Budu rodit sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
17.3.12 22:33
Janichka píše:
Myslim si ze se k tobe prave budou chovat pekne , protoze jim bude lito ze jsi tam sama:)

Já rodila sama.Ex byl hrdina :roll: . A že by se ke mě chovali nějak extra,jen kvůli tomu,že tam nikoho nemám,tak to bych neřekla… K dalšímu porodu půjdu asi taky sama.Ten můj nový boyfriend se bojí,že nám to zničí sex.život,i když by tam jinak byl rád.. Tohle nebudu riskovat :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
Kamča.dalmatinka píše:
Hodako taky si nemyslim že by to pouto bylo jinak silnější nebo slabší ;) a děkuju budu na tu tvou větu zvládneš to myslet až budu zase umírat :lol:

hele mě to řekl manžel, když mě vezl do porodky, a zvládla jsem to :lol: takže to je pravda, by mi přece nelhal :mrgreen:
Jo a já umírala taky :lol: to bolí jak s.iňa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28272

No bodejť, že jo :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
17.3.12 22:34

Navíc mě,když je blbě,tak si nejradši někam zalezu-SAMA- a tam si tiše trpím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
17.3.12 22:36

:lol: :lol: :lol: jen dej bacha, až to budeš zvládat s tím prstem v nose, ať si ho nestrčíš moc hluboko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.3.12 22:36

musím říct, že mě to taky mile překvapilo, kolik nás je :kytka: … i když švagrová taky rodila bez muže :-)ale jinak nikoho jinýho neznám. Ale od jedné mamči vím, že tatínek mooc koukal tam dolů a viděl asi co neměl a od té doby je sex na bodu mrazu :nevim:
A když jsem viděla i toho chudinku Martina, když mi šel do auta pro tašku, jak byl celej bílej a vystrašenej víc jak já :mrgreen: tak jsem se musela smát … tohle bych mu nemohla udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.3.12 22:37
Hodaka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Hodako taky si nemyslim že by to pouto bylo jinak silnější nebo slabší ;) a děkuju budu na tu tvou větu zvládneš to myslet až budu zase umírat :lol:
hele mě to řekl manžel, když mě vezl do porodky, a zvládla jsem to :lol: takže to je pravda, by mi přece nelhal :mrgreen:
Jo a já umírala taky :lol: to bolí jak s.iňa :mrgreen:

mě to říkal taky,ale se zlou se potázal :lol: .Jak říkám při bolesti mám k němu nepřekonatelnej odpor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
17.3.12 22:39

Tak ja to ted u druheho porodu take tak planuji. U prvniho jsem trvala na tom, ze tam chci mit manzela, ale ted ho tam nechci. Mozna to zni divne, ale ja vim, ze jemu se tam poprve nechtelo a ja ho donutila.
Nikoho jineho bych nesnesla aby me v takove situaci videl, takze tam pujdu tentokrat sama. Manzela necham doma hlidat syna ;)
Dej pak vedet, jestli jsi toho nelitovala. Jake to nakonec bylo tam byt sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.3.12 22:39

Rodila jsem sama, jen po třetí jsem si tam chtěla vzít manžela a tak jsem vnitřně nechtěla, aby mě viděl při porodu, že jsem skončila na sekci.
při posledním porodu jsem byla úplně nejspokojenější, protože jsem měla svůj porodní pokoj a i asistentka a dr. mě chodily kontrolovat jen občas. To soukromí a nepřekonatelnej pocit, že na mě nikdo nečučí, když se kroutím bolestí, byl naprosto skvělej. Neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
17.3.12 22:41

