Budu rodit sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
17.3.12 21:46

Ahoj Kamčo. Já rodila jednou a chlapa jsem nechtěla za žádnou cenu, prostě nikoho! Nesnesu, aby na mě někdo další zíral-vím, je to můj muž, ale nemusí vidět všechno. Mě by tam nebyl oporou, spíše naopak … vytáčelo by mě to. Já si radši sama něco vytrpím a pak se chlubím dobrým výsledkem-v tomto případě dcerou :lol:
Jsem ráda, že znám konečně někoho stejně „postiženého“ :mrgreen: … tady v okolí tam všichni někoho měli-manžela, kamarádku, dulu, … jen já ne. Tak jsem všem přišla trochu divná, že jsem rodila bez podpory někoho blízkého. Ale pro mě by tam nikdo podporou opravdu nebyl. A jestli bude ještě nějaké příště, tak opět sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.12 21:46

Já vlastně podruhé sama rodila. Nejdřív jsem tuhla v porodce s odteklou vodou úplně bez kontrakcí a myslela, že to další den vyvolaj a pak najednou šup šup a chlap ani nestihl dojet :mrgreen: No taky to bez něj šlo, personál se choval skvěle, ale dala jsem si předem záležet na výběru porodnice s minimem debilů :mrgreen: , tož tak. Přece jen druhý porod, člověk už ví co a jak a na co se při výběru zaměřit, co od toho čeká. Takže přeji šťastnou ruku při výběru a pohodový porod.
O dule jsem taky uvažovala, ale žádná sympatická v dosahu nebyla a jediná, co se mi líbila neměla v mým termínu volno, takže jsem to nakonec dala bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
17.3.12 21:58

Rodila jsem tentokrát sama. Byli na mě hodnější,než když jsem tam předtím byla s mužem,teď hlídal a mi to nevadilo,ale poprvé bych se sama bála. Podruhé už člověk ví,do čeho jde ;) Sestry za mnou chodily mnohem častěji,než když tam byl manžel,asi nechtějí rušit…teď mě pořád někdo chodit rozveselovat a hodně se se mnou bavily. Byly jsme tam tu noc 4 a jen s jednou prvorodičkou byl manžel,nechodí se všemi manželé,tak se neboj,nebude jim to divné ;) Myslím,že jim to vyhovuje více,doba,kdy byl personál na rodičku drzý a hrubý,je doufám pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
17.3.12 21:59

Tak ja rodila trikrat sama a pokud bude poctvrte tak opet sama. K prvnimu nechtel, ja nenalehala a k tem dalsim i kdyby chtel tak bych ho tam nechtela. Proste jsem v tomhle introvert. Opravdu nemam pocit, ze bych byla nejak odstrcena nebo ze by se mi nevenovali. Mozna bych uvazovala o te dule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.3.12 22:01

Kami, nečetla jsem ostatní příspěvky, ale buď v klidu.
Ono je teď rodit s někým blízkým moderní, ale né každá rodina si to může dovolit (nejen z finanční stránky, ale i organizační). Probíráme to s maminkama u nás v těhu poradně téměř pravidelně a za naší porodnici můžu říct, že s doprovodem odhadem rodí tak třetina maminek.
Jestli se k Tobě samotné bude personál chovat slušně-doufám a modlím se za to, ale jak Tě tu tak pozoruju, tak přestože je porod vypjatá situace, Ty se nedáš! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
17.3.12 22:04

Já bych si příště taky zaplatila dulu. PA byla milá, ale chodila za mnou jednou za čas (nemám pojem o čase, ale mně se zdál dlouhej), možná že rodila víc maminek, neptala jsem se. Já potřebovala ležet na boku a jen rozdýchávat, nic jiného mi nepomáhalo, takže chůze do sprchy a zpátky bez opory byla pro mě hrozná, taky jsem za celý odpoledne nic nepila, protože to pití bylo prostě moc daleko :) a ani jsem na to sama nepomyslela. Když jsem porodila měla jsem už úplně okoralý rty :D
Pro mě by to znamenalo fyzickou i psychickou podporu někoho tam mít (ne přítele, ani on nechtěl)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.3.12 22:05

Ok, podle dovětku, diskuze není pro mě. 8) Ale aspoň drobná poznámka - vem si s sebou aspoň dulu, která tam bude (navíc) jen pro tebe! Po „zážitcích“ z tvého prvního porodu bych sama nerodila ani za zlatý prase. 8)

A už mlčím, už mlčím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.3.12 22:05

