Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky,potřebovala bych poradit…
Měřím si pravidelně teplotu a tento cyklus jsem si zkoušela koupit ovulační testy,ale jsem z toho zmatená…podle bazální teploty jsem měla ovulku ze čtvrtku na pátek..A ovulační testy vyšly takto: v pátek slabý proužek,v sobotu o trošičku silnější a v nedělí byly proužky stejné…
kdy teda nastala ovulka…je lepší se řídit podle teploty nebo podle testu??
Ahoj ,
ja podle teploty bych tipla ovulku na pondeli,graf si taky neni jistej,protoze je kriz carkovanej.
A kdyz v nedeli byl pozitivni ovu test,tak by to i odpovidalo.
Ahoj,
telotu jsem si nemerila, delala jsem ovu testy - prvni „pozitivni“ ve stredu, ovu byla ve ctvrtek, to test zesilil a mela jsem i ovubolesti. Vysledek vidis na metru. ![]()
Tak já mám ovu test pozitivní dvě silné // 2 dny před ovulkou,pak ovulce mi ráno skočí BT nad 37 a ovu test je neg.Oni tam píšou,že ovulka po pozitiv. testu nastane do 1-2 dnů.BT je hodně myslím ovlivněna různýma věcma.
ahoj Genni
větší váhu má 100% test,měření nemusí být přesné, vzpomeň si na Marci
Neděle je jasná ovulka ![]()
taky hlasuju pro test, ovu v nedeli. pokryvat se ma od prvni slabe carky na testu minimalne obden. Osobne bych pokryvala od prvni slabe carky na testu obden do jasneho stoupnuti BT.
Ahoj potřebuji radu, v pondělí jsem si dělala ovu test - byla na něm slabá druhá čárka, včera jsem si dělala další byla už silnější než kontrolní a dnes uplně to samé, myslela jsem si že pozitivně může vyjít jen jeden den
jinak BT je stále nízko ![]()
pozitivny moze byt aj viac dnipo sebe.ovulacia nastava 12-48 hodin po POSLEDNOM POZITIVNOM teste. takze treba istit ![]()