Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Janichka píše:
Myslim si ze se k tobe prave budou chovat pekne , protoze jim bude lito ze jsi tam sama:)
Já rodila sama.Ex byl hrdina
. A že by se ke mě chovali nějak extra,jen kvůli tomu,že tam nikoho nemám,tak to bych neřekla… K dalšímu porodu půjdu asi taky sama.Ten můj nový boyfriend se bojí,že nám to zničí sex.život,i když by tam jinak byl rád.. Tohle nebudu riskovat
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Hodako taky si nemyslim že by to pouto bylo jinak silnější nebo slabšía děkuju budu na tu tvou větu zvládneš to myslet až budu zase umírat
hele mě to řekl manžel, když mě vezl do porodky, a zvládla jsem to
takže to je pravda, by mi přece nelhal ![]()
Jo a já umírala taky
to bolí jak s.iňa ![]()
Navíc mě,když je blbě,tak si nejradši někam zalezu-SAMA- a tam si tiše trpím… ![]()
jen dej bacha, až to budeš zvládat s tím prstem v nose, ať si ho nestrčíš moc hluboko
![]()
musím říct, že mě to taky mile překvapilo, kolik nás je
… i když švagrová taky rodila bez muže
ale jinak nikoho jinýho neznám. Ale od jedné mamči vím, že tatínek mooc koukal tam dolů a viděl asi co neměl a od té doby je sex na bodu mrazu ![]()
A když jsem viděla i toho chudinku Martina, když mi šel do auta pro tašku, jak byl celej bílej a vystrašenej víc jak já
tak jsem se musela smát … tohle bych mu nemohla udělat ![]()
Hodaka píše:Kamča.dalmatinka píše:hele mě to řekl manžel, když mě vezl do porodky, a zvládla jsem to
Hodako taky si nemyslim že by to pouto bylo jinak silnější nebo slabšía děkuju budu na tu tvou větu zvládneš to myslet až budu zase umírat
takže to je pravda, by mi přece nelhal
Jo a já umírala takyto bolí jak s.iňa
mě to říkal taky,ale se zlou se potázal
.Jak říkám při bolesti mám k němu nepřekonatelnej odpor ![]()
Tak ja to ted u druheho porodu take tak planuji. U prvniho jsem trvala na tom, ze tam chci mit manzela, ale ted ho tam nechci. Mozna to zni divne, ale ja vim, ze jemu se tam poprve nechtelo a ja ho donutila.
Nikoho jineho bych nesnesla aby me v takove situaci videl, takze tam pujdu tentokrat sama. Manzela necham doma hlidat syna ![]()
Dej pak vedet, jestli jsi toho nelitovala. Jake to nakonec bylo tam byt sama ![]()
Rodila jsem sama, jen po třetí jsem si tam chtěla vzít manžela a tak jsem vnitřně nechtěla, aby mě viděl při porodu, že jsem skončila na sekci.
při posledním porodu jsem byla úplně nejspokojenější, protože jsem měla svůj porodní pokoj a i asistentka a dr. mě chodily kontrolovat jen občas. To soukromí a nepřekonatelnej pocit, že na mě nikdo nečučí, když se kroutím bolestí, byl naprosto skvělej. Neměnila bych.
Já jsem poprvé rodila s partnerem-ale teda nic moc..Kecy typu,že za půl hodiny nemám co dělat mi při těch strašných kontrakcích nepřidaly..Druhý porod jsem už odrodila sama a myslím si,že to pro mě bylo i lepší..!
Akorát mi bylo líto,že druhého syna nemám nafoceného hned po porodu,jako prvního,když ho šel popsat a nafotit přítel..Jinak jsme v tu noc rodily jen dvě.Já byla sama,vedle paní s manželem.Za mnou pořád chodily por.asistentky a někdo,za tou druhou paní o hodně méně.Přišlo mi,že nechcou rušit,když tam má manžela.
Kamča.dalmatinka píše:
Jíá právě chlapa v takovích situací nesnesu.I když jen zavolal nadávala sem mu do č---- proto že jsem měla pocit že za to muže on
![]()
a tak vim že kdyby tam byl i když je pro musela bych ho uškrtit a platit si dulu mi zase přijde jako škoda peněz i když je mám.Taky si na jednu stranu říkám že se mě třeba budou víc věnovat když sem chudák sama
a na druhou si zase říkám abych tam někde neporodila sama na záchodě a sestra nečekala až jí dá někdo signál
Tak přesně o tomhle nám říkala jedna moooc příjemná PA na předporodním kurzu. Milé maminky neobviňujte tatínky, neobviňujte nás personál - můžete si za to samy a jste na to samy. To dítě stejně vytlačit musíte - když šlo dovnitř musí i ven
Tak jsem si vzala její radu k srdci (chtěla jsem to zvládnout bez problému a bez keců) a když jsem měla 10 hod. křížové bolesti, tak mi manžel zabránil skočit ze čtvrtého patra bolestí
Omlouvám se za odbočení od tématu.
Kamča.dalmatinka píše:Hodaka píše:mě to říkal taky,ale se zlou se potázalKamča.dalmatinka píše:hele mě to řekl manžel, když mě vezl do porodky, a zvládla jsem to
takže to je pravda, by mi přece nelhal
Jo a já umírala takyto bolí jak s.iňa
.Jak říkám při bolesti mám k němu nepřekonatelnej odpor
nj, ale já měla v autě ještě 12letou dceru tak jsem nemohla být hnusná ![]()
Gabčulindo taky tak, sama zalezlá si hekám, polituju se jaký jsem chudák, že mě nikdo nechápe
ale když mě začne litovat nebo řešit kde a co mě bolí tak bych ho zabila ![]()
A teda taky koukám, já neznám nikoho kdo rodil sám
jedna kámoška měla jít sama ale nakone tam ten její jouda byl, a prý nic moc teda
ji pěkně točil.
Kamčo, jestli už se porod blíží, tak držím palce, at´je všechno v pořádku.
hefilka píše:Kamča.dalmatinka píše:Tak přesně o tomhle nám říkala jedna moooc příjemná PA na předporodním kurzu. Milé maminky neobviňujte tatínky, neobviňujte nás personál - můžete si za to samy a jste na to samy. To dítě stejně vytlačit musíte - když šlo dovnitř musí i ven
Jíá právě chlapa v takovích situací nesnesu.I když jen zavolal nadávala sem mu do č---- proto že jsem měla pocit že za to muže on
![]()
a tak vim že kdyby tam byl i když je pro musela bych ho uškrtit a platit si dulu mi zase přijde jako škoda peněz i když je mám.Taky si na jednu stranu říkám že se mě třeba budou víc věnovat když sem chudák sama
a na druhou si zase říkám abych tam někde neporodila sama na záchodě a sestra nečekala až jí dá někdo signál
Tak jsem si vzala její radu k srdci (chtěla jsem to zvládnout bez problému a bez keců) a když jsem měla 10 hod. křížové bolesti, tak mi manžel zabránil skočit ze čtvrtého patra bolestí
Omlouvám se za odbočení od tématu.
já bych skočila kdybych ho tam měla ![]()
Teda hlavně on nesnáší čekání, se nudí ![]()
Ale myslím že si to vychutná i doma
říkal že když přijel z porodnice, tak to byl hrozný pocit, to čekání a strach, nevěděl co se děje atd.
Kami jná rodilla Beátu sama a naprosto v pohodě.Ledpší to nemohlo být.Já tam chlapa nechci ani za zlatý prase.Pro mě to bylo super.A ty to zmákneš taky
.Už se bojíš vid
![]()