Ahoj, já před pár dny rodila sama, sice nedobrovolně - tatínek to nestihl, ale bylo to OK, personál byl skvělý. ;) Pokud si to tak přeješ, udělej to tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
17.3.12 22:10

Ahoj Kamčo :mavam: :mavam:
Neboj, já rodila 3× sama a docela dobrý. Poprvé ještě chlapi k porodu nemohli 8o 8o 8o Bože, já jsem už tak stará :?: 8o 8o 8o :mrgreen: podruhé jsem moc nechtěla a stejně byly komplikace a císař a potřetí to chlap nestihl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
17.3.12 22:12
klara123 píše:
Ahoj Kamčo. Já rodila jednou a chlapa jsem nechtěla za žádnou cenu, prostě nikoho! Nesnesu, aby na mě někdo další zíral-vím, je to můj muž, ale nemusí vidět všechno. Mě by tam nebyl oporou, spíše naopak … vytáčelo by mě to. Já si radši sama něco vytrpím a pak se chlubím dobrým výsledkem-v tomto případě dcerou :lol:
Jsem ráda, že znám konečně někoho stejně „postiženého“ :mrgreen: … tady v okolí tam všichni někoho měli-manžela, kamarádku, dulu, … jen já ne. Tak jsem všem přišla trochu divná, že jsem rodila bez podpory někoho blízkého. Ale pro mě by tam nikdo podporou opravdu nebyl. A jestli bude ještě nějaké příště, tak opět sama. :kytka:
:palec: :lol: :lol: :lol: :lol: taky exot mezi všemi, jako já :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.3.12 22:17

Kamčo já rodila 3× sama.
Poprvé jsem chtěla muže sebou(mladá, blbá :lol: ) no ale odvezli mě do jiného města(tady se malovalo :roll: ) a tam nám řekli že to nejde, že to musí být předem domluvený :nevim:
Podruhé musel hlídat prvního, a ani jsem netoužila ho tam mít.
Potřetí nejdřív že by šel, já byla taky nalomená(stará, blbá :lol: ) no a pak jsem řekla že ne.
Nevím nějak si nedovedu představit ho tam mít :think: přitom jsme spolu dlouho, známe se, utíral po mě i zahnojenou koupelnu od kusů krve atd.
Pokud se bojíš jak se k tobě budou chovat PA, tak myslím že se nemusíš bát :think: já teda na žádnou krávu nenarazila.

• Citovat
  • Upravit
48576
17.3.12 22:25

wiol kdybych to nenapsala už je tu 10 stránek -já bych bez Pepíka porodit nedokázala.Tebe skousnu :lol: a právě proto že muj první porod byl šílenej a přitom tam bylo přítomno pul města :lol: ocenim trochu klidu :lol:

Já nejsem typ co by se neozval,spíš naopak jsem typ co by je všechny buzeroval a dost jančim :oops: takže já se nebojim že bych se kdyžtak nebránila :lol:

Chlapa sem málem přizabila i při cestě do porodnice a kdyby nás někdo poslouchal jak sem na něj řvala tak řeknou že ho snad i doma biju :lol: .Nebojim se toho že by viděl něco co ještě za ty roky se mnou nezažil,spíš se bojim aby to přežil a kdyby mi řekl jeho oblíbenou větu když někde čekáme"bude to trvat ještě dlouho" tak jedu s porodnice rovnou do vězení :mrgreen:

Když si vemu že bych měla zaplatit dulu,ještě nadstandart tak už radši jedu za ty peníze na dovolenou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.3.12 22:29

A ještě si myslím že 95% hlapů tam nejde rádo, ale spíš z donucení, ne třeba přímého, ale tlak okolí a móda.
Nevím k čemu, vztah otec-dítě ? to je přece blbost, vztah žena-muž, ještě větší blbost :roll: kolik párů je rozvedeno, nebo se podvádějí atd. i když byl muž u porodu.Dula, to je uplně cizí člověk, kterému jsem já jako soba ukradená, takže mi to přijde zbytečné :nevim:
Zvládneš to levou zadní s prstem v nose ;)

• Citovat
  • Upravit
48576
17.3.12 22:29

a taky sem jediná koho osobně znám co by rodil sám tak sem vděčná že alespon zde je někdo podobně postižen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.3.12 22:31

Hodako taky si nemyslim že by to pouto bylo jinak silnější nebo slabší ;) a děkuju budu na tu tvou větu zvládneš to myslet až budu zase umírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí