo namodrale, jako druhe :nevim: tedy v tem podvecer.

Rano zajedu k vetovi, ale nemate nekdo zkusenost, co by to mohlo byt? Myslite, ze treba alergie, litala po poli ve vysoke trave :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
29.5.13 08:13

Ahoj, celkem by mě zajímalo co vám na to řekl veterinář. Rodiče měli fenu BSP, která měla entropium, dolní víčka se jí vtáčely dovnitř a dráždily oko, oči jakoby vyvracela protože ji to bolelo jak řasy dráždily rohovku, měla záněty. Řešilo se to operativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
29.5.13 08:24

@Vlkoška :think: no jedeme kolem deste, dnes rano oci v pohode :nevim: tak jsem zvedava. Podle me asi alergie, ale cert vi.

• Citovat
  • Upravit
4132
29.5.13 10:30

Je to možné, že to bude alergie, trávy kvetou, a pokud to jinak nemá, tak to na vchlípené víčko nevypadá. Uvidíte, pak napiš jak jste dopadli :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný