Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Soldi já si dělala minulý měsíc těhotenský test před menstruací nevim už kolik dní a byl negativní pak se normálně dostavila MS.....
tak ono je to dost dolezite ze kolko dni pred ms si si ho robila. 5 dni pred ms by Ti neukazal, 2 dni pred ms ano.
nemyslim si, ze si tehotna, myslim si, ze to je len hormonalna nerovnovaha. bolest prs tehotenstvo neznamena.
Dělala sem si ho asitýden před MS pak normálně přišla MS ale jak říkám kromě prsou která se mi lehce zvětšila, bolí, chodím často na záchod a jsem i unavená tak já nevim......nechci tady nikoho otravovat svejma domněnkama jen se chtěla zeptat…
skoč si pro test ještě dnes a ráno si ho udělej(není na něho brzy),za zkoušku nic nedáš
a jinak nás neotravuješ,my rádi poradíme,ale taky nejsme vědmy
tumpach
to je mi jasný.....
jenže já si to tak moc přeju, že mám strach jestli sem si to nevsugerovala..... ![]()
Já v lékárně nikdy neřešila, jestli si test dělat nebo ne…:) Jen jsem si koupila test. A že jsem jich počůrala!!
@Kacer80 píše:
No zpoždění nemám ......teprve čekám jestli MS dorazí nebo ne , ale prsa se mi trochu zvětšila , bolí a chodím často na záchod......tak já nevim ......jestli sem si to nevsugerovala.......
jestliže máš tyto příznaky od poslední ms, tak klidně testni
pokud jsou příznaky, už je v těle nějaké HCG a muže se to projevit.
![]()
Ale spíš bych věřila na splašenost těla po vysazení antiko. A co třeba ovulace- nemohla to být?
![]()
Tak holky …zaběhla sem do lékárny koupila si test (digitální)…může se dělat i z moči přes den a výsledek negativní......
![]()
třeba bude za pár dní pozitivní…a když né tak za měsíc…no stress
My jsme počali v prosinci…před tim jsem furt hledala kočárky, postýlky atd atd…podařilo se mi hned otěhotnět. No ale na konci února jsme o mimčo přišli. Takže za měsíc do toho jdeme znova…a začínám se zase těšit na kolotoč ranního čůrání. Hrozně ráda jsem vstávala, čekala na budík
A ducha jsem tenkrát měla asi po hodině, co ležel test v koši. ![]()
No já budu ta nejštastnější na světě až tam budou 2 čárky Izzz…hele a kdy si dělaš test ty??? Kdy je to nejlepší??