Já jsem poprvé rodila s partnerem-ale teda nic moc..Kecy typu,že za půl hodiny nemám co dělat mi při těch strašných kontrakcích nepřidaly..Druhý porod jsem už odrodila sama a myslím si,že to pro mě bylo i lepší..! :) Akorát mi bylo líto,že druhého syna nemám nafoceného hned po porodu,jako prvního,když ho šel popsat a nafotit přítel..Jinak jsme v tu noc rodily jen dvě.Já byla sama,vedle paní s manželem.Za mnou pořád chodily por.asistentky a někdo,za tou druhou paní o hodně méně.Přišlo mi,že nechcou rušit,když tam má manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
17.3.12 22:43
Kamča.dalmatinka píše:
Jíá právě chlapa v takovích situací nesnesu. :oops: I když jen zavolal nadávala sem mu do č---- proto že jsem měla pocit že za to muže on :oops: :lol: a tak vim že kdyby tam byl i když je pro musela bych ho uškrtit a platit si dulu mi zase přijde jako škoda peněz i když je mám.Taky si na jednu stranu říkám že se mě třeba budou víc věnovat když sem chudák sama :lol: a na druhou si zase říkám abych tam někde neporodila sama na záchodě a sestra nečekala až jí dá někdo signál :lol:

Tak přesně o tomhle nám říkala jedna moooc příjemná PA na předporodním kurzu. Milé maminky neobviňujte tatínky, neobviňujte nás personál - můžete si za to samy a jste na to samy. To dítě stejně vytlačit musíte - když šlo dovnitř musí i ven :lol: Tak jsem si vzala její radu k srdci (chtěla jsem to zvládnout bez problému a bez keců) a když jsem měla 10 hod. křížové bolesti, tak mi manžel zabránil skočit ze čtvrtého patra bolestí :mrgreen: Omlouvám se za odbočení od tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.3.12 22:44
Kamča.dalmatinka píše:
Hodaka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jo a já umírala taky :lol: to bolí jak s.iňa :mrgreen:
mě to říkal taky,ale se zlou se potázal :lol: .Jak říkám při bolesti mám k němu nepřekonatelnej odpor :lol:

nj, ale já měla v autě ještě 12letou dceru tak jsem nemohla být hnusná :lol:

Gabčulindo taky tak, sama zalezlá si hekám, polituju se jaký jsem chudák, že mě nikdo nechápe :lol: ale když mě začne litovat nebo řešit kde a co mě bolí tak bych ho zabila :lol:

A teda taky koukám, já neznám nikoho kdo rodil sám :think: jedna kámoška měla jít sama ale nakone tam ten její jouda byl, a prý nic moc teda :cert: ji pěkně točil.

• Citovat
  • Upravit
14809
17.3.12 22:45

Kamčo, jestli už se porod blíží, tak držím palce, at´je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.3.12 22:48
hefilka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jíá právě chlapa v takovích situací nesnesu. :oops: I když jen zavolal nadávala sem mu do č---- proto že jsem měla pocit že za to muže on :oops: :lol: a tak vim že kdyby tam byl i když je pro musela bych ho uškrtit a platit si dulu mi zase přijde jako škoda peněz i když je mám.Taky si na jednu stranu říkám že se mě třeba budou víc věnovat když sem chudák sama :lol: a na druhou si zase říkám abych tam někde neporodila sama na záchodě a sestra nečekala až jí dá někdo signál :lol:
Tak přesně o tomhle nám říkala jedna moooc příjemná PA na předporodním kurzu. Milé maminky neobviňujte tatínky, neobviňujte nás personál - můžete si za to samy a jste na to samy. To dítě stejně vytlačit musíte - když šlo dovnitř musí i ven :lol: Tak jsem si vzala její radu k srdci (chtěla jsem to zvládnout bez problému a bez keců) a když jsem měla 10 hod. křížové bolesti, tak mi manžel zabránil skočit ze čtvrtého patra bolestí :mrgreen: Omlouvám se za odbočení od tématu.

já bych skočila kdybych ho tam měla :lol:
Teda hlavně on nesnáší čekání, se nudí :lol:

Ale myslím že si to vychutná i doma :think: říkal že když přijel z porodnice, tak to byl hrozný pocit, to čekání a strach, nevěděl co se děje atd.

• Citovat
  • Upravit
5453
17.3.12 22:49

Kami jná rodilla Beátu sama a naprosto v pohodě.Ledpší to nemohlo být.Já tam chlapa nechci ani za zlatý prase.Pro mě to bylo super.A ty to zmákneš taky :srdce: .Už se bojíš vid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí